Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kkizlar acele olmamis mi bu anket??
siz bilirsiniz ama diger konuya baktim daha yarin izlicem diyen cok kisi var ustelik onemli olan filmleri izlemek mi yoksa yorumlari paylasmak mi?..
bana cok dogru gelmedi bu anketin zamanlamasi,,
en azindan ben diger filmi izledikten sonra oylicam bu anketi..
jeux denfants seçtim, 21 ve shutter i ızlemiştim. çok güzel filmler canım elrine saglık=)
ben de Jeux D'enfants ı seçtim shutter ve death race i izlemiştim
filmler için teşekkürler canım hepsi çok güzel :asigim:
Canım guzel secımler olmus tebrıkler
Death race i izledim, 21 ınde yarısını ızledım vakıt bulamadım hala bıtırmeye :) ama sarmıstı guzel fılmdı..
Jeux D'enfants ı sectım onu ızlemedım.. merak ettım ellerıne saglık canım..
Bu aralar yogunum bayram oncesı bahsettıgım gıbı, vakıt buldukca bakmaya calısıcam, anket sonucunu yoklarım )
bencede çok güzel filmler ve 21 benimde listemdeydi valla ne yalan söyleyeyim..ben bi tek
Jeux D'enfants izlemedim oyum ona..zaten herkes onu seçmiş galiba
canim iclerinden olum yarisini izlemedigim icin onu sectim bende
olum yarisi haric iclerinden en begendigim 21 di pokere ve black benimde merakimvar cok hosuma gitmisti
shutter dedım ,birtek bunu ızlememıstım ,digerlerını ızlemıstım :)
fotografcı dıyınce atladım hemen ,ama sansı yok herhalde :)
magic'cim çok güzel filmler seçmişsin içlerinden bi shutter'ı izlememiştim onnu seçtim, ama diğerlerinden hangisi seçilirse seçilirsin tekrar izlerim özellikle 21'i opuyorumnanaktan
21 dedim, afişteki çocuk fena değilmiş onun hürmetine :ecrin_bebek:
prensescim 3kişiydik benim bildiğim.. asmin, malice ve ben.. malice diğer filmleride kaçırdığını ve hepsini izleyip yorumunu yapacağını söledi, ben bugün izledim, asmin naptı bilmiorum..
tabi cnm öle, bide kkya girilmio çoğu zaman,geç öğrenildi hangi filmin izleneceği..
benim için hiç sorun değil, nezaman tamam derseniz ozaman başlasın..
izle kuzum izle... tempo hiç düşmüo filmde zemuszemus
hala hala izleyemedim malesef.. bi turlu vakit bulamadim.. kusura kalmayin kizlar..prensescim 3kişiydik benim bildiğim.. asmin, malice ve ben.. malice diğer filmleride kaçırdığını ve hepsini izleyip yorumunu yapacağını söledi, ben bugün izledim, asmin naptı bilmiorum..