• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
Liv'e karşı ayıp olduğunu-olacağını hiç düşünmemiştim açıkçası. Magicin haberi de yoktu sıranın kendisinde olduğundan. Yeni anket ne zaman diye sorulunca ben hatırlattım magic'e.
Önceki anketi sonradan izleyip livin anketi açıldıktan sonra yorumlamıştım, the reader'ı daha önceden izlediğim süreyi çok farketmedim ben. Ama yorumlar yapılmaya başlanınca, sürekli takip eden çok da kişi yokuz, süreyi sektirmiyoruz sorun olacağını hiç düşünmedim açıkçası. Bu hafta evet site sorunluydu çok rahat girip çıkamadık ama hangi filmin seçildiği belliydi, herkes indirip yada edinip izlemiştir diye düşünüyorum ben. Prensesin.uykusuyum da diğer ankete yetişecek sanırım, izlediklerini o da yorumlar muhakkak :sinifsinif:.
Ama Asmin sen de magice ayıp etmişsin gibi geldi bana, gereksiz yere yüklenip hevesini kursağında bırakmışsın sanki mirmirmirmir
Gerilecek birşey yok ki, katılıma bakar eksikleri bekleriz oylama için, kendi kendimize izleyecek halimiz yok ya :hulya:

açıklaman için çok tşk ederim cnm opuyorumnanaktan

bu karışıklık anketin ve izleme süresinin kesin olarak belli olmamamsından ve siteye erişimin sorunlu olmasından kaynaklanıyo kızlar ya, ayın 3ünde hani anket mesajları yazmışız..
kimse kimsenin haftasını safdışı bırakmaya çalışmaz, kopukluk olmuş okadar büyütülcek bişey yok, konular kitlenmiyo sonuçta yorumları sonrada yapabiliriz, livin talihsizliği sitenin sorunlu olması oldu bence..
sorun yok devamopuyorumnanaktan
aynen devam burcucumopuyorumnanaktan

anket kac gun suruyor fılmı kac gun ıcınde ızlemelıyız onu bılmıyorum ben mesela ,anket acılıyor oyumu kullanıyorum bakıyorum fılm secılmıs ızledıgım zaman kım ızlememıs kım ızlemıs dıye bakmadan yorum yapıyorum ..

ızlemyenlerın ızlemedıgını bılmıyordum ..:sinifsinif:

saldırılardan dolayı boyle bırsey oldu bence .kopukluk fılan

beklerız o zaman .

ay ne karısık yazdım ben boyle akannehir

sumak sen ne yazdın :roflol:

Jeux D'enfants seçtim. 21 izlemiştim geçenlerde tvde. birisi gerilim gibi. son filmide merak ettim aslında onuda seyredeceğim..
süper tercihlerrrrr teşekkürler..
bu arada iki gündür bişiler oluyo giremedim bi türlü

tşk ederim mayalia.s. ayrıca filmleri beğendiyseniz ne mutlu bana..

son filmde çok güzeldir, tavsiye ederimyerimseniben

arkadaslar ben pazartesi sabahı açtım magiclove arkadasımın anketi erken açma durumu söz konusu kesinlikle değil (haftada 2 anket açılıyor bunu biliyorsunuz)

benim anketi açtığım hafta talihsiz bir olay yaşandığım için kendi anketimle pek fazla ilgilenemedim ...benim kırıldığım tek birsey var filmleri şeçerken üzerinde uzun süre konuşabilecegimiz filmler tercih etmeye çalıştım the reader bana göre yorum yapabilecegimiz sağlam filmlerden bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca benim cvp yazmaya hevesim kalmadı ..ama hiçbirinize alınmadım neyse kızlar bu konuyu burada kapatalım bence opuyorumnanaktan

arkadaslar ben pazartesi sabahı açtım magiclove arkadasımın anketi erken açma durumu söz konusu kesinlikle değil (haftada 2 anket açılıyor bunu biliyorsunuz)

benim anketi açtığım hafta talihsiz bir olay yaşandığım için kendi anketimle pek fazla ilgilenemedim ...benim kırıldığım tek birsey var filmleri şeçerken üzerinde uzun süre konuşabilecegimiz filmler tercih etmeye çalıştım the reader bana göre yorum yapabilecegimiz sağlam filmlerden bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca benim cvp yazmaya hevesim kalmadı ..ama hiçbirinize alınmadım neyse kızlar bu konuyu burada kapatalım bence opuyorumnanaktan

canım haklısın filmleri tartısamadık bile, ama ben hep gırmeye çalıstıgımda sıtede sorun vardı öglenleri girebiliyorum aksamları çok zor oluyo baglanmak
dediğim gibi senin haftanın talıhsızliği sitenin berbat olmasıydı, bide bayram sonu olunca çoğumuz nete pek giremedik sanırım

