Sınav sonuçları

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
lys snuçları belli ldu ama sayfayı açtıgımda bir çk puan türü var hangisine bakmam gerekiyr

lys snuçları belli ldu ama sayfayı açtıgımda bir çk puan türü var hangisine bakmam gerekiyr

Biz nerden bilelim arkadaşım senin hangi bölümden sınava girdiğini; sayısalcı mısın, sözelci misin? Dil mi nedir?

Biz nerden bilelim arkadaşım senin hangi bölümden sınava girdiğini; sayısalcı mısın, sözelci misin? Dil mi nedir?

sayısalcıyımda ortaokul puanı diye bişeyler yazıyo bir sürü pun var hangisi onu anlamadım

anladım teşekürler y -mf ne demek oluyo okul puanıyla gelen mi oluyo

başka bi yerde okudumda yukarda aobp-say yazıyor ya ona göre tercih yapılcak diyolarda orda sıralama falan yazmıyor benmde şimdi aklım karıştı :44::44:

orayı bende gördüm zaten orayla tercih yapılcak diye biliyodum başka bi yerdede yukarda ki puanla yapılcak diyolar bencede benim ilk dediğim yerle yapılırr

başka bi yerde okudumda yukarda aobp-say yazıyor ya ona göre tercih yapılcak diyolarda orda sıralama falan yazmıyor benmde şimdi aklım karıştı :44::44:

a cidden mi ya o ne acaba benim o puan daha yüksek keşke öle olsaa

seneye düşünmeye başladım ya siz kızlar ne dşünüyosunuz istedginiz gbi mi puanlarr

evet ya o puan daha yüksek
istediğim gibi değil tabikide seneye girsem daha yükseltirim puanlarımı diyorum ama bi sene kaybetmek istemiyorum bi mühendislik yazıcam işte bende :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…