- Konu Sahibi EU3
-
=))yok artık :bbo:
silikon yaptıranlar da göğüs fotosu koyuyo olabilir o zaman.
ben cidden bi tek genital organ görmedik şu sitede diyodum ona da çok yaklaşılmış :1ninca:
ay yapmayın şimdi poğaca falan yaaa mafoldumben
mayamı adınn=):))))))))) ilahi kızlar ya
hayatım boyunca arı maya diye dalga geçildi adım maya benim(( poğaça diyen olmamıştı hiçde sevmem hamurişlerini (( arı mayayamı dönsem en azından bal severim ((
benim film gelmiş ama gece anca izleyebilirim
öpüyorum hepinizi
:))))))))) ilahi kızlar ya
hayatım boyunca arı maya diye dalga geçildi adım maya benim(( poğaça diyen olmamıştı hiçde sevmem hamurişlerini (( arı mayayamı dönsem en azından bal severim ((
benim film gelmiş ama gece anca izleyebilirim
öpüyorum hepinizi
ben hic birini seyretmemistim. oyumu 21 den yana kullandim ama secilmemis galiba :)
arkadaslar ben pazartesi sabahı açtım magiclove arkadasımın anketi erken açma durumu söz konusu kesinlikle değil (haftada 2 anket açılıyor bunu biliyorsunuz)
benim anketi açtığım hafta talihsiz bir olay yaşandığım için kendi anketimle pek fazla ilgilenemedim ...benim kırıldığım tek birsey var filmleri şeçerken üzerinde uzun süre konuşabilecegimiz filmler tercih etmeye çalıştım the reader bana göre yorum yapabilecegimiz sağlam filmlerden bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca benim cvp yazmaya hevesim kalmadı ..ama hiçbirinize alınmadım neyse kızlar bu konuyu burada kapatalım bence opuyorumnanaktan
kızlar harici harddisk aldım yeni bitane 200gb=)))
silmek zorunda kalıyodum diğer diskim dolmustu cdlere yazmakta zor oluyo bu 2. süper oldu tavsiye ederim
arkadaslar ben pazartesi sabahı açtım magiclove arkadasımın anketi erken açma durumu söz konusu kesinlikle değil (haftada 2 anket açılıyor bunu biliyorsunuz)
benim anketi açtığım hafta talihsiz bir olay yaşandığım için kendi anketimle pek fazla ilgilenemedim ...benim kırıldığım tek birsey var filmleri şeçerken üzerinde uzun süre konuşabilecegimiz filmler tercih etmeye çalıştım the reader bana göre yorum yapabilecegimiz sağlam filmlerden bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca benim cvp yazmaya hevesim kalmadı ..ama hiçbirinize alınmadım neyse kızlar bu konuyu burada kapatalım bence opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?