Şimdi Siz Ne Yapardınız?

Siz olsanız mailleri kıza iletir miydiniz?

• Evet iletirdim, kızın bilmesi iyi olur.

• Hayır iletmezdim, sebep olmak istemezdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kıza mailleri gönderecem deyip göndermemek olmaz.Ya hiç bulaşmayacaktınız ya da bulaştınız

dediğinizi yapın.Kızı soru işaretleriyle bırakmaya hakkınız yok.
Evet göndereceğim mailleri, ama zamanlama konusunda kafam karışık.
Biraz düşünüp hazmetmeye ihtiyacım var galiba.

Kendi açımdan düşünüyorum, birisi beni bu şekilde aydınlatsa kesinlikle gider sarılırdım sağol diye.

Konu maddiyat değil demişsin ama .asıl konu maddiyat olmalı . Kız alsana takılarını , eşyalarını .. böyle bir adama bırakılır mı .
Ben olsam tek bir iğne bırakmam onda .
Canım adamdan nasıl tiksindiysem, lanet olsun yeterki gitsin modundaydım.
Yüzünü dahi görmeye tahammülüm yoktu,
Ama kendi kaşındı, ben de bi güzel kaşıyacağım artık. Amme görevi oldu bu konu bana :)

Kıza maıllerı gonderın , ve gelecegım dıye dıretın, ama gıtmeyın tabı kı. Kız cocugu omur boyu rahat ettirmez bundan böyle cunku guvensızlık uzerıne başlayacak ılıskılerı
Evet çok sağolun, diken üstünde bi düğün yapsın başlangıc olarak.
Tatlıyı da üzerine göndermeyi planlıyorum.

Valla bence elinden geleni ardına koyma. Mailleri at. Düğüne git rezil et. Altınlarını paralarını al. Herşeyi yap. İçinde kalıp sana dert olacağına bırak ona dert olsun. Destekliyorum yap hesabını sor ,.o hesap yük olmasın sende.

Mailleri kesinlikle ilet. Kızda görsün böyle bir şerefsizle hayatı kararmasın sevaba girersin. Harika yapmışsın helal olsun
Teşekkür ederim cevabınız için,
Kız sanki olaylara vakıf da kabulleniyor gibi bir his var içimde.
Hatta XXX mobilyacıdan mı aldınız mobilyaları dedim, evet dedi.
Hah o mobilyaların parasını da ben ödemiştim dedim, aa öylemi dedi salak salak sustu.

Ben yine de uyandırayım da, evlenir evlenmez kendi versin kararını. Ki biri bana bu kadar ışık tutsa ben o kuyunun dibine kadar kurcalardım. Ama kızdan hiç ses yok maşallah

Anlatımınızda kendimi buldum.
Öncelikle mantıklı bir insansınız.
Dediklerinizi yapın.
Ben olsam yapardım ve ancak içim soğurdu.
Kapanmış olan konuyu açmakla karşı taraf suçlu ve mailleri ben olsam nişanlısına gönderirdim.
Elimdeki bütün kanıtları gönderirdim.
Herşeyden öte, niye başı yansın o kızın da?

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eğer gerçekten yapabilirim, psikolojim karşılaşacağım sorunları kaldırır diyorsanız yapın.
Merhaba, mesajınız için teşekkür ederim.
Aslında dün babamın tansiyon olayını 1000 km uzakta saatlerce korkular içinde kaldırdıktan sonra yaşayacaklarım çok da zor gelmez muhtemelen. Zaten yıllardır yalnız hayat mücadelesi veriyor olmaktan sinirlerim çelik modunda.

Önce kibarca paramı vermesi karşılığında mailleri kullanacağım, vermezse yakacağım gemileri.

Hah o mobilyaların parasını da ben ödemiştim dedim, aa öylemi dedi salak salak sustu.

