- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.461
Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) / 10 üzerinden 7
Güzel bi polisiye filmiydi. Heyecanla sıkılmadan izledim.. Zaten tescilli bir film. Beğenisi cok...
Hayat Güzeldir (Life is Beautiful) / 10 üzerinden 8
Hem hüzünlü hemde eğlenceli bi filmdi. Hüznün içinde bile sevimlilik, tebessümler vardı. İnsana birşeyler öğretiyor ve düşündürüyor. Bir babanın oğluna; kötülüğü, korkuyu, mutsuzluğu hissetirmeden hayatla savaşması bu kadar güzel anlatılabilirdi. Her ne kadar o savaşta kendisi, sonunda cesurca hayatını kaybetsede.. Tavsiye ederim kesinlikle. En azından insan 1 kere izlemeli bu filmi.
theuglygoddess : 8
I Spit on Your Grave (1978) - IMDb
vizyona girdiği yıllarda yasaklanan ve vahşet dolu bir film olduğu duyumunu ne zaman aldığımı bile bilmiyorum.
1978 yapımı bir film,bence gerçekten de dönemine göre cesur bir film,tecavüz sahnesi 40 dk falan sürüyor.
pek çok mantık hatası var,ama bunlara takılmak istemedim.
kadın olmanın psikolojisinden sanırım,tecavüz sahneleri pek gerçekçi olmasa da aslında,fena etkiledi beni.
gerim gerim gerildim,dediğim gibi filmin gerilimi iyi vermesinden çok kadınlık psikolojisinden.
2010 yapımı da var,ancak izler miyim bilemiyorum.
Bu filmi izlemek nasip olmadı( İnternetten indirmeye çalışmıştım bi dönem bi türlü indiremedim sonra unuttum kaldı... İki gün önce de yolculuk yaparken otobüste izlemeye çalıştım, filmi sürekli başa alıp durdu İlk 20 dakikayı 5 kez izledim sanırım:'(
Canım up filminin torrentini ve altyazısını dosya.tc ye yükleyip linklerini sana özel mesaj olarak gönderdim.İstersen indirip izleyebilirsin
çok teşekkür ederim canım sağol indiriyorum hemen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?