ŞİMDİ BU BEYFENDİNİN NİYETİ NE? BİR BAKIN KIZLAR LÜTFEN

güzel okkalı bir mesaj döşedim

bu muhabbetin buraya gelmesinde açık kapı bırakmakla hata ettiğimi ama ev kahvesi teklif etmekle de kendisinin yanlış yaptığını, kendi değerimin farkında olduğumu ve içi boş iişkileri yakışıksız bulduğumu ve hayat görüşüme ters olduğunu borcumu ödemem için bir hesaap no göndermesini ve bu gereksiz muhabbetin fazla uzamadan bitmesini ifade eden bir kaç cümle yazdım.

herkese mesajları için ayrı ayrı teşekkür ederim

inanın şuraya kadar olanlar hoş bi romantik komedi gibiydi. bekar anne olmanıza, servisi eve almanıza vs asla takılmadım. aa ne hoş vs dedim. ama bu cümle direkt art niyet belli ediyor. duygusal yakınlıktan çok cinsellik bekleyecek birinin lafı. bence kendisinden uzak durun. ayrıca bi daha mesaj attığında bu akşam abimler yemeğe gelecek müsait değilim gibi bişeyler söyleyin. ne olur ne olmaz.

yazdım yazdım kestim iletişimi

bu muhabbetin buraya gelmesinde açık kapı bırakmakla hata ettiğimi ama ev kahvesi teklif etmekle de kendisinin yanlış yaptığını, kendi değerimin farkında olduğumu ve içi boş iişkileri yakışıksız bulduğumu ve hayat görüşüme ters olduğunu borcumu ödemem için bir hesaap no göndermesini ve bu gereksiz muhabbetin fazla uzamadan bitmesini ifade eden bir kaç cümle yazdım.

Burda yorum yazarken insanlar karsisinda sanki 10 küsür senelik kankasi esi dostu varmis gibi yorumlar yaziyorlar ölümüne elestirip yerden yere vuruyorlar sasiriyorum dogrusu seviye ve kalitenin bu kadar düsürülmesine.
Sevdigimiz yorumlarini begendigimiz üyeler vardir elbet ama ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret edip bel alti vurma hakki vermiyor.
Konu sahibi hatali oldugunuz kisimlar var ama bazi yorumlar ciddi anlamda skntili te ben rahatsiz oldum.
Anlamiyorum,anlayamiyorum!
Neyse.
Size yazan arkadasin isini kotuye kullanmasi ve evde kahve icme teklif cürretinde bulunmasi güvenilmez bir izlenim birakti bende.
Gsm operatörünle ilgili sknti yasarsin subesine gidip sorun cözmek istersin yetkili söyle bir inceler süzer 5 dk sonra mesaj yazar cok güzelsiniz,tanisabilir miyiz? :) diye.
Servis cagirirsin yapacagi ise konsantre olmak yerine sacma sapan muhabbetlerle seni alikoyar.Hani kalp kirmaktan,kabalasmaktan hoslanmiyorsundur.Güzellikle anlatayim,anlasin dersin yok anlamazlar.
Fazla iyi niyetinden maraz dogar falan..
Bir sans vermeyi denemissiniz degerlendirememis.
Sansini denemeye kalkmis evde kahve bahaneler sahaneler derken neyseki orda cizgiyi cekmissiniz.Iste bu noktada olabildigince sert tepkilerle esekten düsmüse cevirin.Zira diger türlü laubalilikle yazmaya devam edecektir.

Buluş gitsin, hem 35 lıra az degıl onu odemıs olursun . Orada bakarsın duruma gore.

Burda yorum yazarken insanlar karsisinda sanki 10 küsür senelik kankasi esi dostu varmis gibi yorumlar yaziyorlar ölümüne elestirip yerden yere vuruyorlar sasiriyorum dogrusu seviye ve kalitenin bu kadar düsürülmesine.
Sevdigimiz yorumlarini begendigimiz üyeler vardir elbet ama ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret edip bel alti vurma hakki vermiyor.
Konu sahibi hatali oldugunuz kisimlar var ama bazi yorumlar ciddi anlamda skntili te ben rahatsiz oldum.
Anlamiyorum,anlayamiyorum!
Neyse.
Size yazan arkadasin isini kotuye kullanmasi ve evde kahve icme teklif cürretinde bulunmasi güvenilmez bir izlenim birakti bende.
Gsm operatörünle ilgili sknti yasarsin subesine gidip sorun cözmek istersin yetkili söyle bir inceler süzer 5 dk sonra mesaj yazar cok güzelsiniz,tanisabilir miyiz? :) diye.
Servis cagirirsin yapacagi ise konsantre olmak yerine sacma sapan muhabbetlerle seni alikoyar.Hani kalp kirmaktan,kabalasmaktan hoslanmiyorsundur.Güzellikle anlatayim,anlasin dersin yok anlamazlar.
Fazla iyi niyetinden maraz dogar falan..
Bir sans vermeyi denemissiniz degerlendirememis.
Sansini denemeye kalkmis evde kahve bahaneler sahaneler derken neyseki orda cizgiyi cekmissiniz.Iste bu noktada olabildigince sert tepkilerle esekten düsmüse cevirin.Zira diger türlü laubalilikle yazmaya devam edecektir.

