Sınıfta temizlik işlerine bakan arkadaş küstü :S

Kadın neden sınıfta onu anlamadım ben.. Sınıfa özel adam mı yolluyorlar?

Üzerinize düşeni yapmışsınız. Konuşmasa da olur sonuçta işi gereği konuşmasını gerektirecek bir durum yok. Siz konuşacak, rica edeceksiniz o yapacak. Resmiyet iyidir bence, dengeyi ayarlayamayan insanlarda.

Valla en başından beri samimiyet kurmayacaktınız. Biraz geçte olsa olması gereken olmuş.

Ayy anasınıfı öğretmenin aklıma geldi ya, çok tatlı naif bir kadındı. Neredesin sen Sibel hocaaaam? (Ülkü Akın) Müge Anlı'ya çıkayım en iyisi.

Umarım Bunlar Cocuklarının Önünde Olmamıştır....
Cocuk Kreşinde.... Cocuk Gibi bi temizlikci Hiç düşünemiyorum...

en dogrusu olmus zaten konusmazsanız samımıyet de olmaz yapması gerekenı yapar

Başka yerde işe başlasa ne yapacakmış bi eli yağda bi eli balda mı olacakmış
Koca koca insanlar wc kullanmayı bilmiyor, sifon çekmiyor onları temizlese daha mı iyi
İşsizken iş bulamıyoruz derler, işe girip işi beğenmez bir de
O işi layıkıyla yapacak, o işe muhtaç kaç insan vardır halbuki
Bir daha olursa direk şikayette bulunun

Arkadaşlar is kur çoğunluk kadın olmak üzere (erkekler de var ama bizim ilçede kadinlar daha cok) belli süreliğine insanları kurumlarda gorevlendiriyor.genelde okullarda.bizim okulda 5 tane İşkur dan gelen kadın var.simdi bu işlem kadınlara para kazanma olanağı sağlıyor süper.okullar da tertemiz oluyor tamam.ama o kadar çoklar ki müdürler birini anasınıfına veriyor yemek dağıtsın anasinifini supursun,oyuncakların tozunu alsın anasınıfıni toparlasin diye.bu arkadasin da oyle galiba.

Ancak bu abla lar bir ay sonra kaynamaya başlıyorlar. Öğrencilere bağırıyor,öğretmenlerin dedikodusu yapıyor, verilen islere yuksunuyorlar.okulda kurs yapan ,bir saat fazladan ders yapan olunca canları sıkılıyor laf etmeye başlıyorlar.durum bu.

Bu durumlarda idareye bildiririm hemen idare uyarır.siz iyi yapmışsınız tabi hemen uyarmissiniz.bence bu durumu idarenize anlatın ve onlar cozsunler siz muhatap olmayın. Tabi bu durum gerçekten idarecilik yapan bir idareniz varsa geçerli.

en iyisi bu olmuş bence. merhaba merhaba yeter kendisi öğretmen değil. müdahale etme hakkı yok. çok rahatsız olursanız müdürle konuşun derim

İdare beni haksız görür. Çünkü o buralı,partili, torpilli vs. Merhaba merhaba en iyisi

Konuşmasın en azından haddini bilir..

Vazıfesi olmayan işe karısmaz..

(ay sınır oldum..cocugu da rencide etmiş!)

ben böyle durumlarda gider müdüre ya da idareden başkasına söylerim. "bana söyleseydiniiizzz..." laflarına da cevabım şu "aayy canıımm, yanlış anlamanı istemem o yüzden sana demedim yyhhhaaaa" anasıfını öğretmeni değilim.

Daha guzel degilmi herkes kendi gorevini yapsin.Yarin birgun cocuk sikayet eder suclusu siz olursunuz.Sahsen benim muhattabim ogretmen olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…