- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.761
Benim de izlemelere doyamadığım bir filmdir Prestij :)2- The Prestige
Sanırım izlemekten hiç sıkılmayacağım filmler arasında. Oyuncu kadrosu, konusu beni benden alır. Sözde kardeşim izliyordu ama görünce dayanamadım bende
Bu filmi hala izlememiş olanlar bir an önce açıp izlemeli. Sihirbazların çekişmesini anlatır ama zaman su gibi akıp geçer filmde.
Sedulu : 2
Benim de izlemelere doyamadığım bir filmdir Prestij :)
Her izlediğimde farklı şeyler keşfediyorum.
Prestige'i ben de cok begenerek izlemistim. Kotu olan gelmis gecmis en iyi filmler arasina girmis olmasina ragmen bir odulunun bulunmamasi..
Evet imdb de yüksek bir puanı var. Kime sorsan tavsiye eder ama ödül yok. Bu aslında bir çok film için geçerli. Zamanın en popüler filmlerinden biri ödülü alır gerisi boş boş bakar.
Ödül deyince aklıma Leonardo Dicaprio geldi.
3- Big Fish
Ben yine kült filmlerime daldım. Şu sıra kabuğuma çekilip masalsı dünyalara gitmek istiyorum. Sanırım bu yüzden big fish izlemeye ihtiyacım vardı.
yine beni benden aldı. Gerçeklik ve hayal arasında sıkıştıran ama bir o kadar da akıcı yapım.
Yıllar geçse de izlemekten bir türlü sıkılmayacağım film.
Zaman zaman benim gibi dünyadan kopmak isterseniz bu filmi mutlaka izlemelisiniz. Film bitince sakın gözlerinizi açmayın o masalsı dünyada ne kadar kalırsanız o kadar kardır.
Sedulu: 3
4- Match Point
Yine bir Allen filmi fakat sıkıcı. Aslında konu güzel ama işleniş biçimi hoşuma gitmedi. Olaylar çok çabuk gelişiyor falan.
Sedulu: 4
Woody Allen hastasıyım. Filmlerine ve kitaplarına hayranım
Yeni filmlerinden çok eski filmleri bana daha güzel geliyor.
Zaten artık çok yaşlandı, filmlerinde oynayamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?