• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

1 ARALIK - 31 ARALIK 2011

1.eski_bir_masal .....................14
2.nazap85...............................
3.pinaran................................ 13
4.Dulcinea ........................... 8
5.Revolucion ............................
6.sephiroth .............................
7.TrulyScrumptious ................. 3
8.firfor .................................. 6
9.Asmin ................................. 2
10.prensesin.uykusuyum..............9
11.Duygu.C ..............................
12.cemre25...............................
13.PrensesPeri ........................
14.eylül.yn...............................
15.ThirtyFour............................
16.Tryamour .............................5
17.orchidea ...............................
18.sedefonur ............................4
19.deli_kız0606 .........................16
20.nilayu ...............................1
21.ebrutolga................................

telefondaki yabancı

bir kızın çoocuk bakıcılığı yaptığı evde tek başına kalmasıyla başlayan sözde gerilim filmi; bir filmden çok tek kişilik oyun gibiydi.Begenmedim.

nilayu 2

Az once esimin israri uzerine Seven'i yillar sonra tekrar izledim. Az cok hatirliyordum ama oldukca uzun zaman olmustu o yuzden tazeledim yani. Icinde bir ruh hastasi olan her film beni cok germistir o yuzden yine gerildim resmen rahatsiz oldum biter bitmez de hemen pc basina geldim biraz kafa dagitmak icin. Bu filmi ilk izledigimde resmen cocuktum iyi mide varmis bende o zamanlar :(

Truly: 4

The Shawshank 1994

Million Dollar Baby

Hitch

Hepsi de harikaydı . Kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum .

deren1907 : 3

Son düzenleme:
final destination 2-

ilk serisine göre daha iidi ben seride en çok 2 yi beğendim ...

final destination3
-

en vasatı bence 3 tü bir de alışıyorsunuz aynı hikayeye bir yerden sonra sıkabiliyor ,şu da varki sıkma ihitmali de yok aslında çünkü çok akıcı sürekli bi atraksiyon var :1:

delikız18

bu arada ..herkesi topiğime beklerim

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/490125-ozgur-kitap-topigi.html

Son düzenleme:
selam kızlar bu ay vasat geçti baya benim için işlerimin yoğunluğu bitirmem gereken kitaplarım derken ancak iki film yapabildim.
Titanların Savaşı
efektleri gayet iyi kurgusu çok hoş bir fantastik bilim kurgu. mitolojik bir yapım eğlencelik olarak izlenmeye değer. Medusa'yı ilk defa bir filmde bedenliolarak izledim ayrıca gayet ilginç olmuş Şahmaranla Medusa arası ama olsun :1:

Son Durak 5
serinin son filmi ve diğerleri kadar başarılı hatta bu kez dozu abartmışlar bile diyebilirim kendi adıma.aslında film hakkında söylenecek çok şey geçiyor aklımdan ama detaya girip filmi anlatmaktan korkuyorum :) iyisimi sadece şunu söyliim bu tarzı seviyorsanız heleki serinin diğer filmlerinden birini dahi izlediyseniz mutlaka izlemelisiniz.,

Revolucion :2

unforgiven

tipik bir kovboy filmi ,imdb de ii puan vermişler ama o kadar ii puanı hakettiğini düşünmüyorum:19:
sıradan vasat ve özellikle çok durağan bir filmdi :34:

delikız19

merhaba ben de paylasmak istedim bu hafta izledigim 2 film :
Av Mevsimi bir turk filmi fena degildi
Adim David fena degildi..
kesinlikle izlenmesi gereken filmlerim ise :Fight Club,Akil Oyunlari,Seytanin Avukati,The Others,Transpotting,Requem FOR a dreAM SIMDILIK AKLIMA GELENLER bunlar
Iyi seyirler herkese

Kar Beyaz (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1670252/

sıkıcı başladı, ilk dakikalara bakıp da aldanmayın, feci mükemmel bir film, hatta hala rüyalarımdan çıkmadı. son derece etkiliydi, belki de annelik iç güdülerim depreşti, çok üzerime geldiler bu filmde. şehrin merkezinden uzak yükseklerde karla kaplı bir yerde yaşayan kurtların aç kaldıklarında ziyaret ettikleri bir yerleşim yeri, dağınık Karadeniz evleri. küçük Hasan ise yaz kış fark etmez ayran satarak eve ekmek parası götürmeye çalışıyor. bu karla kaplı dağınık evlerden merkeze iniyor satış yapana kadar soğukta bekliyor ve geri yukarı çıkıyor.

Warrior (2011)

Warrior (2011) - IMDb

erkek filmi gibi, boks güreş askerlik iki erkek kardeşin hesaplaşması, babanın içki düşkünlüğü, filmdeki tek kadın esas adamın karısı bir iki sahnede o da. ama ben de zevkle izledim, hatta soru çözecektim elimde kitaplarla kalakaldım filmin başında. durun siz kardeşsiniz vari bir iki fazla klişe sahne olmasına rağmen Amerikalılar yapıyor bu işi. Rocky'i bile izletmişlerdi adamlar yahu :)) hem de 3'e kadar...

pinaran: 15

truman show..
bu filmin adını duyardım sürekli ama izlemek nasip olmamıştı ,çok şükür dün akşam nasip oldu ..
neden bu zamana kadar izlememişim bilemiyorum ...
jim carrey in komedi filmlerinden çok psikolojik filmlerini daha çok seviyorum ..
number 23 mesela süper bir filmdi ..
bu filmde de çok psikolojik olmasa da komedi filmi değil ..
konusu gerçekten harika ,senaryo ,kurgu çok hoşuma gitti..
insanı düşündüren kadere dair sorular sormasını sağlayan bir film..
şiddetle tavsiye ediyorum..

delikız19

Dirty Pretty Things (2002)

İngiltere'de bir otelde çalışan ama çalışma izni kalma izni olmayan çalışanlar. hepsinin ayrı bir öyküsü var. birisi de Türk kızı..

pinaran: 16

Vampir İmparatorluğu
bilim kurgunun vahşetle birleşimi denebilir. Testere serisi bile beni böyle kötü etkilememişti. iğrençlikte son nokta yapmışlar resmen. insanoğlunun soyunu kurtarma çabasını konu alan bir yapım. konu çok iyi ve sürekleyici senaryo gerçekten yenilikçi ve farklı zaten öyle olmasa filmin sonunu izlemek için adli tıpçı falan olmak lazım. midesi sağlam olmayanlara tavsiye edilmez !!!

Konfüçyus
bibliyografi belgesel karışımı çok hoş bir film. aslında uzun zamandır filmin Türkçe düblajını bekliyordum çünkü Çince'yi Türkçe olarak takip etmeye çalışmak işkence gibi. ama bu filme değer.konu zaten belli büyük Çin düşünürü, filozof ve müzisyeninin hayatını yaşadıklarını anlatıyor.doğruluğun ve ahlak adamı olmanın heleki yönetimde olmanın bedelleri. bir eğitimci, bir bilge devlet işleriyle ilgilenirse ne olurun gerçek cevabı....felsefeyle ilgilenenler için devamı topikte :34:

Revolucion : 4

the man of earth..

sadece diyaloglardan ibaret bir film..
anlattığı şeyler insanların din ve inannışlarını sorgulamayla alakalı ..
insanların inançlarına karşı söylenenler hiç hoşuma gitmedi..
kendi inançsızlığını başkasına empoze etmeye çalışmak gibi bir amacı vardı sanırım filmin.

delikız20

Back