- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.501
aslında size çok mahcubuum kızlar zun zamandır uğrayamadım. ama bir sürü yeni ciciyle (filmle geldim)
Aksiyon severler ilginç bir birleşim. İRON MEN I-II ve THOR arka arkaya izleyin bu üç filmi sırrı söylemiycem :))) üçündede görsellik efekler gerçekten iyi. ayrıca demir adam 2 nin repliklerine bayıldım..
tarih severler KRAL HENRY berbat ötesi tarihmidir +18 'mi belli değil. Fransız sinemas yine saçmalamış. ayrıca filmdeki ışık kullanımı beni deli etti içim karardı resmen.
SULTANIN SIRRI adıda Türk Kendide oyuncların bir bölümüde. :)) ama senaryo Davincinin Şifresinden hoşlandıysanız birde Türk bakışıyla gerçek bir efsanenin anlatımını izleyin. gerçekten harika bir film 10 üzerinden 10.
KUTSAL SAVaŞÇI yeni bir serinin ilk filmi belli. görsellik ve ses efekleri tavsiye ederim kaçırmayın.
KAÇIŞ PLANI ben böyle aksiyon böyle aşk heleki ikisini bir arada hiç görmedim. kaçırmamalısınız özellikle evli yada evlenmeyi düşünenler heriflere izletip hadi be seninkide sevgimi demenin en cici yolu :))))
DÖRT NUMARA buda seri gelecek belli ancak buda gayet hoş bir bilim kurgu. farkettimde sinema izleyicisini dizi izleyicisine çevirmeye başladı bu yapımcılar :)
MAHKUMLARLA DENEY daha önce farklı bir versiyonunu izlemiştim burdan tavsiye üzerine aslında çok yakın hatta senaryo hemen hemen aynı ama bir farkla sonuve içeriğindeki olaylar diğerinden keyif alanlar izlemeye değer emin olun.
son olarak 70'leri kasıp kavuran bir seri ve günümüz versiyonyla MAYMUNLAR CEHENNEMİ 1-2-3-4-5 . bu filmde gerçekten çıldırdım ve tüm eskilerden başlayarak izledim. bu sebeple 1den 5 e numaralandırdım. ancak eğer eski versiyonu izlediyseniz yeniyi izlemeyin ağzınızın tadı kaçıyo. o yılların olanaklarıyla olanlar bence çok daha hoş ve fantastikmiş. yeni versiyonu çağa ydurucaz derken tadını bozmuşlar.yada daha iyi bir önerim var yeniyi izlemeyin :)))
bu arada saymayı unuttum kaç etti :)) hızlı giriş yaptım af bekliyorum sayın topik kurucumuz :))
Revolcion 14
bayağı çok film izlemişsin=) yalnız liste 26 ağustos'ta yenilendi bu filmlerin hepsini 26 Ağustos'tan sonra mı izledin???
kusura bakmayın ancak fırsat bulabildim pc başına oturmaya. sorunun cevabına gelince yok canım tümü ancak ağustos ayına yayılabilir.yoksa nerrdeeee bende o fırsat keşke olsa ama :))) çok nadiren haftada 5-6 filme çıkabiliyorum bazen, bazende ayda bir tane anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?