- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Aynı evin içinde değiliz ki.Evde tekken duşa gireceğim zaman eşime haber veriyorum ayağım kayar düşer bisey olur diye. Belki o da mı öyle düşünüyor diye safça düşündüm şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı evin içinde değiliz ki.Evde tekken duşa gireceğim zaman eşime haber veriyorum ayağım kayar düşer bisey olur diye. Belki o da mı öyle düşünüyor diye safça düşündüm şuan
Ben öyle düşündüm işte,diğerlerini bilmiyorum.Valla sık mesajlaştığım biriyse ben de hep haber veririm. Meşgulüm cevap veremem anlamında yani. İnsanlara cinsellik çağrışımı mı yapıyormuş yani
Bence böyle deme, her duşa girdiğinde haber vermene gerek yok bana ânında dönüş yapmak zorunda değilsin falan de. Adama nasıl yaklaşırım diyordun uzaklaştırma, espriyle karışık bir cümle bulSenin efendi biri olduğunu biliyorum ama bana sürekli şimdi duşa giriyorum diye belirtmem beni rahatsız ediyor.Duşa giriyorum demek yerine müsait olunca sana döneyim demen bana daha doğru geliyor demeyi düşünüyorum.
Belki kendisi evde tektir bisey gelirse başıma beni kurtarır diye düşünüyordurAynı evin içinde değiliz ki.
Sadıktır diye garanti veremem 16 yılda falso yakalamadım, allah şaşırtmasın ama oğlak burcu bir kadın için kesinlikle ideal bir eş, arada cinnet geçirtse de ben memnunum evdeki boğadanAyy hepimiz birşeyler biliyoruz ama yanlış öğretmisler kız tam bir şehir efsanesi boğa burcu erkeği sadakati. Ve hep aynı laf tüm burçlar için sevince bağlı
Tek geçerim dediğim her zaman yay burcu partner olarak beni sinir krizleri geçirtiyor laf dinlememezlikle ama çok eğlenceli aman aldatırsa da bırakırım
Belki samimiyetini yakınlığını bu şekide dile getiriyordur, garip geldi mantıklı açıklama arıyorum şu anda1 ayda fazla mı samimi olduk anlamadım bende.Fazla hızlı ilerledi gibi .
Direkt söyledim,o da beni haklı buldu.Bundan sonra rahatsız olduğun bir şey olursa söyle bana dedi.Anlayışla karşılaması beni çok mutlu etti.Bence böyle deme, her duşa girdiğinde haber vermene gerek yok bana ânında dönüş yapmak zorunda değilsin falan de. Adama nasıl yaklaşırım diyordun uzaklaştırma, espriyle karışık bir cümle bul
Hoslandigim oglak erkeginin instagramdan manipulasyon teknikleri adli bi sayfayi begendigini gordum 1 hafta once ahahahahaj tam denk geldi
Belki manipülasyondan korunmak için öğreniyordur, ben de deli gibi narsiszm ve spotlight araştırmıştım bir ara, hatta link hala sık kullanılanlarımda kayıtlıOhaa adam alayli degil mektepli manipulator olmak istiyor
Off yaGüvenilir,sadıkta geliyor bana.Sosyal medyası yok,rehberinde bile sadece yakın çevresi var.Ben bir oğlak kadınıyım ama arkadaşlar gibi bende diyorum sana oğlak erkeğinden uzak dur , babam ve eniştem oğlak... Gerçekten insana kafayı yediriyorlar narsistilk desen var ego desen var hep herşeyde kendileri haklı olur hep herşeyi onlar bilir vs vs say say bitmez bi sürü toksitlik
Her insanı çok iyi tanıyıp gözlemliyorlar. Zayıflıklarınızı çok iyi biliyorlar. Çok zeki bir burç. Kova erkekleri zeki olur derler ama kova erkekleri bildiğiniz kıt oluyor onlara mı kaldı manipülasyon. Oğlaklar manipülasyonu bilinçli yapar. Karşısındaki insanın tüm Zayıflıklarını çözdüğü için yapabiliyor zaten.
Bana çok itici yılışık gelmişti. Oğlak ve kova erkeklerinin duygusallıktan çok cinselliğe yakın olduklarını düşünüyorum fazla umursamazlardı tanıdıklarım. Bir de evde durayım modundalar sanki hep.
Ayy çok farklı şeyler anlatıldı. Yükselenle alakalı bence de tamamen.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Ben de yaklaşık 20+ yıldır Oğlak erkeği ile birlikteyim. Ne yapacağını haber verir. Ben sadece, merak etmeyin diye haber verdiğini düşünüyorum.
Dürüsttür, sabırlıdır, işkoliktir, çalışkandır, tutumludur, para hesabı yapmayı sever, sorumluluk sahibidir. Organizasyon ve plan adamıdır. Dışarıdan kibirli ve soğuk durur ama çok eğlenceli ve duygusaldır. Ailesine, akrabalarına düşkündür. Kendisine saygı duyulmasını çok önemser.
Ay bu konu kesinlikle doğru, eşim hala çocukluğumla ilgili hiç duymadığı şeyler öğreniyor benden, 15 yılda bitmedi çünkü her şeyi bir anda ortaya döken biri değilim.Bu konuyu konuşmalısın bence birbirinizi anlamak adına. O seni kendine yakın gördüğü için, hayatını paylaşmak için anlatıyor aslında bunları. Ona sorsan bu tarz bir düşünce içinde olduğuna eminim ben. 1 aydır tanıdığı kimseye de özel bir anısını anlatmaz oğlak eğer anlatıyorsa siz yakında evlenirsiniz zaten
Mutluluğunuz daim olsun.Kova erkeklerini seven bir ben varim galiba.
En güzel sevgili olduklarım ve en güzel erkek arkadaş olduğum kişiler tesadüfen kovaydi. Eşim de kova oldu.
En çok ince esprilerini severim.
Oğlak eşim, evlenmeden önce onunla ilk doğum günümde bana kendi bebeklik ve küçük çocukluk fotoğraflarının da bulunduğu bir albüm hediye etmişti, devamını birlikte doldururuz şeklinde ufak bir şiirleBu konuyu konuşmalısın bence birbirinizi anlamak adına. O seni kendine yakın gördüğü için, hayatını paylaşmak için anlatıyor aslında bunları. Ona sorsan bu tarz bir düşünce içinde olduğuna eminim ben. 1 aydır tanıdığı kimseye de özel bir anısını anlatmaz oğlak eğer anlatıyorsa siz yakında evlenirsiniz zaten
e ne varki bende biriyle uzun sure konusuyosam bi duşa girip çıkayimda sonra devam ederiz diyorum.Uyarsam mı ne yapsam bilemedim.Bunu bir kere yapmadı.Ne zaman duşa girse ben şimdi duşa gireceğim diye belirtiyor.
Yok aksine hiiiç sadık değiller çünkü kendilerine aşıkllar , çok zekiler karda yürür izini belli etmezler, aşırı romantik düşkün değer veren olurlar elde edene kadar, ne zaman bağımlı aşık olursun işte o zaman gerçek yüzleri çıkar ortayaOff yaGüvenilir,sadıkta geliyor bana.Sosyal medyası yok,rehberinde bile sadece yakın çevresi var.
Hepsi aynı olacak diye bir kural yok ya, izLe bakalım, yarın düğün yok nasıl olsaOff yaGüvenilir,sadıkta geliyor bana.Sosyal medyası yok,rehberinde bile sadece yakın çevresi var.