Şimdi Siz Ne Yapardınız?

Siz olsanız mailleri kıza iletir miydiniz?

• Evet iletirdim, kızın bilmesi iyi olur.

• Hayır iletmezdim, sebep olmak istemezdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

inadinadimdik

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
200
349
44
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle belirteyim. Sevgili Mune ablanın bilgisi dahilinde ikinci üyelik açtım. Hali hazırda aktif bi üyeyim. Tanıdıklar olabilir diye buradan yazmak istedim.

Aylar önce biten bir nişanlılık sürecim oldu. Maddi manevi inanılmaz derecede sömürüldüm, 4 yıllık bi ilişkiydi, masumdum, iyi niyetliydim, hatta belki saftım vs. vs. suistimal edildim sonuç olarak. Sonra aldatıldığımı öğrenince kendime acı çektirmekten vazgeçtim ve kangren olan uzvumu kestim attım, çıkarttım hayatımdan bu adamı (Benle birlikteliğinin son 7 ayında diğer kız ile birlikteymiş). Ayrıldığımda düğünümüze 2 ay kalmıştı, yani son güne kadar her ikimizi de idare edecekmiş zat-ı muhterem. O gün kızı da aradım, anlattım, tabi bana inanmadı. Ben de sen bilirsin dedim kapattım konuyu.

Gel zaman git zaman hayatım düzene girdi, bitiremediğim akademik çalışmalarımı tamamladım, iş yerimde terfi aldım, yurt dışına çıktım geldim vs. herşey iyi gidiyordu. Hatta hayatıma da biri girdi bu dönemde, şükür edecek kalitede bir ilişki yaşıyorum şimdilik, tabi tecrübeler herşeye hazır olmamı da hatırlatıyor her daim.

Kısa özetten sonra bende ipleri koparan dün akşamki olaya geleyim,
İş çıkışı biraz yorgundum ve 6 gibi uzandım uyuyakalmışım. Annem, babam, kardeşim, komşum, iş arkadaşlarım, kuzenlerim birçok kişi deli gibi aramış. Uyandığımda öyle korktum ki aileme birşey oldu sandım.
Zat-ı muhterem evleniyormuş, birćok kişiye davetiye göndermiş. Be adam!! Ben seni sildim, ne halin varsa gör, git cehennemin dibinde evlen, bana ne!
Neyse saatler süren 'İyiyim, yok niye üzüleyim, hayır hayır gelmenize gerek yok, yok gelirim yarın işe, güçlüyüm ben merak etmeyin' li konuşmalardan sonra sabah 4'e kadar uyuyamadım, sabah da işe gitmek için uyanamadım.

Tabi bende ipler koptu ya, sabah aradım o haysiyetsizi, dedim ki; "Davetiyeni aldım, tebrik ederim. Bekle ben de geliyorum düğününe, sana altın takacağım!" derken yüzüme kapattı. Neyse o sinirle kızı aradım (Mobilyalarım, perdelerim, beyaz eşyam, altınlarıma kadar kendisine hediye edildiğini, aslında onları benim aldığımı, gerekirse faturalarını bile kendisine ileteceğimi söyledim. Sonra da dedim ki; maddi borçlarını ve kendi nişanımda ailemin taktığı altınları göndermezse kına, düğün, gelin almaya kadar tüm etkinliklere ben de geliyorum, o şerefsiz hırsızı 7 sülalesine rezil edeceğim. Basına da haber yaptıracağım (yaptırabileceğimi bilirler). Bu arada altınlar babasının özel kasasındaydı, emaneten vermiştim.

Bu arada malum kız ile nişanlandıktan sonra hala bana özür mailleri, beni affet çiçekleri göndermeye devam ediyordu. Mailler, mesajlar vs. hepsi kayıtlı duruyor, sabah kıza da söyledim. Bana iletir misin mailleri dedi. Tamam dedim ama sonra düşündüm, ya kız benim yüzümden terk ederse? Aklı başında koca insan, ben göstereceğimi gösterdim, biraz da kendi araştırıp öğrensin öyle değil mi? Yani mailleri iletip iletmemekte de kararsız kaldım. Birisi bana böyle bi iyilik yapsa, düğün öncesi hayatımı kurtardın diye teşekkür ederdim o da ayrı tabi ama bakış açısı işte.