tatlım haklısında ben aynı şeyleri the readeri en son izlediğiniz filmler dede aynı şekilde yorumlamıştım. senin hatrına tekrar seyrettmeye de çalıştım.sen hiç alınma bence filmi yapanlar alınsın.
bu arada siz benim haftamdaki filmleri hiç beğenmeyeceksiniz zaten asıl alınacak olan benim :(((

tatlım haklısında ben aynı şeyleri the readeri en son izlediğiniz filmler dede aynı şekilde yorumlamıştım. senin hatrına tekrar seyrettmeye de çalıştım.sen hiç alınma bence filmi yapanlar alınsın.
bu arada siz benim haftamdaki filmleri hiç beğenmeyeceksiniz zaten asıl alınacak olan benim :(((

canım sanırım begenip begenmemekten bahsetmıyo liv, kestirme cevaplardan rahatsız olmus diye anladım ben.benneyaptımki
yoksa benım haftamda da filmi begenmeyenler oldu, herkes begensin diye bişey yok herkesi tam anlamıyla memnun edemeyizki begenilerimiz çok farklı

ya buarada prensesin uykusuyum nerde neden hala kapsama alanı dışında ceza almıstı sanırım bitmesi gerekirdi...

Filmi izlemeyip eski bilgileri dile getirmekten de kaynaklandı heralde o. Benim açımdan öyle oldu en azından, ben normalde bir filmi 2 kez asla izleyemem zaten. Dolayısıyla yapılan yorumlara istinaden yorumumu yaptım ben de :sinifsinif: Dediğim gibi pek sevdiğim bir film değildi o yüzden kısa kesmiş olabilirim ben :kedi:

livcimmm opuyorumnanaktan

mayali olurmu öle şey...

bi film bittiğinde onu beğenmemiş bile olsam memnun oluorum ben.. sonuçta sinema kültürüm bi filmlik daha genişlio.. hakkında oturup yapabileceğim bi film daha oluo, bana tad veren şeylerin başkasında çok daha farklı duygular oluşturduğunu görüourum..

kimi zaman yanlış yorumladığım şeylerin olduğunun farkına varıorum.. hatta bazen herkes beğenip ben beğenmiosam filmi, içsel hesaplaşmaya giriorum acaba neden ben beğenmedim die, yaram varda onamı dokundu acaba bu film die :1ninca: kaydirigubbakcemile3
sinema büyük bi hobi, tutku bende, ve gördüğüm kadarıyla burdaki hemen hemen herkeste..

oyüzden hiç takılma sen cnm, kafana göre kaygısız seç filmlerini..

canım haklısın filmleri tartısamadık bile, ama ben hep gırmeye çalıstıgımda sıtede sorun vardı öglenleri girebiliyorum aksamları çok zor oluyo baglanmak
dediğim gibi senin haftanın talıhsızliği sitenin berbat olmasıydı, bide bayram sonu olunca çoğumuz nete pek giremedik sanırım

Filmi izlemeyip eski bilgileri dile getirmekten de kaynaklandı heralde o. Benim açımdan öyle oldu en azından, ben normalde bir filmi 2 kez asla izleyemem zaten. Dolayısıyla yapılan yorumlara istinaden yorumumu yaptım ben de :sinifsinif: Dediğim gibi pek sevdiğim bir film değildi o yüzden kısa kesmiş olabilirim ben :kedi:

canlarım benimmmm =) benim için önemli olan sizlerin katılımı eger siz olmasaydınız sinema kulubümüz asla olamazdı hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum lütfen söylediklerimi yanlıs anlamayın belki o hafta sitenin azizligine yüzünden ya da benim anketi açtığım hafta kk da tatsız bir olay yaşayıp pek fazla takip edememden kaynaklanıyor ya da benim yanlıs bir secim yapmamdan vb. çokta önemli degil bunlar :1hug:

ya buarada prensesin uykusuyum nerde neden hala kapsama alanı dışında ceza almıstı sanırım bitmesi gerekirdi...

