Şimdi Siz Ne Yapardınız?

Siz olsanız mailleri kıza iletir miydiniz?

• Evet iletirdim, kızın bilmesi iyi olur.

• Hayır iletmezdim, sebep olmak istemezdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mailleri atın cunku atacaginizi atacaginizi soylemissiniz. Yoksa siz iftiraci yalanci konumuna duseceksiniz. Zaten kizi ilk zamanda uyarmissiniz kendi inanmamis ki bu noktaya kadar gelmis. Mailleri gorunce sindirirse kendi evlensin akli var ne de olsa.

Ve maddi tazminat davasi kesinlikle acardim. Nisanliyken sizi aldatmis, ustune aldiginiz esyalar ve takilar verilmemis. Alamasam bile ugrassin isterdim

Ben olsam o mailleri sadece kıza değil kızın ailesine de kargoyla yollardım Ayrıca tüm takıları yaptığım masrafları yollayın yoksa o düğünü başınıza yıkmaya geliyorum derdim.

Baskina gitme ama gelecegim de .Mailleri yedi sulalesine gönder kızın ailesinede gönder .
Altinlarini geti al masrafini da geri al ver avukata .
Sen kaşindin diye de mesaj at .
....

Zararın neresinden dönersen kardir diye düşünürdüm ve yoklarmis gibi davranirdim. Nisan takılari, mobilyalar diğer masraflarınızi ve haklarınızı zamaninda geri almaliydiniz. Simdi boyle karakterde bir adamdan evlenmeden once kurtulmus oldugunuz icin verilmiş sadaka gibi düşünün. Evleneceği kıza artık tek kelime etmeyin. Yaşasın ve görsün yeterince uyarmissiniz zaten. Mailleri de gonderseniz aklayacak bir taraf bulacaktır. Şuanki ilişkinize, hayatiniza bakın.. Bu insanları hiç yoklarmis farzedin..

kesinlikle iletirdim faturaları, resimleri bile gönderirdim. Anneme babama bu ahlaksızlığı yapanın dersini vermeden duramamazdım.

Ama düğününe gitme boşver, sen elindekileri kıza gönder o kadarı yeterli

Neden bunca zamandir altinlari almadiniz?
Nedense konu cok tuhaf geldi bana
Milanacım merhaba,
Acikcasi lanet olsun yeterki benden uzaklassin istemiyorum hicbirsey diye üzerinde durmamistim. Zaten vermeyecegini, kendisine manevi tazminat olarak üstüne yattigini acikca soylemisti ki belki 50 mail vardir bu cumleleri iceren.
Fakat dun aksam tüm cevreme davetiye atip babami hastanelik edince bende şalter attı. İş inada bindi sizin anlayacaginiz.

Son düzenleme:
Harikasınız :)
Not ettim
Sevgiler

İnsanın karşısında normal biri olmayınca her türlü olasılığı hesaplamak zorunda kalıyor kafasında böyle Konu sahibinin eski nişanlısı da normal birine benzemiyor.
Evet cok normal oldugu soylenmez, bi de burasi onun memleketi ben yalnizim. Kanun manun desek de yine de kontrolsuz bi eylemden korkmuyir degilim

Öyle bir şey varsa evlenir de o çok akıllı hanım. Bırak belasını bulsun o zaman ama mutlaka maddi olarak al o faturalı olan şeyleri ellerinden. Başta da neden ona bıraktın ki onları
Basta lanet olsun, yeter ki yakamdan dussun diyordum. Zaten kendisine manevi tazminat saymış, vermeyecegini soylemisti. Şimdi iş inada bindi, burnundan fitil fitil getirecegim

Canım gecmıs olsun bence ilet.Ben olsam iletırdım.Cunku sen ıyılık etmıs oluosun.Keske ben evlenmeden once banada deselerdı bunlar borclular dıye .Kefıl olmadım doye boşandım.Bence ılet gercekten sevaba gırersın.

Canim iste bakiş acisi malesef, sen tesekkur ederdin, bu kiz yalancilikla sucluyor beni. Cok gecmis olsun, konunu okumustum. Allah zorluklarını kolay etsin insallah

Canim iste bakiş acisi malesef, sen tesekkur ederdin, bu kiz yalancilikla sucluyor beni. Cok gecmis olsun, konunu okumustum. Allah zorluklarını kolay etsin insallah
Sen boşver gorsun maıllerı kım yalancı gorcek bısey yaparsada suc duyurusunda bulun adi adam sen nasıl kaptırdın kuzum paralarını

Sen boşver gorsun maıllerı kım yalancı gorcek bısey yaparsada suc duyurusunda bulun adi adam sen nasıl kaptırdın kuzum paralarını
Nişan donemi o ev aldı diye tüm esyalari ben almistim. Altinlarim da babasının evdeki kasasindaydı canim. Sonra ben bunu terk edince vermiycem, maddi tazminat sayiyorum dedi haysiyetsiz

Nişan donemi o ev aldı diye tüm esyalari ben almistim. Altinlarim da babasının evdeki kasasindaydı canim. Sonra ben bunu terk edince vermiycem, maddi tazminat sayiyorum dedi haysiyetsiz
Allahım sen bize yardım et ne gunlere kaldık allahım ne kadar kaybın ya bız bu ınsanları nerden buluoruz gercekten mıknatısmıyız bok cekenız resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…