Ben anasınıfı öğretmeniyim. İskurla gelen sinifimizda duran temizlik işlerini yapan bir bayan var öncesinde ev hanimiymis yanı ilk kez iş hayatı oluyor. Bu arkadaş iyi hoş ama çocukları uyarıyor eleştiriyor kendi çocukları gibi.bir kere uyardim rahatsız oluyorum bu davranışından dedim. Neyse bi süre yapmadi. En son olan olayda konuşmakta zorlanan,davranış problemleri olan bir öğrencim var tuvalete yetişememiş ve büyük tuvaletini kaçırmış böyle durumlarda anneyi arıyoruz gelip hallediyor. Bu yardımcı arkadaşta gitti çocuğa hesap soruyor 'nasıl yaptın nasıl sırtına kadar cikardin' diye bende çocuğa birşey söyleme dedim bağırma vs yok ama o önceki olayda olduğu gibi bağırarak ben bisey demedim demeye başladı o bağırınca bende sinirlendim ben yanlış mi duyuyorum böyle dedin ve birşey deme diye yine uyardim. Bayan o günden beri küs hiç konuşmuyor bende merhaba iyi akşamlar o kadar. Sinifta tuhaf bi durum oldu iki konuşmayan yetişkin, yapmasi gereken birsey varsa söylüyorum o kadar. şimdi ben de davranışlarından sıkıldığım için konuşmuyorum böyle gider mi ne yapmalı bilmiyorum.