Sinema Günlüğümüz

A Nyomozó
The Investigator (2008) - IMDb

Macaristan yapımı bir film. :) Afişinden oldukça etkilenip arşivime eklemiştim. :)) İyi ki arada bir böyle hamleler yapıyorum. Çok sevdim çünkü.
Ana karakterin yapısı çok etkileyiciydi. Ruhsuz, duygusuz, ekzantrik biri.
Ayrıca adam bir şeyler düşünürken ya da bazı şeyleri eyleme geçirirken aklından geçenlerin önümüze canlı canlı sunulması çok çok güzeldi.
Ve zamanın nasıl geçip gittiğini anlamadan merakla izlemiş olmam benim için çok büyük bir artı oldu.

Tryamor : 16

Son düzenleme:
http://www.imdb.com/title/tt0478311/

sıcak yaz günlerinde eğlence amaçlı izlediği romantik-komedi tarzı bir yapım.
şiddetle tavsiye edilecek bir tarafı olmadığı gibi izlenmeyecek kadar kötü de değil.
hamilelik üzerine biraz,ama tiksindim azıcık.

The Butcher Boy (1997) - IMDb

komedi türünde bir film gibi görünse de aslında psikolojik ve sosyolojik pek çok detay barındıran,beğendiğim bir film oldu.
başrol oynayan küçük oyuncuya da bayıldım.
izlenmeli diyebilirim...

The Big Lebowski (1998) - IMDb

kendine has bir havası olan,cool bir film.
zaman zaman merak unsurları olsa da tam bir durum,olgu üzerine kurulu.
karakterin rahat tavırları iyice sizi kavrıyor ve bi bakıyorsunuz filmi izlerken koyvermişsiniz gitmiş=)

orchidea:13

Bu başlığı yeni farkettim benide alın aranıza

Rise of the Planet of the Apes (2011) - IMDb

Bugün Maymunlar Cehennemi Başlangıç-Rise of the Planet of the Apes filmini izledim. Bence çok çok güzel bir filmdi. Fırsat bulursanız hala vizyondayken mutlaka gidin izleyin.

Birazdan SonUmut-Children Of Men i izlemeyi planlıyorum. İzledikten sonra fikrimi yazıcam.

Şimdilik aswang: 1

Children of Men (2006) - IMDb

SonUmut-Children Of Men az önce bitti ben pek beğenmedim açıkçası. Sonu daha güzel bitebilirdi. Kurguda bence eksiklikler vardı. Mesela kısırlığa neyin sebep olduğunu anlatmamışlar.Filmde buda anlatılsaymış çok daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum.

aswang: 2

Kızlar hala karar vermiş ve aradığımı bulabilmiş değilim :44: 1 haftadır Romantik/Dram tarzında izlerken ağlayacağım, etkileneceğim ve sıkılmayacağım bi film arıyorum. :26: Yardım edin lütfen..

not defterini izledin mi?
gerci klise istemiyorum demisin biraz klise bi film ama benim en sevdigim ve bikmadan usanmadan defalarca izleyebildigim tek ask filmi...

A Moment To Remember (Hatırlanacak Bir Anı) / 10 üzerinden 9 PUAN
Aşk ve hüzün dolu bi filmdi. Onların aşkları resmen içime işledi. İzlerken yaşadım.. Ve hiç sıkılmadım. Ağladımda.. Çok güzeldi, herkese tavsiye ederim.. Kısaca, bayıldım.

theuglygoddess : 6

Gongdong Gyeongbi Guyeok JSA
http://www.imdb.com/title/tt0260991/

Şu olmaz olasıca sınırlar, ayrımlar, geçmişten gelen düşmanlıklar yüzünden oluşan acı verici durumlar...
Ooooofffffffffffff!! (
Çok çok çok güzel bir dramdı. (
Bana biraz da "Welkkeom tu Dongmakgol" bitince hissettiğim şeyi yaşattı ve ağladığımı göz yaşlarım tenime düştüğünde algılayabildim ancak. (
Ekranda yönetmenin adını görünce izlemeden önce dikkat etmediğim için çok şaşırdım. Park Chan Wook!!.
4. filmiymiş bu. Ne harika ve çok yönlü bir yönetmen olduğunu bir kez daha anlamış bulunmaktayım.
Lee Byung Hun'a da diyecek laf yok. En sevdiğim, ölüp bittiğim aktör. Her zamanki gibi döktürmüş.

