• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

ilk sinemada izlemiştim ve evde de 2 defa daha izledim, harika bir film

kesinlikle. lars von trier' e bir açıklması yüzünden mesafeli duruyordum saçmalamışım. kendimle çelişmiştim çünkü aynı mesafeyi emir kusturica ve roman polanski' ye gösstermemiştim şimdi büyük bir hata yaptığımın farkındaydım. geçen hafta da '' ivan' ın çocukluğu '' nu izledim çekim tekniği ve kamera açıları metin erksan' ın '' susuz yaz '' filmi gibi zamanına göre ileri bir film olmuş ve çok güzel.

kesinlikle. lars von trier' e bir açıklması yüzünden mesafeli duruyordum saçmalamışım. kendimle çelişmiştim çünkü aynı mesafeyi emir kusturica ve roman polanski' ye gösstermemiştim şimdi büyük bir hata yaptığımın farkındaydım. geçen hafta da '' ivan' ın çocukluğu '' nu izledim çekim tekniği ve kamera açıları metin erksan' ın '' susuz yaz '' filmi gibi zamanına göre ileri bir film olmuş ve çok güzel.

Ivan'ın Çocukluğu da harika dimi, epey oldu onu izleyeli, Türkiye'deki evimde dvdsi var, gidince tekrar izlemek istiyorum.

Lars'ın hangi açıklaması Hitler'i sevdiği mi

Ivan'ın Çocukluğu da harika dimi, epey oldu onu izleyeli, Türkiye'deki evimde dvdsi var, gidince tekrar izlemek istiyorum.

Lars'ın hangi açıklaması Hitler'i sevdiği mi

evet kesinlikle çok güzel bir film ivan' ın çocukluğu.

evet hitler açıklaması yüzünden.

Şu kore dizilerinden bir kurtulamadım, çok komik ve eğlenceli oluyorlar, biri bitiyor diğerine başlıyorum, A Gentlments Dignity bitti, ama şimdi de Goodbye Dear Wife'a başladım.

Bugün bir film izlesem iyi olacak, değişiklik olsun :1::1:

Friends With Benefits / Arkadaştan Öte

Friends with Benefits (2011) - IMDb

Hayatımda izlediğim en b*ktan film diyebilirim herhalde.
25dk sabrettim ama artık tahammül edemeyip kapattım.
İğrendim resmen. Justin Timberlake ve Mina Kunis'in berbat ötesi ses tonları kulaklarımı tırmaladı önce.
Ardından ruhsuz oyunculukları gözüme battı.
Sanki oyuncu değil de 2 tane robot vardı karşımda.
Bu nasıl bir rezalettir ya! Taramalı tüfek gibi ilerleyen diyaloglarda yer almak herkesin harcı değil.
Olmuyor olmuyor. Bu yapaylık beni tiksindiriyor.
Konu zaten klişe ötesi. Iııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkk!!!:120::120:

1070028_10151818927404319_1217245257_n.jpg

The Blind Side-

Konusu basit ama oyunculuklari muhtesem bi film, hele Sandra Bullock... Kadina hayranligim kat kat artti

Dear Frankie/Sevgili Frankie

Dear Frankie (2004) - IMDb

Çok akıcı,sade ve sakin.
Atmosferi güzel, oyuncular güzel, oyunculuk güzel.
Özellikle de Frankie'yi canlandıran küçük çocuk... :))

Daha evvel aynı türde bir şey izlemiş olduğum için neler olacağını tahmin ettim ama sorun olmadı bu durum.
İzlenir yani.

Geçmiş mesajlarıma baktım da arada da firfor'un yorumlarını okudum.
Çok güzel yazıyordun firfor. :))
Ama şimdi nerelerdesin yaa... :((
Gelsene tekrar. :31::31:
Okursan bi ses ver hiç olmazsa. :))

Gecenlerde azıcık korkalım :52: dedim sevgilime ve dabbe cin carpmasına girdik . Ve sonuc ; Bi kere bile korkmadım :19: böyle berbat bi film yani... bide gercek hayattan alıntıymıss :31:

Eraserhead

Eraserhead (1977) - IMDb

Ciddi boyutta rahatsız edici ama büyüleyici aynı zamanda.
Arka plandaki sesler, yaratık bebek, karakterler ...
Ben bunu birkaç kez daha izlerim.
Bu adam nasıl yapmış bu filmi?!
Çok etkilendim.
Hakkında araştırmalara başladım.
Herkesin görüşü başka.
Sinemanın bu özelliği güzel işte; herkes kendine göre bir yere çekip onu özelleştirebilir kendi içinde. :))
Her film algılarımızın bir ürünü.

Back