- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi inadinadimdik
Mailleri atacagim dedikten sonra sözümde dururdum
Diğer türlü "bak boş boş salliyor" olacak çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam olarak rezil bi adam, ben ışığı yaktım kıza. Aklı başindaysa zaten kurcalar dogruyu bulur. Ama sanki kız da evlenmis olmak icin evleniyor gibi. Nişan fotolarına kadar gondermistim ilk ogrendigimde. Simdilik parami odemesi icin vakit tanidim rezil adama. Ödemezse patlaticam herseyiay yok artık ne rezil herifmiş ya, ne demek eski nişanlının ailesine arkadaşlarına davetiye göndermek, ne haysiyetsizlik bu? ben olsam elimden geleni ardıma koymazdım valla hak etmiş, ben sinirlendim burda. kıza da mailleri zaten gönderin derim ben, hem "göndericem" dedikten sonra göndermezseniz iftira atmışsınız gibi olur. sizden öğrenmese nerden öğrenecek? şahsen ben de evlilik arifesinde olduğum adam böyle bir şey yapmış olsa bilmek isterim, her ne kadar can acıtıcı olsa da, uzun vadede iyilik etmiş olacaksınız.
Şimdilik zaman verdim parami odemesi icin, pek umursamaz bir tavir icinde ama korktugunu biliyorum. Korkmasa saldirganlasirdi, iyi taniyorum onu. Ödemezse benden gunah gitti. Elimden geleni ardima koymayacagimI inadinadimdik ne yaptin attin mi mailleri önce bir maillerle tehdit et yollarim mailleri diye hem ailesini hem ex.sahsi parani altinlari al. Aldiktan sonrada mailleri at.ailecek tüm.kötulukleri haketmisler bence
Gonderecegim canim, dun kizin sungusü düştü zaten. Yaa hersey icin cok gec, dugune cok az kaldi dedi. Eee ben seni aylar once uyarmistim dedim.Helal olsun ya güzel tepkiler vermişsin
Ben olsam veya ben o kız olsam mailleri görmek isterdim
Sonucta bi nevi oda aldatılmıs olmuyormu
Dügüne kınaya gitme tabiki ama altınlarınıda geri al senin paranla evlenmesin
Yok yok gizli degil, onceden tanismiyorduk ama nişan fotolarina kadar gonderdim. Hatta dun mobilyalarinizi xxx magazasindan mi aldiniz dedim, evet dedi. Ben odedim o mobilyalari dedim sustu kaldı. Parami odesin diye vakit tanidim, herseyi ortaya dokecegimBi kere o kız da çok masum sayılmaz. Siz gizli mi nişanlanmıştınız onla illa ki bir yerlerden birilerinden duymuştur. Siz arayıp durumu anlattığınızda size inanmak işine gelmemiştir ya da inandığı halde size belli etmemiştir. Sonradan da bir güven problemi yaşadı o kişiyle heralde ispat istediğine göre..
Ben olsam tüm maddi zararım için hukuki yollara başvururdum. Kıza da gönderirdim bütün mailleri.
Mailleri at ve dava ac. Adam iyi bir dersi hak ediyor. Yoksa bu tiynetteki biri baska insanlarin da canini bir sekilde yakar.
Zaten yeminle geri donsün, ya da evlenmesin gibi bi derdim yok. Zaten guzel giden bi birlikteligim var. Tek derdim yaptigi haysiyetsizligin bi bedeli olsun, bi daha boyle fütursuzca davranmasin kimseye ahlaksızMailleri atın bence
Mailleri atacagim dedikten sonra sözümde dururdum
Bence bu kadar delil varsa elinizde hukuki yollardan muhattap olun. Altınlarınızdan parasını ödediğiniz eşyalara kadar herşeyinizi alın. Aldattığı için ayrılmışsınız bunu kanıtlayabilirseniz manevi tazminat davası açabiliyorsanız açın, o eşyaları manevi tazminata saymış ya. Mailleri iletmekten başka hiç muhattap olmayın.
Biri bana evlenecegin adam seni aldatiyor bende mailler var ilerecegim dese ve sonra vazgectim dese huzurumu bozmak icin yaptigini dusunur yalan soyledigine inanirim.
Sizin ki birazcik topluma hizmet olacak iletin mailleri ki kizin basi yanmasin belliki yeni av yazik. Unutmayin inandigi kisi sizide yillarca kandirdi. Karsi tarafida kandiriyor.
Başına ne gelecekse haketmiş, elinden geleni ardına koyma. Yapılacak bi yardım varsa söyle yapalım
Gec miGonderecegim canim, dun kizin sungusü düştü zaten. Yaa hersey icin cok gec, dugune cok az kaldi dedi. Eee ben seni aylar once uyarmistim dedim.
Ama kiz da biraz kabullenmis gorunuyor, celladina aşık olanlar gibi
Benim de gozum baglanmisti, keske baskalari da beni uyarsaydi da bh kadar zaman kaybetmeseydim. Sanki kiz elalem ne der zihniyetinde, bi de daha once bi evlilik yapmis. Saniyorum bu yüzden biraz cesaretsiz. Ya da masum degil kabulleniyorGec mi
Daha imza atmamış neye gec aklını basına devsirse keske de sükretse
Yazık ya gözü baglanmıs demekki
Aman banane nişanlımın öncesinden o kızda aklını kullansaymıs ödemeseymiş vs vs diye düşünüyorda olabilirBenim de gozum baglanmisti, keske baskalari da beni uyarsaydi da bh kadar zaman kaybetmeseydim. Sanki kiz elalem ne der zihniyetinde, bi de daha once bi evlilik yapmis. Saniyorum bu yüzden biraz cesaretsiz. Ya da masum degil kabulleniyor