T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Evet yorumlar başlamış. Ben de prensesin sayfadan indirdim kızlar sorun yok, altyazı, görüntü vs normal. Sorun başka bişeydedir muthemelen. Yorumuma gelirsek ben animasyonlardan hep uzak dururum, hoşlanmam ama bu cidden mükemmeldi, kişiler oynasa zaten bu kadar iyi anlatılamazdı da.. Duyguları verme, anlatım kusursuzdu. Bir çok sahne çok hoşuma gitti ama aklımda kalanlar, mükemmel sevgilisinin hiç de mükemmel olmadığını gördüğümüz sahneler süperdi ya, hepimiz yaşamışızdır heralde bu durumu :kedi: Evet büyükannenin göğüsler ve boşanması hakkında söyledikleri çok hoştu, keza amcasıyla diyalogları da öyle. Ailesinin ona sahip çıkması, herşeyi anlayışla karşılamaları, hepsi ayrı ayrı güzeldi. Yer yer bir gün biz de bunları yaşar mıyız acaba diye korktum.. Film bittiğinde kafama tek takılan ise, bu insanların aslında hiç mi inançları olmadığı idi.. Ve aklıma takılan bir nokta daha, bekaretin hiç konu olmaması idi.. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama kocası tarafından sorun edilceğini düşündüm ben, öyle olmayınca da şaşırdım biraz.. Çok uzun süre durdu arşivimde bu film ama animasyon olduğu için bir türlü elim gitmemişti, sayende persepolisten mahrum kalmamış oldum prensesim, ellerine sağlık..