Şimdi ki Aklım Olsa....

bide şimdiki aklım olsa şu anki eşimle 16 yaşında çıkmaya başlamazdım.10 yıl oldu ve aradan geçen zamanda çoookk yıprandı bazı şeyler akannehir ama yine onunla evlenirdim :asigim:

şimdiki aklım olsaydı
1)bu kadar erken evlenmezdim, ama yine eşimi tercih ederdim
2)onu gece değil gündüz çalışmaya ikna edip öyle evlenirdim
3)bu kadar cok kedi ve köpek almazdım, cünkü tatile giderken istemediğim insanlara bırakmak zorunda kalıyorum
4)sigaraya başlamazdım ki bırakmak gibi bi dert olmasın
5)bu kadar fazla alışveriş yapmazdım
6)lisenin ortasında kalkıp buraya gelmezdim yurtta falan kalıp bi şekilde londrada devam ederdim, muhtemelen de sonra üniversitede orda olurdu zaten
7)şimdiye kadar bi bilgisayar kursuna giderdim :KK51:

şimdiki aklım olsa küçük yaşta evlenmezdim.
hadi evlendim 2. çocuğu doğurmazdım...
hadi doğurdum; kendim bakıcam diye tutturmazdım :KK50:

Şimdi ki aklım olsa;
Ona kendimi bu kadar kolay kaptırmazdım..
Olmayacağını bile bile adım atmazdım..
Hayellerimi imkansız görmek yerine gerçekleştirmeye çabalardım..
Onların değil kendi istediklerimi ilk sıraya koyardım..

Keşke bu kadar eğitimle uğraşmasaydım. Daha önce memur olsaydım. Fazla o iş bu iş gibi şeylerle meşgul olmasaydım. Eşimle daha önce evlenseydim, keşke hayatı biraz daha hafife alabilseydim. ne çok keşkelerim varmış hepsi de can damarından vuruyor insanı. :2::2:

Simdiki aklim olsa, baskalarini degil hep kendimi onemserdim, baskalarini uzulmemesi degil kendimi uzdurmezdim, deger hak etmeyen insanlara deger vermezdim.

Şimdiki aklım olsa:

Seni seviyorum seni aliym götüriym buralardan diyen,Nişanlıyken aklıma girip evlilik hazırlıklarıma limon sıkan ve konsantre olamamamı sağlayan hatta kına gecemde bile evden değil ondan ayrılıcam diye ağladığım insanın Suratına tükürürdüm sadece....Meğer benden 2 sene önce evlenmiş zaten...Hayatımın en güzel anlarına limon sıktı...Onun yüzünden eşime evlendikten sonra aşık oldum diyebilrim....Şimdiki aklım olsa ailemi daha çok dinler ve nişanlıyken eşime daha çok vakit ayırırdım..Allahından bulsun..

Şimdiki aklım olsa:

Seni seviyorum seni aliym götüriym buralardan diyen,Nişanlıyken aklıma girip evlilik hazırlıklarıma limon sıkan ve konsantre olamamamı sağlayan hatta kına gecemde bile evden değil ondan ayrılıcam diye ağladığım insanın Suratına tükürürdüm sadece....Meğer benden 2 sene önce evlenmiş zaten...Hayatımın en güzel anlarına limon sıktı...Onun yüzünden eşime evlendikten sonra aşık oldum diyebilrim....Şimdiki aklım olsa ailemi daha çok dinler ve nişanlıyken eşime daha çok vakit ayırırdım..Allahından bulsun..

sizinkini okuyunca kendi yazacağımı unuttum valla..çok zor şey yaşamışsınız..bir yalan üstüne kurulmuş ilişki..belki çok geçti üstünden ama hatırladıkça nasıl üzer sizi bu olay sabır diliyorum..
bu arada hatırlasam keşke benim neydi yavv..

Simdiki aklim olsa:
- daha cok seyahatler yapar, daha cok insanlar, yöreler, töreler, görmek isterdim...
- o zamanlar yasayan amcamin yanina gider yaz tatillerimi köyde gecirmek isterdim.(Kankal köpeklerle oynamak, süt sagmak, peynir yapmak, cökelek yapmayi ögrenmek isterdim...
- AKUT`da calismak veya GREENPEACE`de veya AMNESTY INTERNATIONAL`de aktif olarak calismak isterdim...

ilk mezun olduğm üniversitedeki bölümümü farklı alanda seçerdim..şimdiki alanımdan daha memnun olurdum herhelde..

şimdi ki aklım olsa, lise yıllarında daha cok çalışıp cerrah olurdum.

3 yildir beni sevdigini soyleyip her sorun yasadigimizda ayrilip gidip baska kizlarla olmaya calisip olamayip bana donen o ina bu kadar saf olupta inanmasaydim su an bu kadar gucsuz olmazdim.

Bunu su an da yapabilirim mesela degmeyecegini bile bile aglamayi kendi kendimi bunalima sokmaktan vazgecip ders calismayi denesem diyorum:) Dunya da bu kadar ac insan varken ben niye her gun bu kadar sacma biseye agliyorum diyorum ama yine agliyorum..

Cozemedim ben sorun nerde:KK1:

şimdiki aklım olsa lisede inek gibi çalısırdım suanda üniversiteye gircem die bu kadar zorlanmazdım aaaah aaaah:KK59:

sevgilime bu kadar çok taviz vermezdim ve onunla ilişkiye erken yaşta konuşmaya başlamazdım

X