- Konu Sahibi TracyFlick
- #2.561
kızlar şöyle iyi bi aksiyon filmi biliyo musunuz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar
Eskiden liste yapılıyordu, hala devam ediyor mu liste?
Yoksa izleyenler kafasına göre mi yazıyor?
Liste var ise beni de ekler misiniz?
yazıyordum ki konuya bir aydır uğranmadığını gördüm, benim Temmuz listesini hazırlamamda bir sakınca olmaz sanırım eğer konu serbest ise serbest devam eder, devrederim
Pınar ben de eskiden buralardaydım. Nickimi değiştirdim ama.
Neyse onu geçelim.
Hala sık sık film izliyor musun?
Her gün izliyor musun?
Ben bir süredir izlemiyorum pek film.
Sen nasıl her zaman izlemeyi başarabiliyorsun?
Hiç bıktığın olmuyor mu?
selam ben maip ama seni bilemedim eskilerdeysen nickinden hemen çıkarırım ama söylemek istemeyebilirsin anlarım
benim nick değişikliği hem mail adresim iptal oldu hem de o şifremi unuttum bayağ zaman geçtikten sonra girdiğim için kk'ya.
hergün izleyemiyorum bayağıdır, iki üç günde bir anca kesinlikle bıkmıyorum, bilim kurgu çok izlediysem komediye geçiyorum onu da abartınca aksiyon korku romantik gerilim her türden her zamandan (50ler 60 lar 2013 filmleri karışık) izliyorum, o zaman hiç sıkılmıyorsun.
eskiden izlerken tv önünden kimsenin geçmesine dahi izin vermezdim artık izlerken ders çalışıyorum temizlik yapıyorum, belki izlerken başka işlerle uğraşarak da sıkılmanı engelleyebilirsin.
istersen seni listeye ekleyeyim
Türler arası geçiş şart. Ben de öyle yapıyorum. :)
İzlerken ders çalışıp temizlik yapmak derken? :26:
Yani ara mı veriyorsun yoksa film oynarken sen başka işlerle mi uğraşıyorsun?
Anlayamadım bu kısmı.:44:
misal bilgisayarı tv'ye bağlıyorum. karşısına geçiyorum ütü masasını ayarlıyorum izlerken ütü yapıyorum elbet 1 saatte bitecek ütü 2 saatte bitiyor (ekrana bakarak zor oluyor ama) iki işi birlikte yapmış oluyorum
ya da filmin karşısına geçiyorum. çok klişe bilindik sahnelerde iki test çözüyorum (KPSS)
dün akşam çok kanlı bir film izledim çoğu işkence sahnesinde çevirdim kafamı test çözdüm