Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim badana anında yaptı bızım boyacı yani şölee anlatiiimmm, badana yaparken bir yandan fırça ile duvarı boyuyor hemen fırçayı bırakıp sim püskürtme makinesi ile sim atıyor duvara yani daha duvar yaş iken hemen atıyor simi, özel bir makinesi var badanacının, bizim simi de badanacı aldı,hatta buralarda yokmuş muş muş taaa, ablaaaa taa bursadan getirttim dedi :)) bilmem yalan bilmem dogru, üstelik tanıdık bu adam ayol.. sim için 250 aldı işte gülüm
cnmcımmm oncelıkle evın hayırlı olsun aynı işlemı ben kendım salonuma yaptım :roflol: 2 senelık evlıyım yapalı 5 ay oldu :dance: oncelıkle gıttım bahuase ye ordan marshalın dekoratıf sımlı boyasını aldım yanı kurumus duvarada yapılabılıryo sonra onu guzelcemen calkaladıımm kendımde calkalandım tabiii:roflol: sonracıma rulo fırca yardımıyla ust kısımlardan merdıvenle cıkarak assagıya dogru boya yapar gıbı boyadımmm:teytey: istersenız aksam resmini cekıp yrn buraya eklim ama nasıl eklenecegını bana soyleyın cunku resım eklemesını bılmıyorum bayanlarrr:icecream:
heeee bu arada dekoratıf sımlı boyanın malıyetı sadece 30 YTL idia.s.
gülüm şu resimleri koy bakim sayfaya ? merak ettim, ama bende nası resim koyulcak bılmom ,bilen kızlar bize yazsııınn hu huuuu resim yerleştirmeyi bılen güllerrrr haber bekloozzzkafamçokkarıştı
cnm selam
öncelikle evini hayırlı olsun.Bu sim olayını birkaç yıl önce duymuştum. Ama bilen çok olmadığı için yaptıramadım. Biraz açık anlatırmısın. Ben 1 ay sonra boya yaptırıcam Boyacı ile anlaştım. P...san markasının siminide buldum. Hemde dediğin fiyattan daha ucuza bi yapı markette. Boyacı nasıl yacak kuruduktan sonramı yoksa boyanın içine mi katacak. Yardımın için sağol ben güneş sarısı rengin üzeribe salonuma yaptırmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
cnm benım evet polisanında dekoratıf sımlı boyası var o da kalıtelıdır ve cok ucuz 30 ytl, normal kurumus boyanın ustune badana yapar gıbı onu surdumu işlem tamamdır ben ole yaptım yanı 2 senelık boyanın sutune bıle o sımı surebılıyorsun pırıl pırıl oluyor yaaniii , hatta boyacıyada gerek yokki tatlım kap merdıvenı cık tepesıne kendın boya coook basıt yapmamazsan ben gelır yardım ederım:roflol:
serencim valla çok marifetlisin canım yaa, merakla beklıycem resimlerini, kızlar nerden alıyonuz bu kadar beceriyi yaa havadan mu sudan mıı anadan mıı bılmem ama, ben anlamıyo bole seylerden:uhm:
:1shok:anacım sende hamiş hamiş
ne arıyon merdiven tepelerinde. aaa bida duymayım bakklava:
kız otur oturduğun yerde koçiş yapsın
bide arkadaşlarına yardıma gidiyor.a.s.