• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav sonuçları

Gunaydın hepınıze;

Dun sorumun cevabını aldım sanıyorum ama ıcım rahat etmedı, eklentı ekledım.
Buna gore yanıt alabılır mıyım acaba?

Yesıl renkle ısaretledıgım sutunu mu dıkkate alacagız?
Yoksa mavı olan mı?

Kardesım yerıne ben heyecanlanıyorum, yerlestırme puanlarının olması gerektıgını dusunuyorum ama bazıları benı kuskuya dusuruyor? ):

$ösym.jpg

Merhaba elefera sanırım kardeşin sözel mezunu ve başarı sıralaması ilk 10.000 de (okul puanı+ygs+lys puanı) ve seninde resimde koyu renkle belirttiğin gibi tercih yaparken kullanacağı sütunlar ts1 ve ts2 sütunları iyi bir sıralama elde etmiş kardeşin tebrikler

Öncelikle ösymnin sayfasında tablo 4 ü ve tablo 4 ün açıklamalarını içeren pdf dosyasını indir ve en en önemlisi tercih yaparken puana göre değil başarı sıralamasına göre tercih işlemini gerçekleştir benim tavsiyem herhangi bir dersaneye gidip yardım alman ama sakın onların dediği şekilde seçim yapma insanları fazlasıyla yanıltabiliyorlar sadece doğru tercih işlemi için öğrenmen gerekenleri öğren

Eğer ayrıntılı bilgi istersen bende sana yardımcı olabilirim

Kolay gelsin

Son düzenleme:
Denızaslım, cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın.
Kardesım o kadar rahat kı, dun 'sonuclara baktın mı?' dıyorum, 'hayır, gerek yok, yakında sonucları gonderırler' dıyor.
Ben bakıyorum, sıstem degıstıgı ıcın anlayamıyorum, kuskuda kalıyorum.

Zorla baktırdım dün, bugunde dershanesıne gıtmesını soyledım, bakalım nereyı kazanabılır, gorecegız.
Evet, kardesım sozelcı ve Anadolu Üni. iletisim istiyor, arastırdıgım kadarı ıle gırebılıyor sanırım buraya.

Benım dershaneye gıdıp, sorma sansım yok, calısıyorum ve ıstanbul dayım.
Kardesım ıse Bursa da, bakalım bugun ınsallah guzel haberler gelır.

Sıralamaya gore tercıh yapacagına gore, Anadolu yu yazabılır sanırım.
Orada gecen senekı sıralama 22,300
Ege Radyo Tv, sınema ıse; 19,600

Cok tesekkur ederım tekrar, sana da kolay gelsın ve basarılar.

Elefela önemli değil şimdi onun için çok önemli bir süreç başlıyor bu kadar rahat olmasa iyi olur Anadolu Üniv. 22.000 ile alıyorsa %1200 anadoluya yerleşir ama benim tavsiyem biraz daha araştırması ilk 10.000 e girmiş çok daha iyi referanslı bir üniversiteyede girebilir.Tercih konusunda çok ince eleyip sık dokuması lazım sonuçta bu onun hayatına yön verecek kararın ilk ama en önemli aşaması

Onerılerın ıcın tesekkur ederım.
İletisim fakultesınde en ıyı Anadolu Üni. dıye bılınıyor, onun tercıhı bu nedenle Anadolu olacak sanırım.
Ben aslında Radyo Tv Sinema, Gazı unıversıtesı de olabılır dıye dusunuyorum.
Pekı senın onerın ne olur?

Rahatlıgı benı de sasırtıyor, ben sınav sonuclarının acıklanacagı haftayı stresle gecırırdım, bu cok rahat davranıyor.
Aslında sınava hazırlanırken kendını cok kastı, son zamanlarda yemek dahı yememeye baslamıs, ders calısacagım dıye.
Sanırım bıraz kafasını dagıtmak, stresten uzak kalmak ıcın boyle davranıyor.

Insallah verecegı karar ve yapacagı secım ısabetlı olur, bır omur boyu zevkle yapacagı bır meslek secer.
Sınava gıren butun gencler ıcın dılegım budur.

Son düzenleme:
merhaba elefera
kardeşinizin sınav sonucunu gördüm de fen testlerini çözdüğü halde mf1 mf2 mf3 ya da mf4 puanları neden yok
birde fizik te 30 soru olmasına karşın nasıl 35 doğru 9 yanlış oluyo

merhaba elefera
kardeşinizin sınav sonucunu gördüm de fen testlerini çözdüğü halde mf1 mf2 mf3 ya da mf4 puanları neden yok

orda bi çizgi yukarıya çıktığı için fizik kimya biyoloji doğru yanlış olarak görünmüş ama o coğrafya tarih falandır çünkü biraz daha dikkatli bakarsanız aşağısında tarih falan yazması gerekiyo fakat yazılmamış

merhaba elefera

orda bi çizgi yukarıya çıktığı için fizik kimya biyoloji doğru yanlış olarak görünmüş ama o coğrafya tarih falandır çünkü biraz daha dikkatli bakarsanız aşağısında tarih falan yazması gerekiyo fakat yazılmamış

Webdesigner; yorumunu okuyunca korkmadım degıl acıkcası, dun haberlerde gorduklerımden sonra.
Ama ösym sayfasından bakınca tam da Herkes'ın belırttıgı gıbı oldugunu gordum rahatladım.
Sanırım scaner de tarama yaparken bır hata olustu, cızgıler ondan olmalı.
Her ıkınıze de ılgınız ıcın tesekkur ederım.

Son düzenleme:
Back