Sinema Günlüğümüz

Canım yorumunu yazarken spoilerdan kaçınmalısın. Adamın filmin sonunda hayatını kaybettiğini yazmışsın. :s
Sonuçta izleyen var izlemeyen var... İzlemek isteyen olursa filmin tadı kaçmasın.

Clash of the Titans (2010) - IMDb

Clash of the Titans - Titanların Savaşı

Bu filmi arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine bugün izledim. Şimşek hırsızını beğendiğim kadar beğenmedim açıkçası. Fakat kötüde değil. İzlenilebilir bir film.
En çok hoşuma giden bölümler Medusayla alakalı olanlar ve filmin sonunda Krakenle alakalı olan kısımdı.
Görsel efektler bence biraz zayıf kalmış. Özellikle tanrılarla alakalı olan sahnelerde.
Zeusun üzerindeki zırh okadar kötüki. Çok yapmacık parıldamalar yapmışlar. Filmde gözüme batan en itici şey sanırım Zeusun zırhıydı.

aswang: 5

I Spit on Your Grave (1978) - IMDb

vizyona girdiği yıllarda yasaklanan ve vahşet dolu bir film olduğu duyumunu ne zaman aldığımı bile bilmiyorum.
1978 yapımı bir film,bence gerçekten de dönemine göre cesur bir film,tecavüz sahnesi 40 dk falan sürüyor.
pek çok mantık hatası var,ama bunlara takılmak istemedim.
kadın olmanın psikolojisinden sanırım,tecavüz sahneleri pek gerçekçi olmasa da aslında,fena etkiledi beni.
gerim gerim gerildim,dediğim gibi filmin gerilimi iyi vermesinden çok kadınlık psikolojisinden.
2010 yapımı da var,ancak izler miyim bilemiyorum.

Freaks (1932) - IMDb

evet bu filmimiz de gösterime girdiği yıllarda yasaklanmış,ancak filmi izleyince hiç de yasaklanacak bir filme benzetmeyebilirsiniz,malum 80 yıllık film,80 yılda insanların korktuğu şeyler çok değişti. film 60'lı yıllarda tekrar keşfedilmiş,kıymeti bilinmiş.
Ayrıca yönetmen gerçek engelli insanları kullanmış filmde.
Kendini merak ettiren,bana göre hafif bir hikayesi var,sinema tarihindeki önemi ve yeri sebebiyle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Survive Style 5+ (2004) - IMDb

müzikleri ayrı hoş,hikayesi ayrı hoş,mekanları ayrı,sembolleri ayrı hoş bir film.
resmen bayıldım.
tavsiye ediyorum,utanmadan çekinmeden,tereddütsüz.

Orchidea:18

Bu filmin 2010 yapımını izlemiştim. Güzeldi. İzlerken fazlasıyla gerilmiştim. Etkilendiğim filmler arasındadır. 2010 yapımınıda izlemeni tavsiye ederim

Star Trek (2009) - IMDb

Star Trek

İzlemeyi düşünüpte fırsat bulamayan veya izlemeyen varsa bu filmi bence mutlaka izlemeli. İşin içinde J.J. Abrams ve Alex Kurtzman ın olduğu bir film nasıl kötü olabilirki. İzlediğim en iyi bilim kurgu filmlerinden biriydi diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum :)

aswang:6

26 TEMMUZ 2011 - 25 AĞUSTOS 2011

1.Dulcinea................................
2.Pinaranip................................
3.orchidea ............................... 18
4.prensesin.uykusuyum ..............
5.guvastanema ........................ 11
6.atlantis ................................
7.Tryamor ............................... 21
8.Revolucion ............................
9.PrensesPeri ........................... 8
10.Asmin ................................. 3
11.Duygu.C ..............................
12.Nihil....................................
12.firfor ..................................
13.eylül.yn............................... 2
14.alewuska.............................
15.ThirtyFour............................ 7
16.theuglygoddess..................... 8
17.aswang................................ 6

Son düzenleme:
Bu filmi izlemek nasip olmadı( İnternetten indirmeye çalışmıştım bi dönem bi türlü indiremedim sonra unuttum kaldı... İki gün önce de yolculuk yaparken otobüste izlemeye çalıştım, filmi sürekli başa alıp durdu İlk 20 dakikayı 5 kez izledim sanırım:'(

Canım up filminin torrentini ve altyazısını dosya.tc ye yükleyip linklerini sana özel mesaj olarak gönderdim.İstersen indirip izleyebilirsin

Vicky Cristina Barcelona

Rebecca Hall - IMDb

Woody Allen'a karşı baya önyargılıymışım, izlediğim ilk filmi olduğunu farkedince anladım:) Aşka yaklaşımları tamamen zıt olan iki arkadaşın Barcelona'da ressam Juan Antonia ile karşılaşmaları onlara farklı bir deneyim yaşatır.. Kendini izlettiren, eğlenceli bir filmdi fonda Barcelona var bir de.. Aşkı farklı kişilikler üzerinden sorgulaması da güzeldi, yine de derin bir etki bırakmadı üzerimde, bir iki filmini daha izliycem ama.

guvastanema 12

Son düzenleme:
memleket meselesi: biraz sıkıldım ama karakterler şiveli konusmalar eğlenceliydi.babaanneye bayıldım

bu ara sınırsız netim olmadıgı için filmsiz kaldım

PrensesPeri:9

Paul (2011) - IMDb

Paul

Hareketli ve eğlenceli bir filmdi. Alışılmışın dışında bir anlatım vardı. Uzaylılara değişik ve eğlenceli bir bakış açısı getirmişler. Özellikle bilim,din ve evrim ile ilgili verilen espirili mesajlar dikkat çekiciydi. Paul karakterinin seslendirilmeside çok çok başarılıydı. Ben beğendim ve izlemenizi tavsiye ederim..

aswang: 8

1 aydır film izleyemiyorummm.sadece geçen gün hür adamı izledimm.fena değildi güzeldi.konu biraz derin olduğu için filmde hiç o konulara girmicem.siz böle yazdıkça çok pis film izleyesim geliyo.ard arda 2 -3 film izlediğim günleri özledim.şimdi net kotalı olduğundanda açamıyrm film.elimde hiç filmde yok.çok mutsuzum.

6.gün ve hayalet sevgili: dün akşam tv de izledim.güzel filmlerdi.hayalet sevgili klasik bir yabancı film olsada baya eğlendim

PrensesPeri:11

Stardust (2007) - IMDb

Stardust - Yıldız Tozu

Bu filmi bir türlü izleme fırsatım olmamıştı. Nihayet bugün izledim ve çok çok beğendim. Masal tadında bir filmdi. Ayrıca oldukça sürükleyici ve eğlenceliydide. Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri bence. İzleme fırsatınız olmadıysa mutlaka izleyin derim.

aswang: 9

Buried (2010) - IMDb

Buried - Toprak Altında

Tek bir mekanda tek bir oyuncuyla çekilmiş oldukça başarılı bir filmdi. İzlerken fazlasıyla gerildim. Sonu daha farklı bitseydi daha güzel olabilirdi. Ryan Reynolds'ın oyunculuğuda beklediğimin çok çok üstündeydi. Bu tarz filmleri seviyorsanız mutlaka izlemenizi tavsiye ederim..

aswang: 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…