mafoldumben:sinifsinif: bir hafta kadar ban aldı cnm haftaya bize katılabilecek

canlarım benimmmm =) benim için önemli olan sizlerin katılımı eger siz olmasaydınız sinema kulubümüz asla olamazdı hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum lütfen söylediklerimi yanlıs anlamayın belki o hafta sitenin azizligine yüzünden ya da benim anketi açtığım hafta kk da tatsız bir olay yaşayıp pek fazla takip edememden kaynaklanıyor ya da benim yanlıs bir secim yapmamdan vb. çokta önemli degil bunlar :1hug:

mafoldumben:sinifsinif: bir hafta kadar ban aldı cnm haftaya bize katılabilecek

senağlama
bende düştüm biara mapusa çok fena bişi gelsin artıksenağlama

iç çamaşırı felan istemiştim kızlardan prensesime de lazım oluyomu acaba:roflol:

senağlama
bende düştüm biara mapusa çok fena bişi gelsin artıksenağlama

iç çamaşırı felan istemiştim kızlardan prensesime de lazım oluyomu acaba:roflol:

sorarım kendisine =)

ana sende mı duştün kız mapusa bende bi ara kendi istegimle mapuslara dusmustum sagolsunlar bir hafta istemıstım 2 hafta vermıslerdi =)

saka bi yana presens haksız bir yere ban yedi keske onunla birlikte bana aynı cezayı verselerdi =(

sorarım kendisine =)

ana sende mı duştün kız mapusa bende bi ara kendi istegimle mapuslara dusmustum sagolsunlar bir hafta istemıstım 2 hafta vermıslerdi =)

saka bi yana presens haksız bir yere ban yedi keske onunla birlikte bana aynı cezayı verselerdi =(
tahmn edebiliyorum canım, şikayet alan konularda kurunun yanında yaşta yanıyo gerekli gereksiz banlar havalarda ucusuyo bazen.
ama ben haketmiştim heralde çok komık bi konuya acayip yorumlar yapmıştık o gece 10-15 ban vardı zaten=))
konuda silindi anı olarak kaldı işte hey gidi gençlık:roflol:

filmi izliycem buakşam inşallah kızlar çok merak ediyorumcokacimcoook

tahmn edebiliyorum canım, şikayet alan konularda kurunun yanında yaşta yanıyo gerekli gereksiz banlar havalarda ucusuyo bazen.
ama ben haketmiştim heralde çok komık bi konuya acayip yorumlar yapmıştık o gece 10-15 ban vardı zaten=))
konuda silindi anı olarak kaldı işte hey gidi gençlık:roflol:

filmi izliycem buakşam inşallah kızlar çok merak ediyorumcokacimcoook

kesinlikle oyle tatlım
merak ettim senin basına gelen olayı sonra ozelden konusalım =)

kızlar film belirlendigine gore bende indirmeye baslayım bari

Hakkaten çok gereksizdi liv ama korkuyorum ben yorum yapmaya artık.
Konuyu saptırmaktan yeriz banı, çocuk gibi azarlanmak da cabası.
O yüzden hiç yorum yapmıyorum napıyım mafoldumben

kızlar ban konusunda hemfikirim..

cvp versen suçlu oluosun, vermesen sinirden kuduruosun...

neyse hakkımızda hayırlısı:roflol: bazen 3 maymunu oynamak gerekio demekki...

kesinlikle oyle tatlım
merak ettim senin basına gelen olayı sonra ozelden konusalım =)

kızlar film belirlendigine gore bende indirmeye baslayım bari

canım ya kısaca kızın teki sizce kalçama liposakşın gerekirmi diye konu açıp bide resmini çekmişti vücudunun=) (kilotlu=))
herkesin tepkisini çekti bazıları kızdı bazıları benim gibi dalgaya aldı herkesi banladılar sonra=)
kız tamamen atıldı gerçikaydirigubbakcemile3
gelmiş geçmiş en garip topicti görmemenize üzüldüm aslında :roflol:
yorumlar dehşetti zaten bende coşmuştum tabe:kedi:
neyse:kedi:

canım ya kısaca kızın teki sizce kalçama liposakşın gerekirmi diye konu açıp bide resmini çekmişti vücudunun=) (kilotlu=))
herkesin tepkisini çekti bazıları kızdı bazıları benim gibi dalgaya aldı herkesi banladılar sonra=)
kız tamamen atıldı gerçikaydirigubbakcemile3
gelmiş geçmiş en garip topicti görmemenize üzüldüm aslında :roflol:
yorumlar dehşetti zaten bende coşmuştum tabe:kedi:
neyse:kedi:

ayy ben gördüm o topiği :roflol:

hatun sonradan hadisenin fotosunu koymuştu hatta :roflol:

yok artık :bbo:
silikon yaptıranlar da göğüs fotosu koyuyo olabilir o zaman.
ben cidden bi tek genital organ görmedik şu sitede diyodum ona da çok yaklaşılmış :1ninca:

ayy ben gördüm o topiği :roflol:

hatun sonradan hadisenin fotosunu koymuştu hatta :roflol:

canım gecenin sonlarında ben yoktum olay kızışmıs konu sahibi gelince onları okuyamadım ona yanarım:roflol:

anketini saptırmıyım ya bosverin aman yine mapusa atarlar filan daralıyorum kötü bişi okuyup okuyup lafa karısamamakkaydirigubbakcemile3

Back