çok şükür açık kapı bıraktıktan sonra setimi çizgimi çektiğimi anlayan arkadaşlar oldu teşekkür ederim konuya güncelleme ekledim okkalı bir mesaj yazdım :)

Yorumları okuyunca sok oldum.
Tanımadıgın adamla kahve ıcemez mısın gerçekten , o zaman mesela belkı sen bır ılıskı yasamak ıstıyorsun kı cok olağan olabılır, nasıl olacak?
Kardesının kaynının amcasının oğluyla mı? Sacma

Buluş gitsin, hem 35 lıra az degıl onu odemıs olursun . Orada bakarsın duruma gore.

cuteeeee çok tatlısın :)
mesajlaşma ile bile ki birkaç espriden ibaretti fazla rahatlık bir anneye yakışmıyor.. neler nelerr bu olay sonunda allah esirgesin ama başıma kötü bir iş gelse sen de o saatte dışarı cıkmasaydın , onu giymeseydinciler yazacak demekki valla gözüm korktu..

haklılar mı evet haklılar ama vay arkadaş ben ne etmişim dedim 1 saattir modum yerlerde

ki sen beni özelde de tanıyan birisin

buradaki yorumlar da bi acayip. yok açık kapı bırakmışsın, yok yüz vermişsin. e zaten kadın bunu anlatıyor bize. flört etmiş ciddi bi ilişkiye dönüşebileceğini düşünerek veya öylesine. siz hayatınıza hiç flört etmediniz heralde. gayet normal ve insani bişey, kimse kocasını cebinde bulmamıştır buradaki kadınlardan eminim. herkes flört ediyor, sevgili oluyo, evleniyor vs. e ne yapsın bu kadın hiç bi erkekle muhabbet etmesin mi? ha tabi ki dikkatli olmalı ki zaten ilk yanlışta acaba demiş ve sınırını çizip kesmiş ilişkiyi. daha napsın bu kadın? hoşlandığı biri olursa tabi ki yüz verecek. insanlar yüz vererek sevgili oluyor yani tersleyerek vs değil.

Yapma serarbah

Bas engeli

Adam imkan kolluyor evde kahve içmek dışında başka amacı var muhtemelen

Bu arada her servis geldiğinde evde yalnız olurum bu bir kusur değil

Bir de yeni kimliklerde de boşanmış mı yazıyor

Değiştir öyle değilse kimliği kime ne senin boşanmış olmandan

Yeni kimliklerde bekar yazıyor, hiç boşanmış yazan kimlik görmedim.

cuteeeee çok tatlısın :)
mesajlaşma ile bile ki birkaç espriden ibaretti fazla rahatlık bir anneye yakışmıyor.. neler nelerr bu olay sonunda allah esirgesin ama başıma kötü bir iş gelse sen de o saatte dışarı cıkmasaydın , onu giymeseydinciler yazacak demekki valla gözüm korktu..

haklılar mı evet haklılar ama vay arkadaş ben ne etmişim dedim 1 saattir modum yerlerde

ki sen beni özelde de tanıyan birisin

Ya açıkçası , bende esımle bır kac görüşme sonrsaı evde buluşmuştum . Ve hıcte bısey olmamıştı , bılemıyorum tamamen akısına mı bırakmıştım delı cesaretımıydı bılmıyorum. Sonucta esımle bız tanısmamıs olsaydık, bırbırımızden habersız o zamana kadar nasıl yasadıysak yıne oyle yasamaya devam edecektık. Yanı bırılerıne sans vermezseniz nasıl olacak kı, evet o ayarı tutturamamış ama belkı olabılırdı neden olmasın kı ? Buarada durup durup o mesajı atmışsın , tıkamışın yanı tamamen. Ne dıyelım hayırlısı banada sen hoslanmıssın gıbı geldıydı

tanımadığın biriyle kahve içmek şu yüzden ayıplanıyor: karşındaki seninle aynı iyi niyette değildir diye. zaten öyle olmuş. kadına ahlaksızsın demedik, şimdi ki zamanda niyetler daha farklı, erkekler uçkurunu daha çok düşünüyor demek istedik. hanımefendi açık kapı bırakınca kızdık çünkü çocuğu var ve onları düşünmek zorunda ayrıca adam resmen eve davet edilmek isteyerek cinsellik teklif etmiş. hanımefendi kabul etmemiş. biz kadına ahlaksız demedik daha dikkatli olması için uyardık sadece...

