• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
magic'cim çok güzel filmler seçmişsin içlerinden bi shutter'ı izlememiştim onnu seçtim, ama diğerlerinden hangisi seçilirse seçilirsin tekrar izlerim özellikle 21'i opuyorumnanaktan

21 dedim, afişteki çocuk fena değilmiş onun hürmetine :ecrin_bebek:

kkizlar acele olmamis mi bu anket??

siz bilirsiniz ama diger konuya baktim daha yarin izlicem diyen cok kisi var ustelik onemli olan filmleri izlemek mi yoksa yorumlari paylasmak mi?..
bana cok dogru gelmedi bu anketin zamanlamasi,,
en azindan ben diger filmi izledikten sonra oylicam bu anketi..

asmincim diğer topikte yeni anket nerde die soranlar oldukça ve zamanına bakınca bende açma gereği hissettim.. zaten sıranın kendimde olduğunun bile farkında değildim, theshe hatırlattı saolsun..

ayrıca the reader bende izlemedim, bugün izlicem.. oylama yarına kadar süreceği için izlememiş olanlarda izler diğer filmi, ve herkesle birlikte bu filmede yetişilir die düşünüorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
jeux denfants seçtim, 21 ve shutter i ızlemiştim. çok güzel filmler canım elrine saglık=)

ben de Jeux D'enfants ı seçtim shutter ve death race i izlemiştim
filmler için teşekkürler canım hepsi çok güzel :asigim:

Canım guzel secımler olmus tebrıkler ;)
Death race i izledim, 21 ınde yarısını ızledım vakıt bulamadım hala bıtırmeye :) ama sarmıstı guzel fılmdı..

Jeux D'enfants ı sectım onu ızlemedım.. merak ettım ;) ellerıne saglık canım..

Bu aralar yogunum bayram oncesı bahsettıgım gıbı, vakıt buldukca bakmaya calısıcam, anket sonucunu yoklarım ;))

bencede çok güzel filmler ve 21 benimde listemdeydi valla ne yalan söyleyeyim..ben bi tek
Jeux D'enfants izlemedim oyum ona..zaten herkes onu seçmiş galiba

canim iclerinden olum yarisini izlemedigim icin onu sectim bende
olum yarisi haric iclerinden en begendigim 21 di pokere ve black benimde merakimvar cok hosuma gitmisti

shutter dedım ,birtek bunu ızlememıstım ,digerlerını ızlemıstım :)

fotografcı dıyınce atladım hemen ,ama sansı yok herhalde :)

magic'cim çok güzel filmler seçmişsin içlerinden bi shutter'ı izlememiştim onnu seçtim, ama diğerlerinden hangisi seçilirse seçilirsin tekrar izlerim özellikle 21'i opuyorumnanaktan

21 dedim, afişteki çocuk fena değilmiş onun hürmetine :ecrin_bebek:

kızlar hepinize çok tşk ederim opuyorumnanaktan

hepsi çok beğendiğim filmler, aralarında izlemedikleri olanlar kesin izlesinler tavsiye ederimyerimseniben

kızlar bu topiği beklemeye alalım erken diosanız? sorun değil yani sonuçta öle yada böle açılcaktı anket hazır olmuş oldu, 1-2 gün bekletiriz herkes izler the readeri öle bu ankete başlarız?

prensescim 3kişiydik benim bildiğim.. asmin, malice ve ben.. malice diğer filmleride kaçırdığını ve hepsini izleyip yorumunu yapacağını söledi, ben bugün izledim, asmin naptı bilmiorum..

prensescim 3kişiydik benim bildiğim.. asmin, malice ve ben.. malice diğer filmleride kaçırdığını ve hepsini izleyip yorumunu yapacağını söledi, ben bugün izledim, asmin naptı bilmiorum..

bayram girince duraksama oldu haliyle tabi gulum eger asminde izlediyse senin filmi izleriz bitanem

tabi cnm öle, bide kkya girilmio çoğu zaman,geç öğrenildi hangi filmin izleneceği..

benim için hiç sorun değil, nezaman tamam derseniz ozaman başlasın..

tabi cnm öle, bide kkya girilmio çoğu zaman,geç öğrenildi hangi filmin izleneceği..

benim için hiç sorun değil, nezaman tamam derseniz ozaman başlasın..

