Sınıf öğretmeni olanlar bakabilir mi?

Hanımefendi, ben kendim kimyagerim. Herhangi bir öğretmenlik eğitimim yok. Siz sanıyorsunuz ki özel kurumdaki herkes öğretmen gerçekten. Devlet kurumuna formasyon olmadan giremem. Ancak tüm özel kurumlarda kimya ve fen öğretmenliği yapabiliriim. Yapıyorum da hatta :)
Dediğiniz gibi özel kurum “özelllll” devlet değil.Öyle hop diye herkes devlete atanamıyor sizin dediğiniz apayrı.At bakıcılığından mezun olanlar bile ücretli öğretmenlik yapabiliyor anlatabildim mi?

Siz nerde okudunuz ? çalışıyor musunuz ?

Bu kadar sert olmaya ne gerek var
Yada özel okulunuz falan mi var ?

Bu kadar devlet okullarını ve insanları niye asalıyorsunuz eziyorsunuz

Demek ki herşey eğitim de değilmiş birazcık insanlıkta lazım kendini eğitmek gibi mesela

Özel okuldan mezun olmuş ama bir şey olmamış bir dünya insan var
Arka sayfa da yazdım herkes sizin gibi parası bol keseden değil

Millet eve ekmeğini nasıl götürecek kış geliyor faturalar nasil ödenecek derdin de

Sizin niyet çok belli ver parayı al geleceği mantık yoksa iyi eğitim değil
Bana gariban dedim diye hödö diyenler size OKOMOYONLOR LOF EDOMOZ MO der umarım ama demez

Sinif ogretmenlerinin oldugu çokça gruplar var.Kadinlar kulubunden ziyade bu soruyu egitim forumlarinda,facebook,instagram vs buralarda sorarsaniz daha saglikli yanit alirsiniz.
Ne güzel bilgi vermişsiniz böyle faydalı yorumlar yerine linçleme söz konusu diğer yorumlarda belki sosyal medya kullanmıyor da burada paylaşım yapmış olabilir.

Bu cümleyi ben kurmadım cumhurbaşkanı kurdu bana cevap yazan kişinin îmâsı bu yöndeydi yani bunu demek istiyorsunuz anlamında etiket bi cümle . Ama ne anlatıyorum . Size konunun özü lazım değil
Cumhur başkanı herşeyi der o dedi diye siz burda ayakkabı boyacisiyla dalga geçiyorsunuz gülerek ima ediyorsunuz

Tek boyacı da değil devlet okulunda okuyanlar çöp oluyor dediniz işinize gelen kısma alıntı yapıp cevap veriyorsunuz

Cumhur başkanı herşeyi der o dedi diye siz burda ayakkabı boyacisiyla dalga geçiyorsunuz gülerek ima ediyorsunuz

Tek boyacı da değil devlet okulunda okuyanlar çöp oluyor dediniz işinize gelen kısma alıntı yapıp cevap veriyorsunuz
Yo ben dalga geçmedim ihtiyaç var dedim yok mu onun için okumaya gerek yok . Ya da bu konuyu açan öğretmenle okuyabilirler 😂

Allah aşkına bir bitmediniz linçlemede tecrübesiz bir öğretmen belki birkaç çocuk öğretmiş annelerden de ezberlememe konusunda destek alabilir benim de kafama takılan bir konu nasıl ezber olmadan yapacaklar diye
Yavas yavas oturacak o merak etmeyin.Ses gruplari eklendikce birlestirmenin mantigini yavas yavas kavrayacaklar.Konu sahibi de onun telasindaydi zaten.Kötü bir ogretmen oldugundan değil.

Zümre arkadaşlarınızla istişare edebilirsiniz. Az çok yaşadığınız yerle, çocukların ve velilerin bilgi kapasitesi ile ilgili bilgileri vardır buradan daha iyi yönlendireceklerdir. Kolay gelsin. Öğretmenliğin ilk seneleri daha zor geçer ama zamanla oturur düzen.

Yo ben dalga geçmedim ihtiyaç var dedim yok mu onun için okumaya gerek yok . Ya da bu konuyu açan öğretmenle okuyabilirler 😂
Çok komik

Cidden hiç hoş uslubunuz yok dalgacı tiyiye alan yorumlar

Aşalayan küçümseyen siz verin parayı okutun

Paran var ya olmasaydı bunları diyebilecekmiydin

Yazık siz iyi eğitim icin değil özel okulda çocuğum demek için gönderiyor bunun da havasını atıyorsunuz

Yazik

Yavas yavas oturacak o merak etmeyin.Ses gruplari eklendikce birlestirmenin mantigini yavas yavas kavrayacaklar.Konu sahibi de onun telasindaydi zaten.Kötü bir ogretmen oldugundan değil.
Evet ben de öyle düşünüyorum ama işsiz güçsüz insanlar hemen öğretmen tecrübesiz yeni adapte olmaya çalışan endişeli bir öğretmene linçleme söz konusu yavrumu elbette emanet ederim tecrübesiz bir öğretmene de teslim ederim yeni nesil öğretmenler nasıl yetişecek yoksa Atatürk'ün öğretmenler ile ilgili sözlerini de mi okumadınız!!

Ne büyüttünüz ya alt üstü bir soru sordu bukadar da linçlenmez ki.İlk senesi ise gayet normal yeni atanmışta olabilir köy okulunda tek sınıf öğretmenide olabilir telaşını mazur görün bence.
Şuan var ya gereksiz yorumlara çıldırıyorum bunlar anca burada ona buna klavye delikanlılığı yapsın konuyla ilgili bir tane yorum yok

Diyorum işte özel okul en iyisi onlar ücretli devlette öğretmen oluyordur şimdi

Devlet ücretli öğretmen alıyor da özel alamaz mı sanki🤣 devlet bile ücretli alırken velisinden donuna kadar alan özeller ücretli kimseyi çalıştırmıyordur emın olun🤣 ahh para para para varlıgı bir dert yoklugu yara🤣🤣 Dilan Polat görse şapka çıkarırdı kesin 🤣🤣

X