Şimdi Siz Ne Yapardınız?

Siz olsanız mailleri kıza iletir miydiniz?

• Evet iletirdim, kızın bilmesi iyi olur.

• Hayır iletmezdim, sebep olmak istemezdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence bu kadar delil varsa elinizde hukuki yollardan muhattap olun. Altınlarınızdan parasını ödediğiniz eşyalara kadar herşeyinizi alın. Aldattığı için ayrılmışsınız bunu kanıtlayabilirseniz manevi tazminat davası açabiliyorsanız açın, o eşyaları manevi tazminata saymış ya. Mailleri iletmekten başka hiç muhattap olmayın.

Biri bana evlenecegin adam seni aldatiyor bende mailler var ilerecegim dese ve sonra vazgectim dese huzurumu bozmak icin yaptigini dusunur yalan soyledigine inanirim.
Sizin ki birazcik topluma hizmet olacak iletin mailleri ki kizin basi yanmasin belliki yeni av yazik. Unutmayin inandigi kisi sizide yillarca kandirdi. Karsi tarafida kandiriyor.

ay yok artık ne rezil herifmiş ya, ne demek eski nişanlının ailesine arkadaşlarına davetiye göndermek, ne haysiyetsizlik bu? ben olsam elimden geleni ardıma koymazdım valla hak etmiş, ben sinirlendim burda. kıza da mailleri zaten gönderin derim ben, hem "göndericem" dedikten sonra göndermezseniz iftira atmışsınız gibi olur. sizden öğrenmese nerden öğrenecek? şahsen ben de evlilik arifesinde olduğum adam böyle bir şey yapmış olsa bilmek isterim, her ne kadar can acıtıcı olsa da, uzun vadede iyilik etmiş olacaksınız.

Helal olsun ya güzel tepkiler vermişsin
Ben olsam veya ben o kız olsam mailleri görmek isterdim
Sonucta bi nevi oda aldatılmıs olmuyormu
Dügüne kınaya gitme tabiki ama altınlarınıda geri al senin paranla evlenmesin

Bi kere o kız da çok masum sayılmaz. Siz gizli mi nişanlanmıştınız onla illa ki bir yerlerden birilerinden duymuştur. Siz arayıp durumu anlattığınızda size inanmak işine gelmemiştir ya da inandığı halde size belli etmemiştir. Sonradan da bir güven problemi yaşadı o kişiyle heralde ispat istediğine göre..
Ben olsam tüm maddi zararım için hukuki yollara başvururdum. Kıza da gönderirdim bütün mailleri.

ay yok artık ne rezil herifmiş ya, ne demek eski nişanlının ailesine arkadaşlarına davetiye göndermek, ne haysiyetsizlik bu? ben olsam elimden geleni ardıma koymazdım valla hak etmiş, ben sinirlendim burda. kıza da mailleri zaten gönderin derim ben, hem "göndericem" dedikten sonra göndermezseniz iftira atmışsınız gibi olur. sizden öğrenmese nerden öğrenecek? şahsen ben de evlilik arifesinde olduğum adam böyle bir şey yapmış olsa bilmek isterim, her ne kadar can acıtıcı olsa da, uzun vadede iyilik etmiş olacaksınız.
Evet tam olarak rezil bi adam, ben ışığı yaktım kıza. Aklı başindaysa zaten kurcalar dogruyu bulur. Ama sanki kız da evlenmis olmak icin evleniyor gibi. Nişan fotolarına kadar gondermistim ilk ogrendigimde. Simdilik parami odemesi icin vakit tanidim rezil adama. Ödemezse patlaticam herseyi

I inadinadimdik ne yaptin attin mi mailleri önce bir maillerle tehdit et yollarim mailleri diye hem ailesini hem ex.sahsi parani altinlari al. Aldiktan sonrada mailleri at.ailecek tüm.kötulukleri haketmisler bence:KK62:
Şimdilik zaman verdim parami odemesi icin, pek umursamaz bir tavir icinde ama korktugunu biliyorum. Korkmasa saldirganlasirdi, iyi taniyorum onu. Ödemezse benden gunah gitti. Elimden geleni ardima koymayacagim

Helal olsun ya güzel tepkiler vermişsin
Ben olsam veya ben o kız olsam mailleri görmek isterdim
Sonucta bi nevi oda aldatılmıs olmuyormu
Dügüne kınaya gitme tabiki ama altınlarınıda geri al senin paranla evlenmesin
Gonderecegim canim, dun kizin sungusü düştü zaten. Yaa hersey icin cok gec, dugune cok az kaldi dedi. Eee ben seni aylar once uyarmistim dedim.
Ama kiz da biraz kabullenmis gorunuyor, celladina aşık olanlar gibi

Bi kere o kız da çok masum sayılmaz. Siz gizli mi nişanlanmıştınız onla illa ki bir yerlerden birilerinden duymuştur. Siz arayıp durumu anlattığınızda size inanmak işine gelmemiştir ya da inandığı halde size belli etmemiştir. Sonradan da bir güven problemi yaşadı o kişiyle heralde ispat istediğine göre..
Ben olsam tüm maddi zararım için hukuki yollara başvururdum. Kıza da gönderirdim bütün mailleri.
Yok yok gizli degil, onceden tanismiyorduk ama nişan fotolarina kadar gonderdim. Hatta dun mobilyalarinizi xxx magazasindan mi aldiniz dedim, evet dedi. Ben odedim o mobilyalari dedim sustu kaldı. Parami odesin diye vakit tanidim, herseyi ortaya dokecegim

Mailleri at ve dava ac. Adam iyi bir dersi hak ediyor. Yoksa bu tiynetteki biri baska insanlarin da canini bir sekilde yakar.

