Sinema Günlüğümüz

Bunu izleyeceğim.

ben de izlemek istiyorum bu forbidden games'i. indirdim de ama uygun altyazı bulamadım

canım bu işlere eşim bakıyor bizde
ben çocuğu uyuturum o da filmi ayarlar altyazısını bulur kolamızı çekirdeğimizi alır filmi izleriz.
uzattım ama eşime sordum şimdi divx planetten indirmiş

Bunu izleyeceğim.
kaçırma derim
bunun altyazısını biraz zor bulduk yeni bir film çünkü

Big Fish (2003) imdb 8.1
yönetmen Tim Burton
Oyuncular Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Steve Buscemi, Danny DeVito, Helena Bonham Carter, Marion Cotillard

Dram ve macera dolu fantastik bir masal rüya gerçek karışımı filmdir

Maip: 8

The Diving Bell and The Butterfly

Locked-in sendromlu Jean-Dominique Bauby'nin yaşam öyküsü.

atlantis: 13

selam kızlar
bir süredir yazamıyordum.
dün gece eyyvah eyvah 2'ye gittik.aynı birinci filmi gibi gülmekten mısır yemeye bile fırsat bulamadık:)
tam birincinin kaldığı yerden devam ediyor.çok sıcak.Çanakkalenin o yörenin bütün havasını bize yansıtıyor.
Salih Kalyonun yani dedenin olduğu bütün sahnelerde kahkaha attım harikaydı.

Liza-5

walla canım ordan da indirdim. hatte bulabildiğim tüm altyazı sitelerine baktım,indirdim,tek tek denedim ama olmuyor. galiba en uyumsuz olan seçeneğini indirmişim filmin. istediğim olmayınca da iyice merakım arttı. artık filmi bi daha mı indirsem diye düşünür oldum

canım arşivlik film nasılsa bence sil yeniden indir
bizim 1 tb harddisk var doldu artık
her filmi arşivlik yaptım ama bu gerçekten arşivlik

Eyvah Eyvah 2

Eğlenceli , komik , sıcacık ,beklentileri karşılayan devam filmiydi. İyi vakit geçirmek için ideal .

prensesin uykusuyum :19

24 Aralık 2010 – 24 Ocak 2011 sinema günlüğümüz

Sinema Günlüğü Katılımcısı - İzlediği Film Sayısı

1. guvastanema .....................12
  2. Revolucion .........................3
  3. PrensesPeri ........................5
  4. atlantis .............................13
  5. Liza ..................................5
  6. prensesin.uykusuyum ...........19
  7. orchidea ............................20
  8. Tryamor ............................12
  9. katrem ..............................11
  10. Maip ..................................8

Son düzenleme:
The Diving Bell and The Butterfly
Elle dergisi editörünün gerçek hayatını anlatan dramatik güzel bir film. Sarsıcı bir hikaye olduğundan hazır olduğunuzda izlemeniz tavsiye edilir.

guvastanema 12

Son düzenleme:
Die fetten Jahre sind vorbei

2004 Alman yapımı Türkçeye "Eğitmenler" olarak çevrilmiş film. Sağlam bir kapitalizm eleştirisi ile başlayan, yön değiştiren öyküye rağmen tutarlılığını koruyan, mizahi ögelerle anlatımını güçlendiren sürükleyici ve çok keyifli bir film. Çekimler çok başarılıydı, izleyiciyi filmin içine, hikayenin tam merkezine yerleştiriyor, diyaloglar güzeldi, sonlara doğru Jeff Buckley'in sesinden Hallelujah da çalmaya başlıyor ki benim için en güzel anlarından biriydi filmin.

Atlantis: 14

Son düzenleme:
canım arşivlik film nasılsa bence sil yeniden indir
bizim 1 tb harddisk var doldu artık
her filmi arşivlik yaptım ama bu gerçekten arşivlik

ben de izleyemedim ama öyle düşünüyorum. zaten altyazıyı indireceğim diye filmin çoğunu izlemiş gibi oldum. artık olmazsa ben de ingilizce altyazıyla izlerim napalım.

Grave of the Fireflies
Bir animasyon ağlatır mı, buyrun cevabı.. 1988 yapımı, savaşın insanlar üzerindeki etkisini iki kardeş üzerinden anlatan çok başarılı bir film. İzlemek isteyenlere şiddetle uyarı, ingilizce seslendirmeli değil orjinal dilinden izleyin.

Flandres
Yine bir savaş filmi. Fena film değil ama Grave of the Fireflies'ın üzerine izlenince biraz yavan kaldı. Full Metal Jacket'ı anımsatan sahneleri mevcuttu. Toplu tecavüz ve intikam sahnesi vurucuydu.

guvastanema 14

Rang-e Khoda:İran sinemasının o farklı büyüsünü sevenler kaçırmasın derim. Dünyayı elleriyle okuyan Muhammed'in hayata karşı kahraman tavrı gerçekten çok etkileyici.

je vais bien ne t'en fais pas:içinde oldukça fazla notlar barındıran bir film. insanların film boyunca birbirlerine duygusal dokunuşları dikkat çekici.

Eyvah Eyvah 2:ilkini bayılarak izlediğim serinin 2. ve son filmi. Demet Akbağ' tekrar hayran kaldım. onun dışında da oyuncuların 'cuk' oturduğu sıcak bir komedi. ayrıca Geyikli'nin o havasını çok güzel yansıtmış. oraları gidip de göresiniz geliyor.ilk filmi izleyenler için söylüyorum bu 2. daha da güzel. ayrıca müziklere bayılaccaksınız.

Orchidea:23

Kara köpekler havlarken (2009)
imdb 6.0
yönetmenler Mehmet Bahadir Er, Maryna Gorbach
oyuncular Cemal Toktas, Volga Sorgu ve Erkan Can

karanlık bir filmdi, hoşlanmadım, özellikle de big fish in üstüne, benim tarzım değil

Maip: 9

Lorenzo'sw Oil:imdb puanı 7. nasıl bu kadar düşük olabilir anlayamadım.

1983 yılında adl adlı hastalığa yakalanan lorenzo odone'nin ve anne-babasının mücadele öyküsü. 2 yıl yaşama süresi biçilen bir çocuğu 22 yıl yaşatma mucizesi.

gerçekten izlenilesi bir film.

Orchidea:24

Il Conformista : Bernardo Bertolucci filmi. Çok şahane bir sistem eleştirisi. Özellikle Platon'un Devlet'indeki mağara benzetmesini okuduktan sonra izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta Platon un devlet hakkındaki tüm görüşlerini. Alttan bir felsefik bilgi alalım önce ki tadı çıksın. Müziklere bayıldım bir de. Özellikle bazı sahnelere hayran kaldım ki bu bazı sahneler oldukça fazlaydı. Görselliğini çok sevdim. Oyuncuların duruşlarıyla etraflarındaki herbir nesnesin, insanın ortaya çıkardığı göz alıcı bir bütünlük vardı o sahnelerde. Bir sürü fotoğraf çıkardım kendime bunlardan.

Tryamor : 13

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…