- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Transamerikayı izlemiş çok beğenmiş, persepolisi arşive eklemiş ama izleme fırsatı bulamamıştım bir türlü (harddisk yanmadan önce tabi boshayallersmile)
Süper seçimler prensesim, persepolis önde görünüyor, diğerlerini de izliycem inşallah bayanssulusmile
nen gıcık ben onu izlediğimde evde internet bağlantısı yoktu açıp inceleyemedim sonrada unuttum gitti .:kedi:
sende başucu filminin türkçesini bilmiyon dhsldsldjnkdjhv tey tey
bahaneler laf atmalar
prensesim zat-ı alinize yakışıyo mu hiç bunlar sempatiksalakcinni
inşallah bunuda birileri diline dolamaz lan ,senin yüzünden bi kere başım ağrıdı ztn ahaua :roflol:
aynısını düşündimdü valla bunun yüzünden de başn ağrırsa daha konuşmazsın benle zaten :roflol:sempatiksalakcinni
inşallah bunuda birileri diline dolamaz lan ,senin yüzünden bi kere başım ağrıdı ztn ahaua :roflol:
aynısını düşündimdü valla bunun yüzünden de başn ağrırsa daha konuşmazsın benle zaten :roflol:sempatiksalakcinni
:roflol:
Hakkaten prensesim şu saatten sonra bi gözün farzetki ve günlük topiclerinde olsun, her an göndermeler gelebilir aklinialirimsmile
yükle kuzum yükle
benim bilgisayar bugün yada yarın tamamdır.
Yeni bir arşiv oluşturmam lazım zaten, çok sevinirim yani kendi adıma boshayallersmile
vallaha simdiden indirmeye basladım buyuk ihtimalle Persepolis secilecek gibi
kucuk boyutlusunun kalıte durumu nasıl canım ona gore ındıreyım bende?
canım varsa transamerıkanın da kucuk boyutlusunu yukler mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?