Şimdi Siz Ne Yapardınız?

Siz olsanız mailleri kıza iletir miydiniz?

• Evet iletirdim, kızın bilmesi iyi olur.

• Hayır iletmezdim, sebep olmak istemezdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kendine manevi tazminat sayiyormuş, ne dediysem alamadim. Utanmasa nafaka bagla diyecek haysiyetsiz

o zaman üzüntü ile uğraşmak istememiş olabilirsiniz.
ama şimdi hakkınızı yedirmeyin böyle bir tipe.
ben olsam avukat tutardım tam o kızla nişan üstü rezillikle uğraşsınlar ailecek.
kızında aklı varsa mail ispatına da gerek kalmaz.

Nişan donemi o ev aldı diye tüm esyalari ben almistim. Altinlarim da babasının evdeki kasasindaydı canim. Sonra ben bunu terk edince vermiycem, maddi tazminat sayiyorum dedi haysiyetsiz
Öyle şey mi olur ya hem aldat hem tazminat sayarmış pes. Peki sizin maneviyatınız nolacak. Valla elimden geleni ardıma koymaz her hakkımı altınımı alırdım. Gerekirse bir avukatla görüşün. Elinizde video da varmış .Neden emeğiniz, ailenizin emeği o adamda kalsın ki.

Konu sahibi sinir olmakla sonuna kadar haklısınız. Düğün dernek basmazdım daha fazla yıpranmamak için ama yerinizde olsaydım mailleri kesinlikle gönderirdim. Herşeyi geçtim dalga geçer gibi düğün davetiyesi göndermek nedir ne kadar haysiyetsiz biri olduğu ortada. Size de geçmiş olsun zamanında kurtulmuşsunuz herşeye rağmen.

Konu sahibi sinir olmakla sonuna kadar haklısınız. Düğün dernek basmazdım daha fazla yıpranmamak için ama yerinizde olsaydım mailleri kesinlikle gönderirdim. Herşeyi geçtim dalga geçer gibi düğün davetiyesi göndermek nedir ne kadar haysiyetsiz biri olduğu ortada. Size de geçmiş olsun zamanında kurtulmuşsunuz herşeye rağmen.
Cok tesekkur ederim, cok şukür kurtuldum.
Kendi pisliginde boğulsun

Kendine manevi tazminat sayiyormuş, ne dediysem alamadim. Utanmasa nafaka bagla diyecek haysiyetsiz
Ne kadar kaybın var kuzum.Ne iş yapıo bu asalak.Herkese rezil olsun bole adamlar fişlensin .Ya bunların gercekten kotu seyler yapanlardan farkları yok yemın ederım.İnsanların hayatıyla oynuolar.

F flamefire canim son zamanlarda iyice irite olmustum, bi gün telefonunda birsey izlerken kız mesaj atti. Sakince mesaja girdim ve tüm yazismaları okudum. Meger benle birlikteyken 7 aydır da onunla birlikteymiş. Sonra paketledim gonderdim.

F flamefire canim son zamanlarda iyice irite olmustum, bi gün telefonunda birsey izlerken kız mesaj atti. Sakince mesaja girdim ve tüm yazismaları okudum. Meger benle birlikteyken 7 aydır da onunla birlikteymiş. Sonra paketledim gonderdim.
Pislik allahından bulsun

Evet cok normal oldugu soylenmez, bi de burasi onun memleketi ben yalnizim. Kanun manun desek de yine de kontrolsuz bi eylemden korkmuyir degilim
Korkup sinip hakkınızı aramayın demiyorum. Orada yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben bu tarz insanlara daha fazla enerji sarfetmeyi doğru bulmuyorum ayrıca hakkını aradığına pişman edebiliyorlar bu ülkede insanı...

Milanacım merhaba,
Acikcasi lanet olsun yeterki benden uzaklassin istemiyorum hicbirsey diye üzerinde durmamistim. Zaten vermeyecegini, kendisine manevi tazminat olarak üstüne yattigini acikca soylemisti ki belki 50 mail vardir bu cumleleri iceren.
Fakat dun aksam tüm cevreme davetiye atip babami hastanelik edince bende şalter attı. İş inada bindi sizin anlayacaginiz.
Bence boyle bir adamin burnunu surtun , o altinlari alin , gerekirse dugune de gidin
Desifre olmamak adina detay veremem ama aynisi bi arkadasimin basina geldi ve arkadasimin babasi dugune gidip adami rezil etti
Elinden geleni yap derim ben ama once altinlari alin

Korkup sinip hakkınızı aramayın demiyorum. Orada yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben bu tarz insanlara daha fazla enerji sarfetmeyi doğru bulmuyorum ayrıca hakkını aradığına pişman edebiliyorlar bu ülkede insanı...
Evet, bu yuzden yasal yollarla hakkimi ayrica arayacagim. Kanit birakmadan tehdit ediyorum simdilik

Bence boyle bir adamin burnunu surtun , o altinlari alin , gerekirse dugune de gidin
Desifre olmamak adina detay veremem ama aynisi bi arkadasimin basina geldi ve arkadasimin babasi dugune gidip adami rezil etti
Elinden geleni yap derim ben ama once altinlari alin
Guzel planlarim var Milanacım, daha yeni basliyoruz. Huzur diye yalvartacagim huzurumu kaciran dangozu

Mailleri gonderecegim dediginiz halde gondermezseniz yalan soylediginizi dusunur.
Dugunu basmazdim ben ama sanirim hakkimi arardim. 7 sulaleme kadar davetiye gonderen birisi icin de cok da normal degil diye dusunurdum.

delilleri iletin maddi olarak da her şeyinizi tazminatıyla alın. yanına kalmasın o karaktersizin o parayı kurtuldum diye hayır kurumlarına verirsiniz istemiyorsanız ama yanına kalmasın onun

X