• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİMDİ BU YALAN MI OLUYOR?

yemin etmeyeydiniz iyiydi :)
aramazsıız da mesaj da atmazınız inşallah
bu konuda ne çok kötü konuştum yaa :KK43:
yine üzgünüm ayrılmaya yer arıyormuş
maalesefki öyle o yüzden beni istemeyeni ben asla istemem gitsin bulsun kendine birini çünkü ben yoruldum ve bir müddet inzivaya çekilecem

son durum en son dün saat 10 da aradı beni sordum olayı tabiki yalanladı bak dedi benim anahtarımla resimdeki anahtar aynı mı dedi salak salak yorum yapma dedi daha sonra gevezelik yapma boş boş yazma bana çemkirme dedi ve dünden beri ne arama ne sorma var ve sürekli çevrimiçi
Emin misin anahtarların aynı olduğuna peki? Siz ne kadar zamandır birliktesiniz? Salak salak yorum yapma fln dedirtmeyin kendinize, saygısız konuşmasına izin vermeyin

Emin misin anahtarların aynı olduğuna peki? Siz ne kadar zamandır birliktesiniz? Salak salak yorum yapma fln dedirtmeyin kendinize, saygısız konuşmasına izin vermeyin
bak tamam aynı değil belki ama bence aynı isterseniz görüntü yükleyebilirim sizde aynı diyeceksiniz. Ama bu kadar seviyesiz konuşması ayıp salak salak yorum yapma bana emin olmadan çemkir me kes sesini gevezelik yapma boş boş yazma demesi. Ve bunun üstüne 24 saat aramamasu

bakın kızlar sizde iyice bu onun telefonu biliyorum ama anahtar aynı değil mi

Eklentiler

• IMG-20191211-WA0003.jpg
    IMG-20191211-WA0003.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20191211-WA0004.jpg
    IMG-20191211-WA0004.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 96
bakın kızlar sizde iyice bu onun telefonu biliyorum ama anahtar aynı değil mi
Bana aynı gibi gelmedi anahtarlar, farklı sanki. Ama farklı da olsa size karşı tavrı çok çirkin. Hayır canım dikkatli incele gel birlikte inceleyelim benim anahtarım değil onlar, gitsem neden haber vermeyeyim demek var bir de salak salak konuşma kes demek var

Bana aynı gibi gelmedi anahtarlar, farklı sanki. Ama farklı da olsa size karşı tavrı çok çirkin. Hayır canım dikkatli incele gel birlikte inceleyelim benim anahtarım değil onlar, gitsem neden haber vermeyeyim demek var bir de salak salak konuşma kes demek var
bak mesajlarıda yüklicem şimdi hangimizde suç var

yazışmalarda böyle işte tamam ben yanlış anladım o kadar lafa ne gerek varki

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-12-11-04-49-1.png
    Screenshot_2019-12-12-11-04-49-1.png
    683,8 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2019-12-12-11-04-57-1.png
    Screenshot_2019-12-12-11-04-57-1.png
    699,7 KB · Görüntüleme: 77
yazışmalarda böyle işte tamam ben yanlış anladım o kadar lafa ne gerek varki
Her durumda size olan tavrı çirkin. Bu ilk çirkin tavrı değil zaten. Bu mesajlaşmanın başında siz de hemen suçlayıcı şekilde mi konuştunuz? Sormadan etmeden bana yalan söyledin gibi ithamlarda mı bulundunuz? Ama bakın bu yalan yada doğru onu bir kenara bırakırsak, bu kişi size hiç değer vermiyor, bunu bilin bir kere.

Her durumda size olan tavrı çirkin. Bu ilk çirkin tavrı değil zaten. Bu mesajlaşmanın başında siz de hemen suçlayıcı şekilde mi konuştunuz? Sormadan etmeden bana yalan söyledin gibi ithamlarda mı bulundunuz? Ama bakın bu yalan yada doğru onu bir kenara bırakırsak, bu kişi size hiç değer vermiyor, bunu bilin bir kere.
hayır ilk önce aradı beni bende aşkım nasıl oldun dedim iyim dedi aşkım dün çorbayı nerde içtin dedim mersinde dedi aşkım eminmisin dedim of sana yalan bıorcumu var dedi bende böyle böyle ali atmış dedim işte ben onla çorba içtim sonra onlar eniştesi ile gitti alinin numarausnı atım dedi of dedi yüzüme kapattı sonra bu resimleri attı ve bu yazaıları yazdı bende karşılık olarak öye şeyleri yazdım

7'den 11'e kadar siz neden ve nasıl aramadan ya da yazmadan durabildiniz ? bir de bu adam beş para etmez, salın gitsin.

Sor yani söylese ok da
Gizli saklı işler yapıyor
Bide arada seni de uyutuyor yazıyor falan

ali ve sevgilisinin yanında emin ol bir tanede kız vardır senin ki orada sevgılılerın yanında sap gibi mi kalacak bence dırek fotografı at ve sor bu neyın nesı de

sende ona edeydın ben adanalıyım bu yagmurda camurda buraya corba ıcmeye mı gelmısler yalan söyleyen o hemde sana mı kızıyor bırazcık soguk davran hatasını anlasın
hakaret eden o ve dün sabahtan beri aramayan o sürekli çevrimiçi yazmıyor aramıyor bir de swarmda çekin yapmış biraz önce gördüm ama beni sallamıyıor

hakaret eden o ve dün sabahtan beri aramayan o sürekli çevrimiçi yazmıyor aramıyor bir de swarmda çekin yapmış biraz önce gördüm ama beni sallamıyıor
sende onu sallama canım sende cevrım ıcı dur arama sorma sakın yazma emin ol bak yazan kendısı olacak suan kendını haklı cıkarmaya calısıyor ya kız varmıs söylememesı en buyuk suc uzak kal bıraz hatta bıraz zamana bırakmalıyız bırbırımızı de merak etme donen o olur

Back