E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Liv'e karşı ayıp olduğunu-olacağını hiç düşünmemiştim açıkçası. Magicin haberi de yoktu sıranın kendisinde olduğundan. Yeni anket ne zaman diye sorulunca ben hatırlattım magic'e.
Önceki anketi sonradan izleyip livin anketi açıldıktan sonra yorumlamıştım, the reader'ı daha önceden izlediğim süreyi çok farketmedim ben. Ama yorumlar yapılmaya başlanınca, sürekli takip eden çok da kişi yokuz, süreyi sektirmiyoruz sorun olacağını hiç düşünmedim açıkçası. Bu hafta evet site sorunluydu çok rahat girip çıkamadık ama hangi filmin seçildiği belliydi, herkes indirip yada edinip izlemiştir diye düşünüyorum ben. Prensesin.uykusuyum da diğer ankete yetişecek sanırım, izlediklerini o da yorumlar muhakkak :sinifsinif:.
Ama Asmin sen de magice ayıp etmişsin gibi geldi bana, gereksiz yere yüklenip hevesini kursağında bırakmışsın sanki mirmirmirmir
Gerilecek birşey yok ki, katılıma bakar eksikleri bekleriz oylama için, kendi kendimize izleyecek halimiz yok ya :hulya:
açıklaman için çok tşk ederim cnm opuyorumnanaktan
aynen devam burcucumopuyorumnanaktanbu karışıklık anketin ve izleme süresinin kesin olarak belli olmamamsından ve siteye erişimin sorunlu olmasından kaynaklanıyo kızlar ya, ayın 3ünde hani anket mesajları yazmışız..
kimse kimsenin haftasını safdışı bırakmaya çalışmaz, kopukluk olmuş okadar büyütülcek bişey yok, konular kitlenmiyo sonuçta yorumları sonrada yapabiliriz, livin talihsizliği sitenin sorunlu olması oldu bence..
sorun yok devamopuyorumnanaktan
anket kac gun suruyor fılmı kac gun ıcınde ızlemelıyız onu bılmıyorum ben mesela ,anket acılıyor oyumu kullanıyorum bakıyorum fılm secılmıs ızledıgım zaman kım ızlememıs kım ızlemıs dıye bakmadan yorum yapıyorum ..
ızlemyenlerın ızlemedıgını bılmıyordum ..:sinifsinif:
saldırılardan dolayı boyle bırsey oldu bence .kopukluk fılan
beklerız o zaman .
ay ne karısık yazdım ben boyle akannehir
sumak sen ne yazdın :roflol:
Jeux D'enfants seçtim. 21 izlemiştim geçenlerde tvde. birisi gerilim gibi. son filmide merak ettim aslında onuda seyredeceğim..
süper tercihlerrrrr teşekkürler..
bu arada iki gündür bişiler oluyo giremedim bi türlü
tşk ederim mayalia.s. ayrıca filmleri beğendiyseniz ne mutlu bana..
son filmde çok güzeldir, tavsiye ederimyerimseniben