Sinema Günlüğümüz

2- running scared (2006)

rahmetlik paul walker başrolde. hızlı ve öfkeli serisi dışında kendisini ilk kez izledim. çizgiroman tadında başlıyor film. saklamış olduğu silahlardan birini oğlunun arkadaşı alır ve üvey babasını vurur. daha sonra joey bunun kendi silahı olduğu anlaşılmasın diye silahı yani kaçan çocuğu aramaya koyulur ve macera başlar. çok bana göre bir film değildi ama yine de keyifle izledim. puanım 6/10

3- just another love story (2007)

abd filmlerinden sonra danimarka/belçika/italya filmlerini izlemek ilaç gibi geliyor. bir danimarka filmiydi. kurgusunda e buna şimdi ne gerek vardı denecek şeyler yok değil. konuyu akışına sokmak için zorlama hamleler var ama ona rağmen çok keyifle izlenebilecek bir film.
film şimdiden üç sahneyle başlayıp geriden anlatmaya başlıyor. sahnelerin birinde karısı mette ile sevişen jonas, ikincisinde sevgilisini vuran julia, üçüncüsünde vurulmuş kocası jonas'ın başında ağlayan mette'nin bulunduğu sahne. bunları birleştirmek de filmi izlemeyi gerektiriyor. : )
puanım zorlamalara rağmen 8/10. tavsiye ederim.

jooker__3

5-Kod Adi:Olympus

Siradan bir aksiyon filmi denebilse de ilgimi ceken Beyaz Sarayda gecmesi. Baskan rehin aliniyor ve o sira masa basi gorevinde olan sadik ajan olaya mudahale ediyor. Basrol 300 Spartali'nin basrol oyuncusu Gerard Butler'in.
Puanim 7/10

smeagol.....5

Bu filmi daha once izledim Sonny, bu tarz filmler sevenler icin iyi bir film. Tabi N.Cage'in basrolde olmasi da onemli.
Iyi seyirler

Güzel film demek.. Sevindim, izleyelim güzel güzel
Gerçi saat 23:15'de PlanetPembe'de Bizimkiler var ama, her gün bakıyoruz nasılsa, bu akşam izlemeyelim artık

5- Sıkıysa yakala

Dün tv de vardı yeniden izlemek hoşuma gitti. Tom Hanks in oyunculuğunu çok seviyorum. Masum bir yüzü var.

6- Siyah giyen adamlar 3

Bugün yine tv den izledim film. Uzaylılara değişik bir bakış açısı

Sedulu: 7

Dün kehanet filmini izledim, çok gerdi yahu, hele adamın bir ton kanıt gösterip arkadaşlarının hala ona güldüğü sahneler çok gıcıktı. İlginç bir senaryo ama klasik Amerikan filmi tarzında.

1-Requiem for a dream
2- Moonwalker : Michael Jackson'ın biyografisi niteliğinde yapımcılığını ve oyunculuğunu yaptığı bir film. Bol dans, bol müzik içeriyor.

yabanmersini__ : 2

6-Love, Marilyn
Şöyle gerçek hayattan uyarlama izleyeyim dedim bir baktım MM'nun hayatı. Daldım hemen ama ben daha ayrıntılı, esrarengiz, şöyle "demekki böyle olmuşş" diyebileceğim bir belgesel-film bekliyordum. Ancak olaya sadece MM'nin duygusal hayatından kesitlerin sunulduğu, tuttuğu günlüklerden iç dünyasına küçük yolculuklara çıkabileceğiniz bir film ortaya çıkmış.
10 üzerinden 6...

smeagol......6

4-law abiding citizen 2009
Eşi ve çocuğu gözü önünde öldürülen adamımız, savcının suçlu ile işbirliği yapıp az ceza almasını sağladığında çileden çıkar ve intikamına başlar. Hukuk sistemini sorgulayan bir film. Çok güzeldi ancak sonu tatmin etmedi. Yine de puanım 9/10

5-anything for her 2008
Suçlu veya suçsuz olan bir kadın hapse girer. Tüm çareler tükendiğinde ve kadının suçsuzluğuna dair bir şey bulunamayınca, kocası karısını hapisten kaçırma planları yapar ve olaylar başlar. Birebir şekilde ABD'de çekilmiş. Ikisini de indirdik ama benim tercihim Fransız yapımı oldu.
Çerezlik. 6/10

Jooker___5

ay ay kitap bölümden sonra en güzel bölüm bence hemen katılıyorum :)))
dün LUCY izledim

Özel yapım bir uyuşturucu kullandığında tam bir ölüm makinesine dönüşen ve özel güçlere sahip olan Lucy’nin hikayesi anlatılıyor.
Oyuncular
: Morgan Freeman , Scarlett Johansson , Min-sik Choi , Analeigh Tipton , Mason Lee
ben çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…