Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdiki aklim olsa:
- daha cok seyahatler yapar, daha cok insanlar, yöreler, töreler, görmek isterdim...
- o zamanlar yasayan amcamin yanina gider yaz tatillerimi köyde gecirmek isterdim.(Kankal köpeklerle oynamak, süt sagmak, peynir yapmak, cökelek yapmayi ögrenmek isterdim...
- AKUT`da calismak veya GREENPEACE`de veya AMNESTY INTERNATIONAL`de aktif olarak calismak isterdim...
simdiki aklim olsaydi kendime daha kaliteli arkadaslar secerdim.. degersiz bir insan icin aglamazdim, aska meske kafami takmazdim..kendi hayatimin tadini cikariridim.. veeee cok gec evlenirdimm
+ cok para biriktirirdim..![]()
Arkadaşlar hayatınız boyunca şimdiki aklım olsa şunu yapmazdım yada şunu yapardım dediginiz şeyler oldumu??..Ben şimdi düşünüyorumda keşke üniversiteye hazırlandıgım yıllarda oturup kpss hazırlanıp caba gösterseydim şimdi en azından 4 yıldır memurdum..Belki evlenmiştim bilee...Üniversite bitti yüksek lisansa başladık hala iş güc derdindeyim..Hayatı erteledikçe erteliyorum..Sizin keşkeleriniz varmı????