Ben yine de uyandırayım da, evlenir evlenmez kendi versin kararını. Ki biri bana bu kadar ışık tutsa ben o kuyunun dibine kadar kurcalardım. Ama kızdan hiç ses yok maşallah
Evlenir evlenmez siz soyleyin o aptal kiz yinede evlenecek buyuk ihtimal zaten onda karakter olsa nişanlisnyla birlikteyken son 7 aydir kendisiyle birlikte olan adamla devam etmezdi ama altinlarinizi alin ilk hedefiniz altinlar ve paralariniz olsun onlari sakin kaptirmayin o edepsiz aileye:KK53::KK53: özur dilerim ama bir söz vardir dinsizin hakkindan imansiz gelir diye onlar fenaysa siz 10 kati fena olun görsunler eb....lerini:skandal: ayyyy cok hirslandim:olamaz:

hayır kendisi ş..siz ama aileside mi demiyor elin kızının altınlarını iade et
aldıklarını ver kul hakkına girme diye :kahve:

Kıza zaten herşeyi anlatmışsın, mailleri de gonderiverseydin..gözlerini kapatmış bir heves uça uça gidiyor .azıcık ayaklarını yere bastırmak lazım ki sonradan üzülmesin .

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle belirteyim. Sevgili @Mune ablanın bilgisi dahilinde ikinci üyelik açtım. Hali hazırda aktif bi üyeyim. Tanıdıklar olabilir diye buradan yazmak istedim.

Aylar önce biten bir nişanlılık sürecim oldu. Maddi manevi inanılmaz derecede sömürüldüm, 4 yıllık bi ilişkiydi, masumdum, iyi niyetliydim, hatta belki saftım vs. vs. suistimal edildim sonuç olarak. Sonra aldatıldığımı öğrenince kendime acı çektirmekten vazgeçtim ve kangren olan uzvumu kestim attım, çıkarttım hayatımdan bu adamı (Benle birlikteliğinin son 7 ayında diğer kız ile birlikteymiş). Ayrıldığımda düğünümüze 2 ay kalmıştı, yani son güne kadar her ikimizi de idare edecekmiş zat-ı muhterem. O gün kızı da aradım, anlattım, tabi bana inanmadı. Ben de sen bilirsin dedim kapattım konuyu.

Gel zaman git zaman hayatım düzene girdi, bitiremediğim akademik çalışmalarımı tamamladım, iş yerimde terfi aldım, yurt dışına çıktım geldim vs. herşey iyi gidiyordu. Hatta hayatıma da biri girdi bu dönemde, şükür edecek kalitede bir ilişki yaşıyorum şimdilik, tabi tecrübeler herşeye hazır olmamı da hatırlatıyor her daim.

Kısa özetten sonra bende ipleri koparan dün akşamki olaya geleyim,
İş çıkışı biraz yorgundum ve 6 gibi uzandım uyuyakalmışım. Annem, babam, kardeşim, komşum, iş arkadaşlarım, kuzenlerim birçok kişi deli gibi aramış. Uyandığımda öyle korktum ki aileme birşey oldu sandım.
Zat-ı muhterem evleniyormuş, saydığım herkese davetiye göndermiş. Be adam!! Ben seni sildim, ne halin varsa gör, git cehennemin dibinde evlen, bana ne. Benim ailemi, annemi, babamı üzmeye ne hakkın var!
Neyse saatler süren 'İyiyim, yok niye üzüleyim, hayır hayır gelmenize gerek yok, yok gelirim yarın işe, güçlüyüm ben merak etmeyin' li konuşmalardan sonra sabah 4'e kadar uyuyamadım, sabah da işe gitmek için uyanamadım.

Tabi bende ipler koptu ya, sabah aradım o haysiyetsizi, dedim ki; "Davetiyeni aldım, tebrik ederim. Bekle ben de geliyorum düğününe, sana altın takacağım!" derken yüzüme kapattı. Neyse o sinirle kızı aradım (Mobilyalarım, perdelerim, beyaz eşyam, altınlarıma kadar kendisine hediye edildiğini, aslında onları benim aldığımı, gerekirse faturalarını bile kendisine ileteceğimi söyledim. Sonra da dedim ki; maddi borçlarını ve kendi nişanımda ailemin taktığı altınları göndermezse kına, düğün, gelin almaya kadar tüm etkinliklere ben de geliyorum, o şerefsiz hırsızı 7 sülalesine rezil edeceğim. Basına da haber yaptıracağım (yaptırabileceğimi bilirler). Bu arada altınlar babasının özel kasasındaydı, emaneten vermiştim.

