Sınav sonuçları

aslında puanlar bi işe yaramıyo tek dert başarı sıralaması başarı sırasına göre alıyor üniversitelerde sen bilirsin tabi seneyi inşallah kat kat yüksek yaparsında istedğin yere yerleşirsin

aslında puanlar bi işe yaramıyo tek dert başarı sıralaması başarı sırasına göre alıyor üniversitelerde sen bilirsin tabi seneyi inşallah kat kat yüksek yaparsında istedğin yere yerleşirsin

inşlalh kendimi toplarsam başlıcam çalışmaya

bu başarı sırası ne tam olarakk

kaç kişinin içinden kaçıncı olmuşsun işte önemli olan sıralama puanın önemi yok bile

oyy sen ne puanlarla ilgili bişi biliyorsun ne sıralamayla
hobi olarak mı girdin sınava

oyy sen ne puanlarla ilgili bişi biliyorsun ne sıralamayla
hobi olarak mı girdin sınava

yok hobi olarak girmedimde bazı talihsizlikler yaşadım sonra umudumuda kestim çalışmadan öylesine girdim okadr şuanda çok üzgünüm zaten o yüzden

ama oda puanla alakalı çünkü 380 alan birinin sıralaması daha iyi bize göre napacagım bilmiyorum

orası öyle tabiki ama sen kimsenin yapamadığı bi soruyu doğru olarak yaparsan kaç bin kişinin önüne geçersin yani o yöndende düşün bi

orası öyle tabiki ama sen kimsenin yapamadığı bi soruyu doğru olarak yaparsan kaç bin kişinin önüne geçersin yani o yöndende düşün bi

haklısın acaba tercih yapsam mı kararsızım ya seneyede aynı olursa diye düşünüyorum hocayla bi görüşüyüm sen ne mühendisligi istiyosun

haklısın acaba tercih yapsam mı kararsızım ya seneyede aynı olursa diye düşünüyorum hocayla bi görüşüyüm sen ne mühendisligi istiyosun

aslında endüstri istiyodum ilk önce şimdi baktım olcak gibi değil hangisi olursa diye bi düşünce içindeyim

Arkadaslar merhaba,
Benım kardesım gırdı sınava ama sonuclara bakmıyor ):
Ben onun yerıne baktım ama acaba YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI ında bulunan puanı mı dıkkate almalıyım?
yoksa SINAV PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI nda bulunan puanları mı,

Yanıt verırsenız cok sevınırım.

Yerleştirme puanları ve başarı sıraları ndaki puanlara bakılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…