Mailleri atın bence
Zaten yeminle geri donsün, ya da evlenmesin gibi bi derdim yok. Zaten guzel giden bi birlikteligim var. Tek derdim yaptigi haysiyetsizligin bi bedeli olsun, bi daha boyle fütursuzca davranmasin kimseye ahlaksız

Mailleri atacagim dedikten sonra sözümde dururdum

Diğer türlü "bak boş boş salliyor" olacak çünkü

Bence bu kadar delil varsa elinizde hukuki yollardan muhattap olun. Altınlarınızdan parasını ödediğiniz eşyalara kadar herşeyinizi alın. Aldattığı için ayrılmışsınız bunu kanıtlayabilirseniz manevi tazminat davası açabiliyorsanız açın, o eşyaları manevi tazminata saymış ya. Mailleri iletmekten başka hiç muhattap olmayın.

Biri bana evlenecegin adam seni aldatiyor bende mailler var ilerecegim dese ve sonra vazgectim dese huzurumu bozmak icin yaptigini dusunur yalan soyledigine inanirim.
Sizin ki birazcik topluma hizmet olacak iletin mailleri ki kizin basi yanmasin belliki yeni av yazik. Unutmayin inandigi kisi sizide yillarca kandirdi. Karsi tarafida kandiriyor.

Başına ne gelecekse haketmiş, elinden geleni ardına koyma. Yapılacak bi yardım varsa söyle yapalım En Büyük KK

Herseyi ortaya dokecegim arkadaslar, suan sadece zaman tanidim. Parami oderse belki defolsun gitsin derim, yok odemezse dünyayi ona dar edecegim.
Kiza da ışık yaktim, aklı başinda olan insan kurcalar. Bu arada ben kagit uzerinde bi evlilik yaptigini biliyordum sadece, meger ben 3.nişanlisiymişim, şimdiki kız da 2.eşi olacak. Benim bildigim 5 kadın olduk, digerlerini hic bilmiyorum. Adam meslek edinmis yani

Gonderecegim canim, dun kizin sungusü düştü zaten. Yaa hersey icin cok gec, dugune cok az kaldi dedi. Eee ben seni aylar once uyarmistim dedim.
Ama kiz da biraz kabullenmis gorunuyor, celladina aşık olanlar gibi
Gec mi
Daha imza atmamış neye gec aklını basına devsirse keske de sükretse
Yazık ya gözü baglanmıs demekki

Gec mi
Daha imza atmamış neye gec aklını basına devsirse keske de sükretse
Yazık ya gözü baglanmıs demekki
Benim de gozum baglanmisti, keske baskalari da beni uyarsaydi da bh kadar zaman kaybetmeseydim. Sanki kiz elalem ne der zihniyetinde, bi de daha once bi evlilik yapmis. Saniyorum bu yüzden biraz cesaretsiz. Ya da masum degil kabulleniyor

Benim de gozum baglanmisti, keske baskalari da beni uyarsaydi da bh kadar zaman kaybetmeseydim. Sanki kiz elalem ne der zihniyetinde, bi de daha once bi evlilik yapmis. Saniyorum bu yüzden biraz cesaretsiz. Ya da masum degil kabulleniyor
Aman banane nişanlımın öncesinden o kızda aklını kullansaymıs ödemeseymiş vs vs diye düşünüyorda olabilir
Yokmu böyle tipler cok
Sen üstüne düşeni yaptın ayrılır ayrılmaz kendi kaşınır artık
Ama fitil fitil kendi yaptıklarının parasını al
Bu kadar zaman kurtulduguna dua edip herşeyi bırakmıssın ona ama artık cirkinleşme zamanı
Şerefsiz ne istiyorsun hala aldıgın mobilyana kadar ödemişler nispet yapar gibi kimin parasıyla kime hava atıyorsun
Valla burda olsa atlarım üstüne beni bile sinirlendirdi :KK70:

Helal be afferin kız sana. Her kadın böyle olmalı işte giden ya da acı çektiren aldatan adamın burnundan fitil fitil getirmeli ki bir hayatı alt üst etmenin bedelini ödesinler. Coşkuyla okudum yazdıklarını ayakta alkışlamak istedim ama temkinli davran öfkeyle oturup zararla kalkma. Dava açmayı da düşünüyosun ki kesinlikle açmalısın ödemezse aleyhine kullanılabilecek şeyler yapmaktan uzak dur. Ellerine koz verme ama onun dışında elinden geleni ardına koyma. Böyle haysiyetsizlerle uğraşmak dersini vermek gerekiyor ki sen zaten bulaşmamışsın haklarından bile vazgeçmiş kendi yoluna bakarken adam bulaşmış huzurunu bozmuş. Huzur bozanın huzuru kalmasın. O kız da vazgeçmeyecek kendince sebepler bulacak ama onun da huzuru olmayacak emin ol. Bende evlilik yolunda ilerlediğim adam tarafından aldatilarak terkedildim ve aldattığı kızla evlendi. Benim kızdan çok sonra haberim oldu. Kız beni öncesinde ogrendigini farkettim. Çok düşündüm evlenmeden arasam kızı anlatsam mi dye ama kız bile bile onunla yürümeyi ona inanmayı sectiyse ben ne desem inanmazdı yapmadım o yüzden. Senin yaptıkların içimi soğuttu kendi yapamadiklarim yüzünden

X