Şimdi aylar sonra mevzu para veya altın mı diyeceksiniz? Yok vallahi değil, sadece hala beni tahrik etmeye çalışması, ş....liği, pislik yapması kanıma dokunuyor. Sen kaşındın hesabı yani. Derdim para olsaydı elimde nişanda çekilmiş takı görüntüleri bile var, verirdim bi avukata uğraşsın dursun. Ama yok, dellendirdi beni, uyuyan canavarı uyandırdı karaktersiz!

Dün geceden beri düşünüyorum, karakolluk dahi olsam gidip orada huzurunu kaçıracağım. Bu adam dolandırıcı, beni de dolandırdı, işte kanıtları diye kendimi hayal ediyorum o derece koptum yani :)

Evet, ben böyle kontrolsüz birisi değilim, haklısınız :) Ama sabır da bir yere kadar arkadaşlar, birisi bu adama diş göstermezse böyle hadsiz hudutsuz davranmaya devam edecek. Kendisini kraliyet ailesinden zanneden, kendi hariç kimseyi insan yerine koymayan, iyi yalan söyleyen bu sinsi adama bi bedel ödetmeliyim artık. Hatta öyle bi bedel olmalı ki 60 yaşındaki anamı babamı aklına getirdiğinde korkudan içi titremeli,

Dün geceden beri sağlıklı düşünemiyor olabilirim, lütfen bana bi yol gösterin.
Bu arada destan yazmışım affedin, şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiler

Edit: Arkadaslar sinirden eklemeyi unutmusum. Ben kagit uzerinde bi evlilik yaptigini biliyordum sadece. Ayrilinca şans eseri ogrendim, ben 3.nişanlisi, simdiki kiz da 2.eşi olacak. Yani bizim bildigimiz 5 kadin kurban edilmis. Ve ailesi bile yeminler ediyordu ilk esiyle sadece kagit uzerinde evli kaldilar diye. Eski eşini buldum, meger yüklü bir tazminat almis ve 2 yil oncesine kadar nafaka alıyormuş.

Güncelleme: Merak eden arkadaşlar olmuş sağolsunlar Benim tarafimdan hersey yolunda gidiyor, avukatımın bilgisi dahilinde önlem amaçli şimdilik detayları yazamiyorum. Netlesmesini beklediğimiz bir detay var. Haftaya tüm detaylarıyla bi güncelleme yazacağım :) Sevgiler

Son düzenleme:
Sizi uğrattıkları maddi zararı tazmin edin. Rezil edebiliyorsanız rezil de edin ama düğüne falan gitmek sizi yıpratmaz mı? Şu an iyi bir ilişkim var dediniz, o konuda sıkıntı olmaz mı?

Sinirle değil, sonuçlarını düşünerek hareket edin.

Delilleri de kuza iletin bana kalırsa.

Öncelikle geçmiş olsun.
Yaptığı çok çok yanlış bir şey. Öfkende çok haklısın.
Arayıp söylemekle de iyi yapmışsın ama artık boş ver. Kızın aklına karpuz kabuğu düştü zaten bundan sonrasını 'aklı var ise' o halledecektir.
Empati yapıyorum ben olsam tehditlerime devam ederim o huzursuzluk bile onlara yeter.
Yapabiliyorsanız zararınızı karşılayın.

Bence uğraşmayın değmez. Amacı huzursuz etmekmiş ve etmiş. Normalde hakkını savunmayı desteklerim ama üzerinden yıllar geçmiş gitmiş. Bu tarz kişiler normal değil bir şekilde hayatınıza müdehale etmeye çalışıyorlar ve karşılık verirseniz istediklerini alacaklar. Görmezden gelmek en iyi çözüm. Kıza da söyleyeceğiniz kadar söylemişsiniz. Mailleri gördükten sonra da ayrılmayacak birisi olabilir gibi geldi bana.

