- 14 Mart 2008
- 1.544
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haa birde benim şimdiki aklım olsaydı boş şeyler içinn o kadar gözyaşı dökmezdimmm..
buraya kadar okuduklarıma göre lise üniversite başlangıç-geçiş dönemi çok kritik, tabi ergenliğin devam eden coşkusu, kanın hala deli kararlar alacak kadar deli akması, tecrübesizlik , bazen yalnızlık rehbersizlik yanlış kararlar almaya neden oluyor. üzülmemek mümkün değil, ama zararın neresinden dönsen kar. hiçbirşey için geç değil. en azından şu forum benim üniversite yıllarımda olsaydı daha ümitli çalışırdım heralde. birbirimize destek olalım sevgiler
haklısın sevgili kamelya, öncelikle senden 10 yaş büyüğüm onu yazayım. benim malesef ablam abim veya bana rahbarlik edebilecek yeterli kapasiteye sahip bir insan yoktu önümde. geriye dönüp baktığımda bunun büyük eksik olduğunu görüyorum çünkü başarılı insanları pekçoğunun haytları önceden programlanmıştı ve adımlarını ona göre atıyorlardı. bizler deneme yanılma ile öğoreninceye kadar çok zaman kaybettik. ben doktorum ama istediğim branşta değilim. ama azimliyim bırakmadım çalışıyorum.( yaş 35 hatırlatırım ) bu konuda sana tavsiyem çok gençsin şu anki işini bırakma ona da ship çık ama hedeflerine yönelmekten de korkma.özellikle bu konuda gerçekten uzman, akademisyen vs. profesyonel insanların tavsiyelerini topla ve kendine yol çiz.sokak gazetesine güvenme. bu saatten sonra boşverlere güvenme. otur çocuğuna bak ' lara güvenme. sen ne kadar yukarı çıkarsan arkandakileri de o kadar yukarı çekersin. biraz düzen program azim biraz da yardım.... olamayacak bi şey yok