- 19 Nisan 2020
- 582
- 369
- 53
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Kaç yıllık evlisiniz? Severek mi evlendiniz? Ev işlerine bu kadar müdahale edeceğine kendisi ocağı tezgahı, evi temizlesin. Sen daha iyi biliyorsun sen yap diyinEşim evi konusunda çok takıntılı , benim evde yaptığım işlere çok karışıyor. Yemek yaparım , her seferinde ocağı batırıyorsun diyip laf söyler , bulaşık yıkarım , suyu çok açma der, çatalı kaşığı düzgün tezgaha koy çizme der , kombiyi yükseltirim bakarım sabah düşürmüş ayarını . Kendimi bu eve ait hissetmiyorum onun yüzünden , sanki ev sadece onunmuş gibi hissettiriyor bana . Bekarken de bu evde kalıyordu kendi evi , ben sonradan gelen misafirmişim gibi sanki . Bugün bu sebeplerden dolayı konuşmadım , annesine gidecektik gelmiyorum dedim . Kendi çekti gitti, gönül almayı bilmiyor, yaptığınınhata olduğunu da düşünmüyor zaten
Geçen de aile albümlerimizden birini anneme verdim ben , farketmiş, bana sormadan nasıl verirsin diyip kızdı bana , ben onun annesine vermek istemiyorum diğer albümümüzü çünkü ilk evlendiğimizde düğünden çekilenfotoğrwfımızın olduğu bir çerçeve hediye ettim annesine evine koymadı bile , iki kere söyledim yine koymadı o kadar sinirim bozuldu ki . Şimdi de güzelim albümü annesine vermiş annesi kenara atıcak. Çok sinirliyim şunlara . İçimi dökmek istedim kızlar
Altı aylık evliyiz , görücü usulü oldu . Diyorum zaten , yapıyor da ev temizliği çok yapar , ama benim de evimmiş gibi gelmiyor burasıKaç yıllık evlisiniz? Severek mi evlendiniz? Ev işlerine bu kadar müdahele edeceğine kendisi ocağı tezgahı, evi temizlesin. Sen daha iyi biliyorsun sen yap diyin
Evlilik öncesi birbirinizi tanımak için vakit geçirmediniz mi hiç? Aileler sizi tanıştırdı ve hemen evlilik mi oldu ? Her şeye karıştığı kısıtladığı için aitlik hissetmemen çok normal. Sanki karşında çocuğu varmış gibi davranıyor eşin. Sen çalışıyor musun peki ?Altı aylık evliyiz , görücü usulü oldu . Diyorum zaten , yapıyor da ev temizliği çok yapar , ama benim de evimmiş gibi gelmiyor burası
İşte sevgi ve saygı olmayınca maalesef yaptıklarınız onun gözüne batıyor. Gönül almıyor çünkü gerek duymuyor ve sevmediği için kırıcı davranışlar sergiliyor. Her karıştığında '' kendin yap '' deyin geçin ya da yapmayın kendisi halletsin. Siz işleri yaparken o ne yapıyor peki? Ev işine yardımcı oluyor mu? Çocuğunuz var mı?Altı aylık evliyiz , görücü usulü oldu . Diyorum zaten , yapıyor da ev temizliği çok yapar , ama benim de evimmiş gibi gelmiyor burası
Çok tanımadık açıkçası , seviyorum kendisini ama şu huyundan vazgeçmedi , bensiz annesine gitmemeliydi hiç umrunda bile olmadı . Şu an konuşmuyorum , yatak odasındayım saatlerce hiç oralı bile olmadı . Evet çalışıyorum , evdeyim bu aralar , miyomumu aldırdım bir ameliyat geçirdim bir süredir evdeyimEvlilik öncesi birbirinizi tanımak için vakit geçirmediniz mi hiç? Aileler sizi tanıştırdı ve hemen evlilik mi oldu ? Her şeye karıştığı kısıtladığı için aitlik hissetmemen çok normal. Sanki karşında çocuğu varmış gibi davranıyor eşin. Sen çalışıyor musun peki ?
Sen yap o zaman diyorum , olmaz öğrencen doğru düzgün yap diyor , şu an bunları hatırladıkça daha çok sinir oldum boğmak istiyorum şunuBenim annem böyledir, böyle insanlarla aynı evi paylaşmak çok zor oluyor.
