Şimdi ki Aklım Olsa....

keşke eskı sevgıleme en degerlı 4 yılımı vermeseydım, aptal gıbı 4 yıl kıskançlıktan ağlamasaydım, keşke bölumumu yarım bırakmasaydım, ögretmen olsaydım.

şimdiki aklım olsa..
sigaraya hiç başlamazdım:sm_confused:
hiçbir boş arkadaşımı takmaz kendi yoluma bakardım..
kendime daha çok önem verseydim farklı şekilde olurdum.. :mymeka:

canlar ben cok polyanna biri degilim ama bide iyi tarafından bakalım tüm bu olumsuzlukları yasamasak simdiki aklımız olmayacaktıama yinede iyiki... dediğim seylerin keske...lerden fazla olmasını isterdim

canım hayatta keşke demeyen insan yok...
o kadar çok keşkelerim var ki hangi birini söylesem...

ınsan yaşadıkça ve zaman geçtikten sonra arkasına baktıkça keşkeleri malesef artıyorr..:çok üzgünüm:

Keşkelerim var elbet ama o kadar da içimi acıtan keşkeler değil bunlar, sağlık olsun dediğim keşkelerim

var...

Şimdiki aklım olsa , paramı daha iyi düşünüp harcardım geçtiğim yıllarda... O aldığım abuk subuk şeyler

yerine daha şık şeyler alsaymışım diyorum...

Onlara verdiğim parayla neler alınmazdı kafamçokkarıştı

şimdiki aklım olsa şunu yapardım demek saçma çünkü şimdiki aklıma sahip olmamı sağlayan şeyler önceden yaşadıklarımdır zaten şayet onları yaşamasaydım şimdiki aklımda olmazdı

Ohooooo hangi ßirinden ßa$Lıyımm ki

Ama ßenim içime oturan tek ßir ke$ke var o da egitim hayatım..Ke$ke daha akıLLı davransaydım ßu konuda...... $u an ßu kdr zorLuk cekmemi$ oLurdum............

Ama çok $ükürr yine de......
:1rolleyes:

keşke sigaraya hiç başlamasaydım ve onun esiri olmasaydım..senağlama

şimdikiaklım olsaydı
eğitimime ara verip evlenmezdim kazandığım üniversiteye evlendim diye gitmemezlik yapmazdım evlensemde giderdim bir işe girip kendi ayaklarımın üzerinde durur ailemle daha çok vakit geçirirdim annemin ve babamın bu kadar çabuk gideceğinibilseydim dizlerinin dibinden 1 saniye ayrılmazdım onlara daha çok sabır gösterirdim
belkide evlenmezdim mutlu günlerimle mutsuz günlerimi karşılaştırarak bunu söylüyorum kendi ayaklarımın üzerinde durmayı bilseydim çocuklar içinbile katlanmaz kapının önüne yerleştirirdimkendisini
ama bu günümede şükür Allah beterini göstermesin

şimdiki aklım olsa konservatuara giricem diye dersleri boşlamayıp eşşek gibi çalışıp tıp fakültesine girmek için elimden geleni yapardım ve 2000 yılından önce ben türküm türkyde yerim ekmeğimi demeyip alman vatandaşlığımı alırdım böyle işsiz güçsüz oturmazdım aaaaaahhh ah annemi daha çok dinlerdim
daha çooook şey var ama söylenmiycek.allahıma şükür akıllı davranıp yaptığım birsürü güzel şeyde var ama.

şimdiki aklım olsa..
sigaraya hiç başlamazdım:sm_confused:
hiçbir boş arkadaşımı takmaz kendi yoluma bakardım..
kendime daha çok önem verseydim farklı şekilde olurdum.. :mymeka:

aynen katılıyorum benimde keskelerim bunlar,, ama yine de memnunum halimden,,

çok keşkelerim var Allah beterini yaşatmasın
şu aşamada keşke evden çıkmasaydım cesaretli olup kendimi ezdirmeseydim :1closedeyes:

keşkeler var ve olmaya devam edecek.
eşimle tanıştığımızda hemen eşye taksitlerine girer şimdiki sıkıntıları çekmezdik.
eşimin ailesinin annemi üzmesine asla izin vermezdim.
evlendikten 1 sene sonra bebek yapardım.
boğazımı tutup 10 kilo almazdım (

benim keşkelerim maalesef okul ve iş yaşamımla ilgili
keşke babamı galatasaray üni. de burslu okumaya ikna edebilseydim
keşke üni yaşamımda part time çalıştığım firmada bana müdürlük önerdiklerinde ailemi ikna edebilseydim
keşke üni. bittikten sonra çalıştığım firmada bazı duygusal hatalar yapmayıp patronumun benim yerime geç demesini elimin tersiyle itmeseydim.

hayat bana o kadar çok fırsat sunduki, şimdi hayatım bambaşka boyutlarda olabilirdi.

yinede bunada şükür diyorum.
bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…