Sinir eden koca

Çocuk gibi küsüp ceza vermeye çalışma yetişkin gibi psikolojik destek alın benzer sorunları yaşadık ve doktora gitti sonucu bil bakalım eşime OKB teşhisi kondu

Valla Mune Hanım gene noktayı koydu bencede bi çıldırmak ise yarayabilir tavuk bacağını ayırmak bayıldım

Sen yap o zaman diyorum , olmaz öğrencen doğru düzgün yap diyor , şu an bunları hatırladıkça daha çok sinir oldum boğmak istiyorum şunu
Tek fark annem cimri değildir, yalnız yaşamaya çok alışkın olduğu için her şeye müdahele eder ama gerçekten her ikisi de kolay değil.
Öğreneceksin mi diyor? Ne münasebet be, sizin göreviniz miymiş ki bu? Anayasanın hangi maddesi? Kendinizi ezdirmeyin, yaptığınız işi beğenmeyen, kulp takan adam kıymetli yerini koltuktan kaldırıp kendisi yapar.
Bakın bu merhamet eksikliği, sevgi eksikliği en önemlisi saygı eksikliğidir. Size böyle davranmasına izin vermeyin. Öz saygınızı yitirin diye uğraşıyor.

Kesinlikle, ‘eeeh yeter senin evine de barkına da’ diye başlardım herhalde ben de sakin insanımdır ama böyle üstüme gelirlerse al sana tezgah diye kalıcı izli değişiklik yapabilirim.
Tavuk bacağı ayırmak ne güzel lafmış bu arada öğrenmenin yeri ve zamanı yok

Valla Mune Hanım gene noktayı koydu bencede bi çıldırmak ise yarayabilir tavuk bacağını ayırmak bayıldım

Yetişkin olmaya başladığım zamanlar bir gün evlenip gideceğim fikri aklına düşen babacığımın nasihatidir tavuğun bacağını baştan ayıracaksın lafı.
Baba kız oturuyorduk, kızım bir gün evlenip gidersen eşine de ailesine de kendini ezdirme, istemediğin bir şeyi yapmaya zorlamalarına izin verme, tavuğun bacağını baştan ayır ki herkes ayağını denk alsın demişti, baştan sınırlarını çizip gerektiğinde rest çekmesini bilmekle ilgili mecaz yapmıştı kendince :)) ama ben arada çok kaçırıp tavuğun bacağını ayırmakla yetinmiyorum

Ayyy bu ne ya çekilecek dert değil,

Tam ağız tadıyla boşamalık koca valla.

Baksanıza kullanıcı adınızı bile etkilemiş herif. Ruh emici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…