Sinema Günlüğümüz

1-Bu İşte Bir Yalnızlık Var

2-Kadın İşi Banka Soygunu

İnsanın yüzüne bir gülümseme kondururken, birbirinden farklı dertlere sahip kadınların iç dünyalarına yolculuk yaptıran trajikomik bir film Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Ayten Uncuoğlu, 4 arkadaş bir olup banka soyuyorlar.

10 üzerinden 5

smeagol...2

2- The Prestige

Sanırım izlemekten hiç sıkılmayacağım filmler arasında. Oyuncu kadrosu, konusu beni benden alır. Sözde kardeşim izliyordu ama görünce dayanamadım bende
Bu filmi hala izlememiş olanlar bir an önce açıp izlemeli. Sihirbazların çekişmesini anlatır ama zaman su gibi akıp geçer filmde.

Sedulu : 2

Benim de izlemelere doyamadığım bir filmdir Prestij :)
Her izlediğimde farklı şeyler keşfediyorum.

Prestige'i ben de cok begenerek izlemistim. Kotu olan gelmis gecmis en iyi filmler arasina girmis olmasina ragmen bir odulunun bulunmamasi..

Prestige'i ben de cok begenerek izlemistim. Kotu olan gelmis gecmis en iyi filmler arasina girmis olmasina ragmen bir odulunun bulunmamasi..

Evet imdb de yüksek bir puanı var. Kime sorsan tavsiye eder ama ödül yok. Bu aslında bir çok film için geçerli. Zamanın en popüler filmlerinden biri ödülü alır gerisi boş boş bakar.
Ödül deyince aklıma Leonardo Dicaprio geldi.

Ay çok güldüm, Allah iyiliğini versin

carpe__diem 1

Son
üye olduydum, ama yazmadıydım, cünkü film izleyemedim bir adet anime seri
izliyordum.

Bugün bir adet film izledim.

Utanc (Shame)

Imdb puanı yüksek 7,3. Altın küre en iyi erkek oyuncu adaylı bir film. ama malesef konu tırt, film sıkıcı. Seks bagımlısı bir adamı anlatıyor, adamın bu bagımlılıgı yüzünden düzgün bir ilişkisi olmuyor ve ailesini ihmal ediyor. Tüm film bu kadar cidden, bir de malum sahnelerin arkasına klasik muzik koymuslar. Olmus sana sanatsal film. İzlemeyin. (10/1)

3- Big Fish

Ben yine kült filmlerime daldım. Şu sıra kabuğuma çekilip masalsı dünyalara gitmek istiyorum. Sanırım bu yüzden big fish izlemeye ihtiyacım vardı.
yine beni benden aldı. Gerçeklik ve hayal arasında sıkıştıran ama bir o kadar da akıcı yapım.
Yıllar geçse de izlemekten bir türlü sıkılmayacağım film.
Zaman zaman benim gibi dünyadan kopmak isterseniz bu filmi mutlaka izlemelisiniz. Film bitince sakın gözlerinizi açmayın o masalsı dünyada ne kadar kalırsanız o kadar kardır.

Sedulu: 3

1 AĞUSTOS - 31 AĞUSTOS 2014

1. jooker.....................................24
2. Kedi83.....................................13
3. Sonnenschein..........................12
4. sedulu.......................................8
5. Nihil.........................................7
6. macellan..................................6
7. yabanmersini...........................5
8. PrensesPeri.............................3
9. smeagol....................................3
10. c
arpe__diem............................
11. DatluCan..................................

Eylül Ayını açtım

- Twilight (I) (2008) : İlginç genç işi bir film, yaşım 17-18 olsaydı ölür biterdim ama, karizmatik vampirler falan, devamını izlerim ben bunun..

- Dream House (2011) : Çok çok çok ilginç bir film, tavsiye ederim. Korku filmi diye izledim ama garip bir şey çıktı. Meğer film hiç de başlangıcı gibi değilmiş. Adı üzerinde Hayal Evi...

- The Life Before Her Eyes(2007) : Uma Thurman hep aksiyon filmlerinde hareketli filmlerde görmeye alışkın olduğumuz aktris iken bu dram da nereden çıktı. Güzeldi ama. Bir Amok Koşucusu vakasını anlatıyor.

Sonnenschein: 3

Big Fish favori filmlerimden. Hani olur ya arada açar yeniden izlemek izlersin. Bu filmi kaç kere izledim bilemiyorum.

3-Son Samuray

Sinemada izledigimde de hayran oldugum ve defalarca izlesem bıkmayacağım bir film. Dün akşam tvde izledim. Herhalde anlatmama gerek yok, ünü biliniyor.
10 üzerinden yıldızlı 10

smeagol: 3

4-Last Vegas

Ben dinozorların filmlerine bayılıyorum, kendim de o yolda olduğumdan mıdır nedir
De Niro, Freeman, Douglas ve Kline 4lüsünden süper bir komedi. 4 kafadar yıllar sonra Las Vegas'ta bir araya geliyor ve eğlencenin dibine vuruyorlar. Bu yaşta bu performans, ayakta alkışlanır.

10/7

smeagol:...4

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (2014)
Birinci filme göre daha az sürükleyici. Animasyon çocuk filmi. İzledik bir güzel

Sonnenschein: 4

4- Match Point

Yine bir Allen filmi fakat sıkıcı. Aslında konu güzel ama işleniş biçimi hoşuma gitmedi. Olaylar çok çabuk gelişiyor falan.

Sedulu: 4

4- Match Point

Yine bir Allen filmi fakat sıkıcı. Aslında konu güzel ama işleniş biçimi hoşuma gitmedi. Olaylar çok çabuk gelişiyor falan.

Sedulu: 4

Woody Allen hastasıyım. Filmlerine ve kitaplarına hayranım
Yeni filmlerinden çok eski filmleri bana daha güzel geliyor.
Zaten artık çok yaşlandı, filmlerinde oynayamıyor..

Woody Allen hastasıyım. Filmlerine ve kitaplarına hayranım
Yeni filmlerinden çok eski filmleri bana daha güzel geliyor.
Zaten artık çok yaşlandı, filmlerinde oynayamıyor..

Bende çok severim. Bakış açısı farklı bir kişilik.
Aslında bu filmde yeni sayılmaz ama gel gör ki olmamış konuyu falan okumadan direkt yönetmene bakarak açtım filmi.
Neyse artık sürekli eski filmleriyle avunacağız Allen'ın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…