Sinema Günleri 6.hafta anketi =Magiclowe=

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6.hafta filmimiz hangisi olsun?

• Jeux D'enfants

OY: 12 60,0%
  • 21

OY: 3 15,0%
  • Shutter

OY: 3 15,0%
  • Death Race

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
yok artık :bbo:
silikon yaptıranlar da göğüs fotosu koyuyo olabilir o zaman.
ben cidden bi tek genital organ görmedik şu sitede diyodum ona da çok yaklaşılmış :1ninca:
=))
bende öle demiştim göğüs topicinede baktım bişi varmı diye ama iş yoktu orda kaydirigubbakcemile3
valla daha neler görcez ya

çok komik ban neki derken altatki yorumlara yarıldım.. öle topiclerdemi var burda. vaktim yok malesef bi sinema bi bebek bakıp çıkıyom...
liv evvet bende birkaç gündür giremedim yorumlar kısa kesildi haklısın.mesela ben kitap okuma sahnelerini çok sevmiştim çıplak mıplak.
bende hemen indiriyorum filmi. çabuk gelirse uyuyakalmazsam seyrederim...bu arada başka bişi seyredeyim. en çok bana iyi geldi bi anket. bir film seyredip 10gün üstüne yatıyorum son bir iki aydır.hadi o zaman elimde film yoktu şimdi bir sürü bir sürü indiriyom yaşasın bari hakkını vereyim...

mayalihamur:))seni hep gorunce canim acma poaca istio tatlim ya:)0sakin alinma sende seviosun galiba mayali yicekleri:))

ay yapmayın şimdi poğaca falan yaaa mafoldumben

kızlar aranızda filmi izleyen oldumu merak ettim?

:))))))))) ilahi kızlar ya
hayatım boyunca arı maya diye dalga geçildi adım maya benim (( poğaça diyen olmamıştı hiçde sevmem hamurişlerini (( arı mayayamı dönsem en azından bal severim ((
benim film gelmiş ama gece anca izleyebilirim
öpüyorum hepinizi

mayamı adınn=)
ay çok şirin ya ben bayıldım opuyorumnanaktan

tatlim benim alinmadin dimi guzelcim cunku mayalihamur olunca direkt aklima acma poaca geldi kuzum bu ara istahim acikta:))) ismin maya demek ne guzel
ari mayada guzelmis ne cok izlerdik kucukkenn :))

ben hic birini seyretmemistim. oyumu 21 den yana kullandim ama secilmemis galiba :)

ayyy mayalıhamurr ben de seni hamur işinde çok maharetli kadınlar vardır ya öyle hayal etmiştim akannehir
maya ismi çok güzel ama ne kadar orjinal :1rolleyes:

livcim ben çok beğenmediğimi söylemiştim ama bu filmin kötülüğünden veya kötü seçim yaptığından değil kesinlikle..soykırım filmleri hakkında artrık ne yazacağımı bilmiyorum açıkçası ondan yorum getiremedim..ben o filmi başka bi hevesle izlemeye başlamıştım..aslında evet üzerinde uzun uzun konuşulacak bi film...
ama hevesini kıranlardan biri bensem ki kesin öyle çok özür diliyorum sendenmafoldumben
kırdıysam özür dilerim..

mayacim sakin alinma sekerparem maya ismi orginal ve guzel gercekten
sen mayali hamur yapinca aklima hic gelmedi ismin maya da ondan hamuru ekledin diye gulum

kızlar harici harddisk aldım yeni bitane 200gb=)))
silmek zorunda kalıyodum diğer diskim dolmustu cdlere yazmakta zor oluyo bu 2. süper oldu tavsiye ederim

tüm yazılanları şimdi okudum külotlu liposaction resmine koptum yarıldım yaaa.
yorum yapardım da töbe yarabbi neyse bende banlanırım falan..

bu arada iyi film kötü film farketmez bu sinema kulübü çok güzel bence..beğenimize göre kötü bile olsa arşivimize bir film daha ekleniyor..yorumlara bakıyorum herkes farklı açıdan değerlendiriyor,göremediğim noktaları görüyorum sizler sayesinde

jeux defants ı seçmiştim bende bir tek onu izlemedim diye meğer onuda izlemişim..eşimle izlemeye başladık bi baktık tv8 de izlediğimiz bi film..neyse bir daha izleyelim dedik..zaten ilk izlediğimde filmin sonunda uyuklamıştım(hamileydim ve çok çabuk uykum geliyordu,doğru düzgün film tamamlayamıyordum)
bu yüzden kafamda soru işaretleri kalmıştı bir daha izlemem iyi oldu bu yönden...

ohcanımadeysin bu kulüp sayesinde kendi çapımızda eleştirmen olduk yahu.
en son dün akşam izlediğim filmi sürekli eleştirdim durdum kendi kendime, nerdeyse not alcaktım kafama takılan sahneleri :sinifsinif:

Merhaba kızlar, ben anketın sonucuna bakmaya gırdım sımdı 5. anketten bahsedıldıgını gordum ben bayramdan hemen sonra baktıgımda 6. anket için magiclove mesaj atmıs saolsun.. 5 anketın varlıgından bıle haberım yoktu livcim kusura bakma oylamamıs oldum yanı anketını cok yogunum bu ara sanırım sende yogunmussun neyse problem degıl bır dahakı sefere daha guzel degerlendırırız umarım... kaydirigubbakcemile5(

jeux d'enfants ı ızlıyoruz demek sanırım gec kaldım bıraz ama bu ara ızleyebılecegımı sanmıyorum hastalık ev tasıma benım oglanın dişleri cok yogunum rahata cıkınca ızleyıp yorumumu yazıcam magiclove cım.. opuyorumnanaktan

Bu arada liv in anketı bırakın dha benım ankette bıle ızlemeyen ve yorum yapmamıs olan arkadaslar var az once baktım.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…