- 21 Aralık 2018
- 200
- 349
- 44
-
- Konu Sahibi inadinadimdik
Az kaldı kuzum, hepimizin intikami oldu artik almak fazrAman banane nişanlımın öncesinden o kızda aklını kullansaymıs ödemeseymiş vs vs diye düşünüyorda olabilir
Yokmu böyle tipler cok
Sen üstüne düşeni yaptın ayrılır ayrılmaz kendi kaşınır artık
Ama fitil fitil kendi yaptıklarının parasını al
Bu kadar zaman kurtulduguna dua edip herşeyi bırakmıssın ona ama artık cirkinleşme zamanı
Şerefsiz ne istiyorsun hala aldıgın mobilyana kadar ödemişler nispet yapar gibi kimin parasıyla kime hava atıyorsun
Valla burda olsa atlarım üstüne beni bile sinirlendirdi
Ş.....siz adam, sana da gecmis olsun canim.Helal be afferin kız sana. Her kadın böyle olmalı işte giden ya da acı çektiren aldatan adamın burnundan fitil fitil getirmeli ki bir hayatı alt üst etmenin bedelini ödesinler. Coşkuyla okudum yazdıklarını ayakta alkışlamak istedim ama temkinli davran öfkeyle oturup zararla kalkma. Dava açmayı da düşünüyosun ki kesinlikle açmalısın ödemezse aleyhine kullanılabilecek şeyler yapmaktan uzak dur. Ellerine koz verme ama onun dışında elinden geleni ardına koyma. Böyle haysiyetsizlerle uğraşmak dersini vermek gerekiyor ki sen zaten bulaşmamışsın haklarından bile vazgeçmiş kendi yoluna bakarken adam bulaşmış huzurunu bozmuş. Huzur bozanın huzuru kalmasın. O kız da vazgeçmeyecek kendince sebepler bulacak ama onun da huzuru olmayacak emin ol. Bende evlilik yolunda ilerlediğim adam tarafından aldatilarak terkedildim ve aldattığı kızla evlendi. Benim kızdan çok sonra haberim oldu. Kız beni öncesinde ogrendigini farkettim. Çok düşündüm evlenmeden arasam kızı anlatsam mi dye ama kız bile bile onunla yürümeyi ona inanmayı sectiyse ben ne desem inanmazdı yapmadım o yüzden. Senin yaptıkların içimi soğuttu kendi yapamadiklarim yüzünden
Mailleri ilet nolur lütfenTeşekkür ederim cevabınız için, evet düğünü basabilir miyim bilmiyorum. Kendi imajıma da zarar verebilirim, basınla çok içli dışlı bi işim var, bu yüzden çevrem çok geniş.
Şirket avukatımızla görüştüm, pazartesi vekalet verip dava açtıracağım.
Arkandayım ve Takipteyim :)Az kaldı kuzum, hepimizin intikami oldu artik almak fazr
Sağol canım. Ooooh bundan sonrasını o düşünsün eğlence başlasınŞ.....siz adam, sana da gecmis olsun canim.
Dur daha eglence yeni basliyor benim tarafta. Ömrü boyunca unutamayacagi bi ders verecegim o pisliğe! Baska bir kadinin yanina yaklasirken besmele cekecek bundan sonra
Yeni gelismeler de var da teshir olmamak icin yazmiyorum. Topluca yazicam. Seytan azapta gerekSağol canım. Ooooh bundan sonrasını o düşünsün eğlence başlasınbütün kızlar arkandayız
Ayyh heyecanla bekliyoruz merakta bırakma biziYeni gelismeler de var da teshir olmamak icin yazmiyorum. Topluca yazicam. Seytan azapta gerek
Tesekkurler cevabiniz icin,Ya verin o musvette adama hak ettiğini cidden. Ne demek ya ailenizi, akrabalarınizi aramak, ne yuzsuzluk ! Bir de sizi çok mu zayıf görmüş, hiç korkusuz böyle bir şeye cüret ediyor.
Mailleri de atın kıza , rezil edin her şekilde. Paranızı da bırakmayın , kolay mı kazanılıyor .
Onca dürüst insan yemeye ekmek bulamıyorken, bu karaktersize bırakmayın hiçbir şeyi .
Avukatla gorustum, evet ters donme riski var ama benimle nisanliyken aldatmis olmasindan oturu benim de baska haklarim doguyor. Gemileri yaktım esasen, ne olacaksa hazirimMailler için bir avukata danışsanız. Sonradan suç teşkil etmesin. Sizin alehinize döndürmesinler olayı...
Ilginc olani kiz bunlari duydu ve cok sessiz. Anlam veremiyorum. Ben olsam igneden iplige tum detaylari arastirirdim. Son konuşmamizda biraz süngüsünün düştüğünü hissettim sadece.Maddi olarak o söylediklerini sen aldıysan geri alman tabi gerekir.. Mailleri de ben olsam atabilirdim. Sonra kız ne yaprsa kendi aklını kullanır yapar. Sen masrafını geri alırsan biraz olsun için soğur.
Ben ilk ogrendigimde aramistim, o zaman inanmamisti. En son gorusmemizde biraz motivasyonu dusuktü, sadece 'Ya dugune de cok az kaldi ama' dedi. Ee aylar once uyarmistim seni dedim. Aklim almiyor gercekten ben de şaskinim. Ama kiz da cok masum degil sanki, beni bilerek devam etti galiba ilk baslarda daSiz arayip bunları soylediginiz zaman o kiz ne tepki verdi yani devammi ediyor?
Cok tesekkur ederimValla helal olsun size .güçlü kadın en sevdiğimpeki sizce vercek mi o pislik paranızı büyük mu hissediyorsunuz ?
Ilginc olani kiz bunlari duydu ve cok sessiz. Anlam veremiyorum. Ben olsam igneden iplige tum detaylari arastirirdim. Son konuşmamizda biraz süngüsünün düştüğünü hissettim sadece.
Maddi haklarimi arayacagim bu arada
Yok kız ögretmen aslındaHatırladığım kadarıya kız maddi yönden kötüydü o yüzdendir. Çocuğun davetiyeleri göndermesi de sizi unutmadığını intikam gibi öç almak niyetinde olduğunu gösterir.Hiç umrunda olmasa böyle bişey yapmazdı.