• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir gıcık

konu dışı ama hangi bölüm. tüm dersler için mi?
işletme yönetimi. bütün dersler malesef yok alan dersi olduğu için. ben sadece 3 ders alabildim. türk dili, inkılap, girişimcilik ve iş kurma

En etkili yöntem bir daha iletişime girmemek. Sevdiğim benim kime ne tipinden?

En etkili yöntem bir daha iletişime girmemek. Sevdiğim benim kime ne tipinden?
bende öle yapıyorum ama çok yüssüz aynı dersanedeyiz karşılaşınca selam bile vermesem geliyor konuşuyor. kaçmak imkansız yani :D

Böyle insanlar hep vardır. Her zaman onların eşleri/sevgilisi/nişanlısı dört dörtlüktür.Hiçbir zaman üzmezler onları,bir dediklerini iki etmezler,muhteşemdir,aşırı yakışıklıdır.
Nispet yaparlar böyle. Ama gerçekten böyle insanlar bana çok gülünç geliyor.

kızlar merhaba,
dün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum. geçen sene dersanede tanıdığım bir arkadaşımla beraber bu sene yine aynı dersaneye gidiyoruz. aramız çok iyidir. yaşça benden küçük olduğu için yardımcı oluyordum. 1.5 ay önce sözü oldu makyajından kahvesine kadar yardım ettim. neyse 2 hafta önce nişanı oldu kuzenimle aynı gün olduğu için gidemedin. asıl meseleye gelirsek dün derste konuşuyorduk. erkek arkadaşımı görmek istiyordu ısrar edince resmini gösterdim. suratını ekşitti " ay bu ne bee hiç yakışmamışınız ne yaşın yaşına uygun ne tipi. benim nişanlımı herkes çok beğeniyor. çok efendi , ay çok aşık bana." bende dedim ki " sen insanların dış görünüşüne göre nasıl bi yargıya varabiliyorsun. tanıyor musun konuştun mu bi araya geldiniz mi " dedim. beni daha önce bi arkadaşıyla tanıştırmak istemişti ısrar edince 1 2 kere görüşmüştüm onunla kıyaslamaya başladı. "benim tanıştırdığım daha yakışıklı adam gibi adam bula bula bunu mu buldun" dedi. o kadar sinir oldum ki. insanlar birini tanımadan nasıl böyle yorumlar yapıyo. bu olaydan sonra aramıza mesafe koymayı düşünüyorum. maalesef görüşmeme gibi durumum söz konusu değil çünkü aynı dersanedeyim. tekrar sinirlerimi bozmasını nasıl engellerim
sen bu arkadaş dediğin kişiye fazla değer vermişsin..şimdi seni beğenmiyor..

Böyle insanlar hep vardır. Her zaman onların eşleri/sevgilisi/nişanlısı dört dörtlüktür.Hiçbir zaman üzmezler onları,bir dediklerini iki etmezler,muhteşemdir,aşırı yakışıklıdır.
Nispet yaparlar böyle. Ama gerçekten böyle insanlar bana çok gülünç geliyor.
Aaa gercekten bole anlatiyor. Arti olarak kendinin de cok guzel oldugunu ama bu guzelligini hep baskalari soyluyor. Kasin gozun ne kadar guzel diyorlarmis Herkes ona hayran asik. :D

Back