evet canim bugun cok surun oldu mesela keske artik sorun olmasada rahat rahat girsek
ben olum yarisinida izlememistim o kazanmicak heralde ama yinede izleyim diorum guzelcim

izle kuzum izle... tempo hiç düşmüo filmde zemuszemus

magiclowe lutfen darilma solediklerime canim ama liv.e ayip olmus gibi geldi bana.. kizin sectigi filmler adam gibi tartisilmadan henuz yeni haftayi baslattik.. hepimizin konulari nerdeyse 20 sayfaya ulasmisken liv.in haftasini onemsemiyoruz gibi bir durum gozuktu.. acikcasi biraz liv.in ilgisizliginin de payi var bunda ama hareketli ve uzucu bir hafta yasandi sanirim ondan boyle oldu..
konu acildgi icin artik birsey yapamayiz ama bndan sonraki anketleri acarken bu kadar aceleci davranmayalim olur mu..

hala hala izleyemedim malesef.. bi turlu vakit bulamadim.. kusura kalmayin kizlar..

yok cnm kırılmadım, livin topiğine baktıysan orda yeni anket die sormaya başlamışlardı, bende sıranın kendimde olduğunu öğrenince biran geç bile kaldığımı sandım, hatta 2 filme 10dkda karar verdim.. hiç düşünemedim diğer türlüsünü açıkcası.. 5günde geçmişti topik açılalı..

benden yana bi kırgınlığı olduysa Livin, çok özür diliorum..

benim için hiç sorun değil, beklemeye alırız bu topiği.. Livin topiğinde gerekli kritikleri yaparız, sonra burdan devam ederiz asmincim..

Liv'e karşı ayıp olduğunu-olacağını hiç düşünmemiştim açıkçası. Magicin haberi de yoktu sıranın kendisinde olduğundan. Yeni anket ne zaman diye sorulunca ben hatırlattım magic'e.
Önceki anketi sonradan izleyip livin anketi açıldıktan sonra yorumlamıştım, the reader'ı daha önceden izlediğim süreyi çok farketmedim ben. Ama yorumlar yapılmaya başlanınca, sürekli takip eden çok da kişi yokuz, süreyi sektirmiyoruz sorun olacağını hiç düşünmedim açıkçası. Bu hafta evet site sorunluydu çok rahat girip çıkamadık ama hangi filmin seçildiği belliydi, herkes indirip yada edinip izlemiştir diye düşünüyorum ben. Prensesin.uykusuyum da diğer ankete yetişecek sanırım, izlediklerini o da yorumlar muhakkak :sinifsinif:.
Ama Asmin sen de magice ayıp etmişsin gibi geldi bana, gereksiz yere yüklenip hevesini kursağında bırakmışsın sanki mirmirmirmir
Gerilecek birşey yok ki, katılıma bakar eksikleri bekleriz oylama için, kendi kendimize izleyecek halimiz yok ya :hulya:

bu karışıklık anketin ve izleme süresinin kesin olarak belli olmamamsından ve siteye erişimin sorunlu olmasından kaynaklanıyo kızlar ya, ayın 3ünde hani anket mesajları yazmışız..
kimse kimsenin haftasını safdışı bırakmaya çalışmaz, kopukluk olmuş okadar büyütülcek bişey yok, konular kitlenmiyo sonuçta yorumları sonrada yapabiliriz, livin talihsizliği sitenin sorunlu olması oldu bence..
sorun yok devamopuyorumnanaktan

anket kac gun suruyor fılmı kac gun ıcınde ızlemelıyız onu bılmıyorum ben mesela ,anket acılıyor oyumu kullanıyorum bakıyorum fılm secılmıs ızledıgım zaman kım ızlememıs kım ızlemıs dıye bakmadan yorum yapıyorum ..

ızlemyenlerın ızlemedıgını bılmıyordum ..:sinifsinif:

saldırılardan dolayı boyle bırsey oldu bence .kopukluk fılan

beklerız o zaman .

ay ne karısık yazdım ben boyle akannehir

Jeux D'enfants seçtim. 21 izlemiştim geçenlerde tvde. birisi gerilim gibi. son filmide merak ettim aslında onuda seyredeceğim..
süper tercihlerrrrr teşekkürler..
bu arada iki gündür bişiler oluyo giremedim bi türlü

Back