Maileri iletirdim de, düğün dernek basmak vs benim yapabileceğim şeyler değil.

Böyle bir şey yaparsanız, şu an ilikşi yaşadığınız kisi, hala ex ile ayrılığı sindirememiş diye düşünmez mi?

Bir de gerek altınlar olsun, gerek beyaz eşyalar için olsun 5 kuruş harcadığınız herşeyi geri almak için hukuki yollara başvurun elbette. Umarım hakkınızı alırsınız ve o da en azından huzursuz olur bu süreçte.

Ben de bazen senin gibi hırslanıyorum ve yapmıyorum sonrada yapmadığına pişman oluyorum.

Eğer pisman olmuycaksan yap her dediğini yap altını paranı herşeyi al geri gerekirse fakir fukaraya dağıt ama o adamda bırakma
Kiza gelince ondan önce adam ı yerle bir et bi daha bu sularda yüzecek kolu bacağı kalmasın.

Belki bana da vicdansız diyenler olucak......
Neden bize kötülük yapanlarin yanina kalsın ki bu? Bazı insanlarla anladiklari dilden konuşmak lazım can yaktığı yerden yakmak lazım!

Ne mantıksız davranışı ya?
Çok isabetli davranışsiniz.
Kaşinan kişi o. Uyuyan devi uyandıran da o.
Bence mutlaka devam edin. O altınlari-yaptiginiz masraflari da bir şekilde alın.
Ayrıca tavrinizi çok sevdim
Sonuçta siz bir anlık öfke ya da hırsla terkedildikten terkedilmez bunu yapmadiniz. Aradan aylar sonra o adamın ağır tahrikiyle yapıyorsunuz
Mustehak

Kıza maıllerı gonderın , ve gelecegım dıye dıretın, ama gıtmeyın tabı kı. Kız cocugu omur boyu rahat ettirmez bundan böyle cunku guvensızlık uzerıne başlayacak ılıskılerı

Anlatımınızda kendimi buldum.
Öncelikle mantıklı bir insansınız.
Dediklerinizi yapın.
Ben olsam yapardım ve ancak içim soğurdu.
Kapanmış olan konuyu açmakla karşı taraf suçlu ve mailleri ben olsam nişanlısına gönderirdim.
Elimdeki bütün kanıtları gönderirdim.
Herşeyden öte, niye başı yansın o kızın da?

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eğer gerçekten yapabilirim, psikolojim karşılaşacağım sorunları kaldırır diyorsanız yapın.

Düğünü basmak değilde.Mailleri göndermek mantıklı.Karsıdaki kızında bundan haberi olmalı ve kanıtı olmalı.Yinede evlenirse kendi bilir lakin siz gönderinki iftira atmış gibi sizi lanse etmesin.Cok güçlü biri olduğunuzu tahmin ediorm.Yolunuz acık olsun.Boyle bir adamla ewlenmenize mani olmakla kader size kıyağını yapmış.Evlendikten sonra bunlar olsaydı toparlamanız hayli zor olurdu.

Kıza mailleri gönderecem deyip göndermemek olmaz.Ya hiç bulaşmayacaktınız ya da bulaştınız

dediğinizi yapın.Kızı soru işaretleriyle bırakmaya hakkınız yok.

Bencede. Öyle bir lafı ortaya attiysaniz arkasında durun. Yoksa ezik eski sevgili son dakika ayirmaya çalıştı derler. Ama: düğün iptal olsa o mal yine gelip size bulaşır.

Erkek arkadaşım tüm süreci en başından beri biliyor, akşam yaşananlarda da çağırdım destek oldu. Onun tarafından sıkıntı olmaz ama kötü bir anı kalır o bir gerçek.

Delilleri iletme konusu aklıma çok yatıyor, teşekkür ederim cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…