Eşiniz size ocağı batırdın dediğinde siz nasıl cevap veriyorsunuz? Haklısın ben beceremiyorum bundan sonra sen yaparsın diyor musunuz?
O da Benim kadar yapar ev işi , yok çocuk altı aydır evliyiz . Seviyor aslında , ameliyat oldum iki dk yanımdan ayrılmadı ,baktı bana . Ama şu huyundan nasıl vazgeçer bilmiyorumİşte sevgi ve saygı olmayınca maalesef yaptıklarınız onun gözüne batıyor. Gönül almıyor çünkü gerek duymuyor ve sevmediği için kırıcı davranışlar sergiliyor. Her karıştığında '' kendin yap '' deyin geçin ya da yapmayın kendisi halletsin. Siz işleri yaparken o ne yapıyor peki? Ev işine yardımcı oluyor mu? Çocuğunuz var mı?
Aynı kayınbabam, Kayinvalidem onun yüzünden anksiyete , panik atak krizleri geçiriyor, Allah yardım etsin, böyle adamlara tahammül etmek büyük hata ...Eşim evi konusunda çok takıntılı , benim evde yaptığım işlere çok karışıyor. Yemek yaparım , her seferinde ocağı batırıyorsun diyip laf söyler , bulaşık yıkarım , suyu çok açma der, çatalı kaşığı düzgün tezgaha koy çizme der , kombiyi yükseltirim bakarım sabah düşürmüş ayarını . Kendimi bu eve ait hissetmiyorum onun yüzünden , sanki ev sadece onunmuş gibi hissettiriyor bana . Bekarken de bu evde kalıyordu kendi evi , ben sonradan gelen misafirmişim gibi sanki . Bugün bu sebeplerden dolayı konuşmadım , annesine gidecektik gelmiyorum dedim . Kendi çekti gitti, gönül almayı bilmiyor, yaptığınınhata olduğunu da düşünmüyor zaten
Geçen de aile albümlerimizden birini anneme verdim ben , farketmiş, bana sormadan nasıl verirsin diyip kızdı bana , ben onun annesine vermek istemiyorum diğer albümümüzü çünkü ilk evlendiğimizde düğünden çekilenfotoğrwfımızın olduğu bir çerçeve hediye ettim annesine evine koymadı bile , iki kere söyledim yine koymadı o kadar sinirim bozuldu ki . Şimdi de güzelim albümü annesine vermiş annesi kenara atıcak. Çok sinirliyim şunlara . İçimi dökmek istedim kızlar
Sakın çocuk yapma ! KAÇ ...Sen yap o zaman diyorum , olmaz öğrencen doğru düzgün yap diyor , şu an bunları hatırladıkça daha çok sinir oldum boğmak istiyorum şunu
Ben de cinnet geçirme numarası mı yapsam napsamBenim eşim de böyleydi. Temizlik takintiliydi kendi de ev işi yapardı bana da çok karisirdi. Homeoffice calisirdi kahvaltı yapardık ben çay keyfi yapardım TV izleyip. İş arasinda gelip gelip neden hâlâ sofrayı toplamadin, çamaşırlar ne zaman yıkanacak falan derdibı cinnet geçirdim o gün bugündür bana hiçbir ev işini sormaz söylemez
Lütfen çocuk yapmayın eşiniz sizi benimsememiş ayrıca eşiniz çok gıcık bir tip sakin olun çocuk çalışmasına ara verin en az bir iki sene bi önce birbirinizi tanımaya alışmaya çalışın bi durunEşim evi konusunda çok takıntılı , benim evde yaptığım işlere çok karışıyor. Yemek yaparım , her seferinde ocağı batırıyorsun diyip laf söyler , bulaşık yıkarım , suyu çok açma der, çatalı kaşığı düzgün tezgaha koy çizme der , kombiyi yükseltirim bakarım sabah düşürmüş ayarını . Kendimi bu eve ait hissetmiyorum onun yüzünden , sanki ev sadece onunmuş gibi hissettiriyor bana . Bekarken de bu evde kalıyordu kendi evi , ben sonradan gelen misafirmişim gibi sanki . Bugün bu sebeplerden dolayı konuşmadım , annesine gidecektik gelmiyorum dedim . Kendi çekti gitti, gönül almayı bilmiyor, yaptığınınhata olduğunu da düşünmüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?