Tryamor : 18

Son düzenleme:
Transamerica (2005) - IMDb

bir transeksüelin varolma,her şeye rağmen istediği yaşama arzusu üzerine güzel bir film.
Felicity Huffman oyunculuğuyla resmen dans ettiriyor. daha ne diyelim.

In the Mood for Love (2000) - IMDb

ne zafir bir film. itiraf etmeliyim ki izlediğim ilk Hong Kong yapımı ve böylesine beğeneceğimi tahmin etmemiştim.
aşk ve ihanet arasında gidip gelen iki zarif insan ve ikilemleri.filmin müzikleri de mükemmel.
ancak tavsiye konusunda yine de kararsızım,dram türünü sevenlere daha çok hitap ediyor sanırım.

Orchidea:15

Jennifer's Body
Jennifer's Body (2009) - IMDb

Megan Fox'un süper ötesi güzelliği için izlenir derim ben. Ben bu filmi sevdim ya resmen... Öyle saçma sapan şeyler var ki oysa içinde. Lakin zamanın nasıl geçtiğini anlamadım, hiç sıkılmadım falan... Ha Megan olmasa yüzüne bile bakmazdım tabi. Yani "incir reçeli" ya da "aşk tesadüfleri sever"den bin kat güzeldi bence. Öyle açıklayayım. Bitince iyi ki izlemişim dedim. Bu ne yaaa dedirtmedi bana. Korkudan çok komedi baskın. Korku kısmını hiç becerememişler. Beceremedikleri için de gülüyorsunuz doğal olarak o yeteneksizlik karşısında. Sıfır beklenti + megan fox'u çok güzel buluyor olmak izlemek için geçerli sebepler.

Tryamor : 19

büşra dün akşam tv de çıktı.filmi çok sevemedim.başladım bitsin bari dedim.sonu izleyiciye kalmış.nasıl yorumlarsan öyle bitiyor.bu tarz filmleri sevmiyorum.

PrensesPeri:8

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief - Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) - IMDb

Bence çok çok güzel bir filmdi. Özellikle Medusayla ilgili olan bölümleri çok beğendim. Mitolojiye ilginiz varsa izlerken daha çok keyif alabileceğiniz bir film olduğunu düşünüyorum

aswang: 3

Son düzenleme:
Kwasok Scandle
Speed Scandal (2008) - IMDb

Mantıksız bulunacak sahneleri olmasına rağmen iyi vakit geçirmemi sağlayan, beni hem ağlatıp aynı anda güldürebilen bir filmdi. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Ağlarken gülmenin nasıl bir şey olduğunu yaşattığı için yeri ayrı olacak. :))

The Exorcism of Emily Rose
The Exorcism of Emily Rose (2005) - IMDb

Sanırım 4. izleyişim. Mahkeme sahnelerini çok seviyorum bu filmin. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum izlerken. Diyaloglar çok akıcı, her bir cümle merak uyandırıcı. Ama anlamadığım nokta neden insanlar korkudan öldükleri halde karanlık odanın ışığını açmazlar? Cidden çok salakça. Daha anlam veremediğim başka saçmalıklar da var tabi de yine de seviyorum bu filmi.

Tryamor : 21

Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) / 10 üzerinden 7
Güzel bi polisiye filmiydi. Heyecanla sıkılmadan izledim.. Zaten tescilli bir film. Beğenisi cok...

Hayat Güzeldir (Life is Beautiful) / 10 üzerinden 8
Hem hüzünlü hemde eğlenceli bi filmdi. Hüznün içinde bile sevimlilik, tebessümler vardı. İnsana birşeyler öğretiyor ve düşündürüyor. Bir babanın oğluna; kötülüğü, korkuyu, mutsuzluğu hissetirmeden hayatla savaşması bu kadar güzel anlatılabilirdi. Her ne kadar o savaşta kendisi, sonunda cesurca hayatını kaybetsede.. Tavsiye ederim kesinlikle. En azından insan 1 kere izlemeli bu filmi.

theuglygoddess : 8

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…