• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

İşte aradığım topik, çok mutluyum.
Her gün en az bir film izleme kararı aldım ve çok mutluyum.:1:
Önce klasik filmler.
Ama ne var ki izlediklerimi unutuyorum.
Artık ne izlersem buraya kaydedeceğim, çok mutluyum.:16:
Bu gece Gazap Üzümleri bitecek. Sonra onun yorumunu yaparım.
Ama LOLİTA ve RÜZGAR GİBİ GEÇTİ'yi tavsiye edebilirim son izlediklerimden.
Lolita tabi ki KUBRİCK versiyonu olacak.

1070028_10151818927404319_1217245257_n.jpg

The Blind Side-

Konusu basit ama oyunculuklari muhtesem bi film, hele Sandra Bullock... Kadina hayranligim kat kat artti

Yani gerçek hikayeden alıntı olmasaydı bu kadar büyülenir miydim bilmiyorum ama Sandra Bullock ve gerçeklik benim filmdeki bazı aksaklıları görmemi sağladı.

Yani gerçek hikayeden alıntı olmasaydı bu kadar büyülenir miydim bilmiyorum ama Sandra Bullock ve gerçeklik benim filmdeki bazı aksaklıları görmemi sağladı.

Filmi izlenir ve iz birakir kilan en büyük etken Bullockun o muhtesem oyunculugu.
yoksa bakildiginda pek derinligi olmayan yüzeysel bi film gibi algilanabilir...

the great gatsby'i izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. kitabını okuyanlar için, film öyle mükemmel gelmeyecektir ama yine de başarılı yorumluyorum ben. özellikle leonardo dicaprio'u varlıklı zengin erkek rollerine çok yakıştırıyorum[FONT=Verdana, Arial, sans-serif].
[/FONT]
bir de, filmin soundtrack i çok başarılı. müziklerin filme katkısını görmek için bile izlenebilir.

[video]http://www.imdb.com/title/tt0443584/[/video] gördüğünüz yerde arkanıza bakmadan kaçın derim . :)

[video]http://www.imdb.com/title/tt0038650/[/video][/B]

Şahane Hayat... :)
Kızlar bunu mutlaka izlemelisiniz.
Hani yer yer sıkıldım off artık bi yere bağlasalar dedim ama sonunda mutluluktan ağladım.
:
1::1:

Son düzenleme:
imdb puanı 5,7

yaşlı bir müzisyen şair komaya girer ve komadayken kendini çocukluğunun fantezi dünyasında bulur. kötü anılarını unutturan bilinçaltındaki gerçekleri gördükçe hatırlamaya başlar.

korku filmi,fantastik ve müzikal karışımı. ama bildiğimiz müzikallerden değil, death metal müzikal :52: benim gibi death metal seven var ise izlesin derim.

imdb puanı 7,1

dizileri kadar etkilemedi belki de bazı oyuncuları değiştiği için, ama solucan delikleri ve geçitler hala büyüleyici

Tuncel Kurtiz anısına, Sürü filmini izledim. Harikaydı. Senaryo Yılmaz Güney, yönetmen Zeki Ökten, oyucular Tarık Akan, Yaman Okay, Melike Demirağ ve Tuncel Kurtiz...

hani hep derler ya mükemmel kadro, aynen öyle.

imdb puanını 7,7

aşiret kavgası, düşman ailelerin evliliği, kalbi taşlaşmış bir baba, sürüyü satmak için Ankara'ya düşen yollar, hastalık, yoksulluk, zamanın şartları, halkın mücadelesi, kiminin boyun eğmesi, kiminin karşı çıkması, kiminin de bunca kötü şarta rağmen sanki hayatı çok mükemmelmiş gibi, sanki her şey halledilmiş de bir tek filan aşiretin intikamı kalmış gibi, tüm hayat gailesi komşu aşiretle uğraşmak olması, kendi çapında kötülüklerle oyalaması, küçükdünyalar, kocaman sevgiler, güzellikler...

Hemen hemen her akşam bir tane film izlemeye çalışırım son bır haftada ızledıgım fılmlerde bır sıralama yaparsam ;

- Dogtoothkynodontas - Köpek dişi 1.sırayı alır bu hafta izlediklerimde !

( cok rahatsız edıcı ,sınırları zorlayan bır fılm ama cok cok güzel anlatıyor anlatmak ıstedıgını,yani ister istemez sorgulamaya geçiriyorsanız ya gerçekte böyleyse diye )

- District 9 - Yasak Bölge 9

Herkese göre olmayabilir ama konusu insanı düşündürüyor, bizler gerçekten insanı vasıflara sahıpmıyız dıye..

- K-Pax

Keşke böyle şeyler gerçekte de olsa dediğim bir film'di.

Son olarak ; Dünya savaşı Z ; eksiklikleri olsada Brad Pitt hatrına izlenebilir..

Back