Bu arada malum kız ile nişanlandıktan sonra hala bana özür mailleri, beni affet çiçekleri göndermeye devam ediyordu. Mailler, mesajlar vs. hepsi kayıtlı duruyor, sabah kıza da söyledim. Bana iletir misin mailleri dedi. Tamam dedim ama sonra düşündüm, ya kız benim yüzümden terk ederse? Aklı başında koca insan, ben göstereceğimi gösterdim, biraz da kendi araştırıp öğrensin öyle değil mi? Yani mailleri iletip iletmemekte de kararsız kaldım. Birisi bana böyle bi iyilik yapsa, düğün öncesi hayatımı kurtardın diye teşekkür ederdim o da ayrı tabi ama bakış açısı işte.

Şimdi aylar sonra mevzu para veya altın mı diyeceksiniz? Yok vallahi değil, sadece hala beni tahrik etmeye çalışması, ş....liği, pislik yapması kanıma dokunuyor. Sen kaşındın hesabı yani. Derdim para olsaydı elimde nişanda çekilmiş takı görüntüleri bile var, verirdim bi avukata uğraşsın dursun. Ama yok, dellendirdi beni, uyuyan canavarı uyandırdı karaktersiz!

Dün geceden beri düşünüyorum, karakolluk dahi olsam gidip orada huzurunu kaçıracağım. O benim yaşlı anamı babamı 1000 km uzakta gecenin bir yarısı huzursuz ederse bunun bedelini ödemeli öyle değil mi? Bu adam dolandırıcı, beni de dolandırdı, işte kanıtları diye kendimi hayal ediyorum o derece koptum yani :)

Evet, ben böyle kontrolsüz birisi değilim, haklısınız :) Ama sabır da bir yere kadar arkadaşlar, birisi bu adama diş göstermezse böyle hadsiz hudutsuz davranmaya devam edecek. Kendisini kraliyet ailesinden zanneden, kendi hariç kimseyi insan yerine koymayan, iyi yalan söyleyen bu sinsi adama bi bedel ödetmeliyim artık. Hatta öyle bi bedel olmalı ki 60 yaşındaki anamı babamı aklına getirdiğinde korkudan içi titremeli,

Dün geceden beri sağlıklı düşünemiyor olabilirim, lütfen bana bi yol gösterin.
Bu arada destan yazmışım affedin, şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiler
Siz de nisanlisinin ailesini yani kizin ailesine gonderin resimleri.madem sizin ailenize davetiye geliyor..altinlar icin de avukata basvurun.kesinlikle tenezzul edin diye degil eger kurus hakkiniz varsa alin fakire verin

Merhaba,
Cevabınız için teşekkür ederim. Evet tehditlerimi devam ettireceğim, ortak bi arkadaşımız da dostane uyarır şekilde aradı, benim kontrolü kaybettiğimi, gözümü kararttığımı, düğünü basacağımı söyledi. O korkuyla unutulmaz bi düğün yapar inşallah. Alacaklarımı da şirket avukatı ile görüştüm, vekalet vereceğim pazartesi günü.
Iste bu.dugun boyu orada olun bemce baskin gibi olmasa.da ecel teri doksun

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle belirteyim. Sevgili @Mune ablanın bilgisi dahilinde ikinci üyelik açtım. Hali hazırda aktif bi üyeyim. Tanıdıklar olabilir diye buradan yazmak istedim.

Aylar önce biten bir nişanlılık sürecim oldu. Maddi manevi inanılmaz derecede sömürüldüm, 4 yıllık bi ilişkiydi, masumdum, iyi niyetliydim, hatta belki saftım vs. vs. suistimal edildim sonuç olarak. Sonra aldatıldığımı öğrenince kendime acı çektirmekten vazgeçtim ve kangren olan uzvumu kestim attım, çıkarttım hayatımdan bu adamı (Benle birlikteliğinin son 7 ayında diğer kız ile birlikteymiş). Ayrıldığımda düğünümüze 2 ay kalmıştı, yani son güne kadar her ikimizi de idare edecekmiş zat-ı muhterem. O gün kızı da aradım, anlattım, tabi bana inanmadı. Ben de sen bilirsin dedim kapattım konuyu.

Gel zaman git zaman hayatım düzene girdi, bitiremediğim akademik çalışmalarımı tamamladım, iş yerimde terfi aldım, yurt dışına çıktım geldim vs. herşey iyi gidiyordu. Hatta hayatıma da biri girdi bu dönemde, şükür edecek kalitede bir ilişki yaşıyorum şimdilik, tabi tecrübeler herşeye hazır olmamı da hatırlatıyor her daim.

Kısa özetten sonra bende ipleri koparan dün akşamki olaya geleyim,
İş çıkışı biraz yorgundum ve 6 gibi uzandım uyuyakalmışım. Annem, babam, kardeşim, komşum, iş arkadaşlarım, kuzenlerim birçok kişi deli gibi aramış. Uyandığımda öyle korktum ki aileme birşey oldu sandım.
Zat-ı muhterem evleniyormuş, saydığım herkese davetiye göndermiş. Be adam!! Ben seni sildim, ne halin varsa gör, git cehennemin dibinde evlen, bana ne. Benim ailemi, annemi, babamı üzmeye ne hakkın var!
Neyse saatler süren 'İyiyim, yok niye üzüleyim, hayır hayır gelmenize gerek yok, yok gelirim yarın işe, güçlüyüm ben merak etmeyin' li konuşmalardan sonra sabah 4'e kadar uyuyamadım, sabah da işe gitmek için uyanamadım.

Tabi bende ipler koptu ya, sabah aradım o haysiyetsizi, dedim ki; "Davetiyeni aldım, tebrik ederim. Bekle ben de geliyorum düğününe, sana altın takacağım!" derken yüzüme kapattı. Neyse o sinirle kızı aradım (Mobilyalarım, perdelerim, beyaz eşyam, altınlarıma kadar kendisine hediye edildiğini, aslında onları benim aldığımı, gerekirse faturalarını bile kendisine ileteceğimi söyledim. Sonra da dedim ki; maddi borçlarını ve kendi nişanımda ailemin taktığı altınları göndermezse kına, düğün, gelin almaya kadar tüm etkinliklere ben de geliyorum, o şerefsiz hırsızı 7 sülalesine rezil edeceğim. Basına da haber yaptıracağım (yaptırabileceğimi bilirler). Bu arada altınlar babasının özel kasasındaydı, emaneten vermiştim.

Bu arada malum kız ile nişanlandıktan sonra hala bana özür mailleri, beni affet çiçekleri göndermeye devam ediyordu. Mailler, mesajlar vs. hepsi kayıtlı duruyor, sabah kıza da söyledim. Bana iletir misin mailleri dedi. Tamam dedim ama sonra düşündüm, ya kız benim yüzümden terk ederse? Aklı başında koca insan, ben göstereceğimi gösterdim, biraz da kendi araştırıp öğrensin öyle değil mi? Yani mailleri iletip iletmemekte de kararsız kaldım. Birisi bana böyle bi iyilik yapsa, düğün öncesi hayatımı kurtardın diye teşekkür ederdim o da ayrı tabi ama bakış açısı işte.

Şimdi aylar sonra mevzu para veya altın mı diyeceksiniz? Yok vallahi değil, sadece hala beni tahrik etmeye çalışması, ş....liği, pislik yapması kanıma dokunuyor. Sen kaşındın hesabı yani. Derdim para olsaydı elimde nişanda çekilmiş takı görüntüleri bile var, verirdim bi avukata uğraşsın dursun. Ama yok, dellendirdi beni, uyuyan canavarı uyandırdı karaktersiz!

Dün geceden beri düşünüyorum, karakolluk dahi olsam gidip orada huzurunu kaçıracağım. O benim yaşlı anamı babamı 1000 km uzakta gecenin bir yarısı huzursuz ederse bunun bedelini ödemeli öyle değil mi? Bu adam dolandırıcı, beni de dolandırdı, işte kanıtları diye kendimi hayal ediyorum o derece koptum yani :)

Evet, ben böyle kontrolsüz birisi değilim, haklısınız :) Ama sabır da bir yere kadar arkadaşlar, birisi bu adama diş göstermezse böyle hadsiz hudutsuz davranmaya devam edecek. Kendisini kraliyet ailesinden zanneden, kendi hariç kimseyi insan yerine koymayan, iyi yalan söyleyen bu sinsi adama bi bedel ödetmeliyim artık. Hatta öyle bi bedel olmalı ki 60 yaşındaki anamı babamı aklına getirdiğinde korkudan içi titremeli,

Dün geceden beri sağlıklı düşünemiyor olabilirim, lütfen bana bi yol gösterin.
Bu arada destan yazmışım affedin, şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiler

Anlatin her seyi kanitlarla ortaya koyun esyalari paralari altinlarinizi her seyi geri alin soke soke o kizda sizin sayenizde kurtulmus olur

Düğünü basmak değilde.Mailleri göndermek mantıklı.Karsıdaki kızında bundan haberi olmalı ve kanıtı olmalı.Yinede evlenirse kendi bilir lakin siz gönderinki iftira atmış gibi sizi lanse etmesin.Cok güçlü biri olduğunuzu tahmin ediorm.Yolunuz acık olsun.Boyle bir adamla ewlenmenize mani olmakla kader size kıyağını yapmış.Evlendikten sonra bunlar olsaydı toparlamanız hayli zor olurdu.
Cevabınız için teşekkür ederim,
Evet artık sinirlerim çelik gibi oldu. O kadar şükrediyorum ki kurtulduğuma. Haysiyetsiz.
Mailleri ileteceğim

Kendisi kasinmis. Mailleri at kiza. Kendisinide rezil et

mail, telgraf, mesaj ne varsa iletirim tabiki de.seni yeterince sömürdü zaten altınları da bırakma ona.

Bencede. Öyle bir lafı ortaya attiysaniz arkasında durun. Yoksa ezik eski sevgili son dakika ayirmaya çalıştı derler. Ama: düğün iptal olsa o mal yine gelip size bulaşır.

Iste bu.dugun boyu orada olun bemce baskin gibi olmasa.da ecel teri doksun

Anlatin her seyi kanitlarla ortaya koyun esyalari paralari altinlarinizi her seyi geri alin soke soke o kizda sizin sayenizde kurtulmus olur

Düğüne gitmesem de o düğün burnundan gelene kadar bu korku yeter ona.
Avukatımla görüştüm, haftaya vekalet vereceğim. Nişan videosu ve şahitler yeterli olur diyor.
Alamasam bile sürünsün uğraşsın pislik.

Bu arada malesef kızın durumu bildiğini ve kabullendiğini düşünüyorum.
Mobilyaları şu mağazadan mı aldınız dedim, evet dedi. Gel de faturasını göstereyim, taksitleri yeni bitirdim dedim.
Benim aldığım yatakta uyuyacaksın, benim aldığım koltukta oturacaksın dedim.

Allah a havale edin..
o belasını er geç verecektir.
Allaha havale etmiştim ama bu yaptığından sonra içim soğumuyor malesef. Karşımda olsa boğazını sıkacak durumdayım.

arayıp her şeyi anlattıktan sonra mailleri yollamanızda bi sakınca yok bence. hatta becerebiliyorsanız siz de onun ailesine yollayın.

Şu satırı okuyana kadar bir acaba vardı kafamda ama
okuduktan sonra durduğun kabahat bence
ne demek ailemin sağlığı ile oynayacak sırf kendi egosu için
elimden geleni ardıma koymam böyle bir durumda :kahve:

O benim yakın çevremi ve ailemi tedirgin edecek kadar şerefsiz ama ben aynı şeyi yapmaya cesaretli değildim.
Hatta düğüne gidersem annesi babası beni görünce bi sağlık sorunu yaşar mı diye bile endişe ediyordum.
Ama kıza elimdekileri göndereceğim.

Sadece düğünü bekliyorum ki kız benim yüzümden ayrılırsa, o karaktersiz hırs yapıp bana bi kötülük etmeye kalkabilir.
Kızı uyandırmak için elimden geleni yaptım, ben olsam en ince detayına kadar araştırıp öyle yola devam ederdim. Akıllı bir kızsa yapar diye düşünüyorum.

Bence dugunune kinasina falan gitmeniz sizi takintili asik durumuna sokabilir ama ben olsam takilarimi birakmazdim mailleride gonderirdim zaten herseyi aciklamissiniz bi onlar kalmis

Bir insan ne diye eski nisanlisinin ailesine ve yakin cevresine davetiye yollar? Anlayamadım amaç nedir. Ben de olsam ugrasirdim Allah'a havale etmelik yanı kalmamış çirkinlikte sınır tanımamış adam.

O adam her türlü şeyi haketmis bence elinden geleni ardına koyma.

Canım demek ki kız ezik. Seviyorum ölsem ayrılmam gurursuzlarından bir tür

X