- Konu Sahibi TracyFlick
güney kore dedin mi akan sular duruyor, akşam indirdim eve gidip izlemek için sabırsızlanıyorum..
bu film beni de cezbetti. Eve gidince indireyim bakalım.
İyi seyirler kızlar Umarım siz de seversiniz. Çok merak ediyorum yorumlarınızı :)
Yok canım okudum yorumunu.
Zaten sen yazdığın için gördüm yönetmenin ilk filmi olduğunu.
Ama normalde aklımda bir film varsa izlemeden hakkında hiçbir şey okumam.
Ben yazından kendin araştırıp öğrenmişsin diye anlamıştım :78: Buarada avatarlarını takip etmek çok eğlenceli...
ben de kesinlikle çok başarılı buldum filmi, ilk başta biraz klostrofobik bir film olduğunu, sıkıcı olabileceğini düşünmüştüm ama beklediğimden çok farklı çıktı. kesinlikle tavsite ederim ben de.
Ben başta GERT'ten şüphelenmiştim :))
canım istersen özelden ülkenin adını verebilirim. bu konunun yakınları farklı versiyonlarla Zindan adası isimli film ve Veronika Ölmek İstiyor adlı kitaplarda da işlenmişti.bazı belgelere ulaşabilmek için bir uzman psikolog yada eğitim görevlisinden yardım almaı öneririm yanlız tahmin edebileceğin gibi böyle bir olayı saklıyorlar.fakat bahsettiğim branşlar araştırma adı altında çok rahat ulaşabliyorlar bu belgelere.
Teşekkürler, internetten benim için yeterli bilgiye ulaştım :13: Wikipedia'da baya deyatlı anlatılmış. Filmi izleyeli uzun zaman oldu, normalde böyle şeyleri es geçmem, sanırım o zaman netim yoktu Bilgi ve öneriler için çok teşekkür ederim. Sen yazmasaydın, filmi tekrar izlemedikçe öğrenemezdim bu gerçeği sanırım... Zindan adası nı izlemiştim, ne yalan söyleyeyim, Scorsese'den böyle film beklemezdim Çok güzel filmdi. Dediğin kitap da ilgimi çekti, kaydettim adını...
Son düzenleme: