Şimdi Siz Ne Yapardınız?

Siz olsanız mailleri kıza iletir miydiniz?

• Evet iletirdim, kızın bilmesi iyi olur.

• Hayır iletmezdim, sebep olmak istemezdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aman banane nişanlımın öncesinden o kızda aklını kullansaymıs ödemeseymiş vs vs diye düşünüyorda olabilir
Yokmu böyle tipler cok
Sen üstüne düşeni yaptın ayrılır ayrılmaz kendi kaşınır artık
Ama fitil fitil kendi yaptıklarının parasını al
Bu kadar zaman kurtulduguna dua edip herşeyi bırakmıssın ona ama artık cirkinleşme zamanı
Şerefsiz ne istiyorsun hala aldıgın mobilyana kadar ödemişler nispet yapar gibi kimin parasıyla kime hava atıyorsun
Valla burda olsa atlarım üstüne beni bile sinirlendirdi :KK70:
Az kaldı kuzum, hepimizin intikami oldu artik almak fazr :KK53:

Helal be afferin kız sana. Her kadın böyle olmalı işte giden ya da acı çektiren aldatan adamın burnundan fitil fitil getirmeli ki bir hayatı alt üst etmenin bedelini ödesinler. Coşkuyla okudum yazdıklarını ayakta alkışlamak istedim ama temkinli davran öfkeyle oturup zararla kalkma. Dava açmayı da düşünüyosun ki kesinlikle açmalısın ödemezse aleyhine kullanılabilecek şeyler yapmaktan uzak dur. Ellerine koz verme ama onun dışında elinden geleni ardına koyma. Böyle haysiyetsizlerle uğraşmak dersini vermek gerekiyor ki sen zaten bulaşmamışsın haklarından bile vazgeçmiş kendi yoluna bakarken adam bulaşmış huzurunu bozmuş. Huzur bozanın huzuru kalmasın. O kız da vazgeçmeyecek kendince sebepler bulacak ama onun da huzuru olmayacak emin ol. Bende evlilik yolunda ilerlediğim adam tarafından aldatilarak terkedildim ve aldattığı kızla evlendi. Benim kızdan çok sonra haberim oldu. Kız beni öncesinde ogrendigini farkettim. Çok düşündüm evlenmeden arasam kızı anlatsam mi dye ama kız bile bile onunla yürümeyi ona inanmayı sectiyse ben ne desem inanmazdı yapmadım o yüzden. Senin yaptıkların içimi soğuttu kendi yapamadiklarim yüzünden
Ş.....siz adam, sana da gecmis olsun canim.
Dur daha eglence yeni basliyor benim tarafta. Ömrü boyunca unutamayacagi bi ders verecegim o pisliğe! Baska bir kadinin yanina yaklasirken besmele cekecek bundan sonra

Elinden geleni ardına koyma... altınlarını falan hepsini geri almak içinde aç davanı. Ne demişler - hak edene hak ettiğini vereceksin !!!!

Teşekkür ederim cevabınız için, evet düğünü basabilir miyim bilmiyorum. Kendi imajıma da zarar verebilirim, basınla çok içli dışlı bi işim var, bu yüzden çevrem çok geniş.
Şirket avukatımızla görüştüm, pazartesi vekalet verip dava açtıracağım.
Mailleri ilet nolur lütfen

Ş.....siz adam, sana da gecmis olsun canim.
Dur daha eglence yeni basliyor benim tarafta. Ömrü boyunca unutamayacagi bi ders verecegim o pisliğe! Baska bir kadinin yanina yaklasirken besmele cekecek bundan sonra
Sağol canım. Ooooh bundan sonrasını o düşünsün eğlence başlasın :halay: bütün kızlar arkandayız En Büyük KK

Ya verin o musvette adama hak ettiğini cidden. Ne demek ya ailenizi, akrabalarınizi aramak, ne yuzsuzluk ! Bir de sizi çok mu zayıf görmüş, hiç korkusuz böyle bir şeye cüret ediyor.

Mailleri de atın kıza , rezil edin her şekilde. Paranızı da bırakmayın , kolay mı kazanılıyor .

Onca dürüst insan yemeye ekmek bulamıyorken, bu karaktersize bırakmayın hiçbir şeyi .

Ya verin o musvette adama hak ettiğini cidden. Ne demek ya ailenizi, akrabalarınizi aramak, ne yuzsuzluk ! Bir de sizi çok mu zayıf görmüş, hiç korkusuz böyle bir şeye cüret ediyor.

Mailleri de atın kıza , rezil edin her şekilde. Paranızı da bırakmayın , kolay mı kazanılıyor .

Onca dürüst insan yemeye ekmek bulamıyorken, bu karaktersize bırakmayın hiçbir şeyi .
Tesekkurler cevabiniz icin,
Aslinda zayif bulmadi da tenezzul etmeyecegimi iyi bilirdi. Bi de ugrasmak istememistim, yeter ki defolsun hayatimdan modundaydim.

Ama pislik yapana pislik yapmak şart oldu. Deli damarım kalktı yani. Suan iyice ustüne yüruyorum, farkli yönlerden sıkıştirdım. Mailleri de şimdilik koz olarak kullaniyorum. Ya herro ya merro anlayacaginiz

Maddi olarak o söylediklerini sen aldıysan geri alman tabi gerekir.. Mailleri de ben olsam atabilirdim. Sonra kız ne yaprsa kendi aklını kullanır yapar. Sen masrafını geri alırsan biraz olsun için soğur.

Maddi olarak o söylediklerini sen aldıysan geri alman tabi gerekir.. Mailleri de ben olsam atabilirdim. Sonra kız ne yaprsa kendi aklını kullanır yapar. Sen masrafını geri alırsan biraz olsun için soğur.
Ilginc olani kiz bunlari duydu ve cok sessiz. Anlam veremiyorum. Ben olsam igneden iplige tum detaylari arastirirdim. Son konuşmamizda biraz süngüsünün düştüğünü hissettim sadece.
Maddi haklarimi arayacagim bu arada

Siz arayip bunları soylediginiz zaman o kiz ne tepki verdi yani devammi ediyor?
Ben ilk ogrendigimde aramistim, o zaman inanmamisti. En son gorusmemizde biraz motivasyonu dusuktü, sadece 'Ya dugune de cok az kaldi ama' dedi. Ee aylar once uyarmistim seni dedim. Aklim almiyor gercekten ben de şaskinim. Ama kiz da cok masum degil sanki, beni bilerek devam etti galiba ilk baslarda da

Valla helal olsun size .güçlü kadın en sevdiğim :KK9: peki sizce vercek mi o pislik paranızı büyük mu hissediyorsunuz ? :confused:
Cok tesekkur ederim :KK200:
Valla verecek gibi hissediyorum. Dugune kadar vermezsen yasal yollarla her turlu alacagim zaten, hic olmazsa mustakbel esin ne mal oldugunu ogrenmesin dedim. Bir hafta sure tanidim, bekliyorum :)

Ilginc olani kiz bunlari duydu ve cok sessiz. Anlam veremiyorum. Ben olsam igneden iplige tum detaylari arastirirdim. Son konuşmamizda biraz süngüsünün düştüğünü hissettim sadece.
Maddi haklarimi arayacagim bu arada

Hatırladığım kadarıya kız maddi yönden kötüydü o yüzdendir. Çocuğun davetiyeleri göndermesi de sizi unutmadığını intikam gibi öç almak niyetinde olduğunu gösterir.Hiç umrunda olmasa böyle bişey yapmazdı.

Hatırladığım kadarıya kız maddi yönden kötüydü o yüzdendir. Çocuğun davetiyeleri göndermesi de sizi unutmadığını intikam gibi öç almak niyetinde olduğunu gösterir.Hiç umrunda olmasa böyle bişey yapmazdı.
Yok kız ögretmen aslında :işsiz:
Aracı filan da var. Nasıl kabul ediyor anlamiyorim..

Yakın bi arkadaşım davetiye icin şu yorumu yaptı : "Belki son anda gider elinden tutarsın diye bekliyor. Son kozu bu" :KK48::KK48:

X