Ya açıkçası , bende esımle bır kac görüşme sonrsaı evde buluşmuştum . Ve hıcte bısey olmamıştı , bılemıyorum tamamen akısına mı bırakmıştım delı cesaretımıydı bılmıyorum. Sonucta esımle bız tanısmamıs olsaydık, bırbırımızden habersız o zamana kadar nasıl yasadıysak yıne oyle yasamaya devam edecektık. Yanı bırılerıne sans vermezseniz nasıl olacak kı, evet o ayarı tutturamamış ama belkı olabılırdı neden olmasın kı ? Buarada durup durup o mesajı atmışsın , tıkamışın yanı tamamen. Ne dıyelım hayırlısı banada sen hoslanmıssın gıbı geldıydı

etkilenmiştim tabii taa kiii hava çok soğuk hem bugün yılbaşı çok kalabalıktır kahveyi evde ikram etsen diyene kadar..

prensiplerimi belirten bi mesaj yazdım zaten üstüne ama özürler diledi ikna etmeye çalıştı ben de kk ya bi sorayım dedim

veto yedi bizim teknik servis :))))

evet evet bekar yazıyor cihazı kurarken çocukların benim olduğunu anlamıştır .. anne annee peşimdeler hep ..watsap fotoğrafım bile çocuklu
Pilleri almaya kocan olsaydı ıhtıyac duymazdınız herhalde anlamıştır , kımlık harıcı dıye düşünüyorum . Bırde bekar yazdığı ıcın ve çocuklar olduğu ıcın otomatık olarak boşanmış oluyor bu

Biriyle beraberlik yasamak sizinde hakkiniz. Sizin de duygulariniz varm tanisabilir niyetine gore iliskiyi surduruo surdurmeme karari alabilirsiniz. Belki kahveyi sizin evde teklif etmesi bi zarf atma olayidir. Bu ulkede bosanmis bayanlara normal bakmadiklari icin size bir zarf atip sizin nasil niyetli bir kadin oldugunuzu anlamaya calismis olabilir. Vazgecmemesi guzel. Ama sizin gibi bir arkadasimdan biliyroum ki bosanmis bayanlar bir evli bayandan ya da bekar bir bayandan daha usturupluda olsa malesef ki etrafta cok fazla kurtlarin oldugu bir gercekm hem de hiiiiccc belli etmiyorlar. Arkadasim artik kafayi yemisti. Benim size nacizane tavsiyem biraz zor olun. Ama itici olmayin. Her istedigini yapmayin. Mesela opmek istiyorsa olabilir bu iliskinin surecinde olabilen bisey ama nerde nasil oldugu onemli. Sizde onu arastirin . Evli mi acaba diye. Kontrol edin. Yani olmasi gerekenden fazla temkinli ama kafayi yemeyecek kosulda sadece kendinizi duygularinizi korumak adina temkinli olun ama itici de olmayin. Cok zor ama malesef insanlari taniyamiyoruz dolayisi ile mecbur kaliyoruz boyle seylere. Arkadasim hep birine baglanmak yeniden duygusal bir bag kurup mutlu olmak istiyordu ama malesef evlisinden bekarina hepsinin niyeti bozuk oluyordu. Ustelik arkadasim cok nazik hanimefendi tatli bir kizdi. Iki cocugu vardi. Umarim guzel bir iliski olur sizin icin

herkese mesajları için ayrı ayrı teşekkür ederim
Burdaki kadınların galeyanına gelmişsin tamam adam yanlış bir teklifte bulunmuş ama daha sonrasında ne olacağına bakıp ona göre karar verebilirdin çocuklu bekar bir anne olman ömür boyu yanlız yaşamanı gerektirmiyor ki illaki birileri olacak bilmiyorum fazla fevri davranmışsın hoşlanmışsın da adamdan ne bilim son bir şans verilebilirdi kaldı ki bizim denediğimiz gibi erkekler de kadınları deneyebiliyolar hakkı olduğu için demiyorum ama öyle birşeyde olabilir nedense adama karşı kötü bir hissim olmadı kısmet ne diyeyim

Millet kocasıyla flört aşamasını nasıl geçirmiş ki bu kadar tepki göstermiş
ben de ona hayret ettim :)
Tamam karşınızdaki adam biraz fazla rahat belki.
Direk evde kahve içmek istemesi çok yanlış.
Bu açıdan güven vermiyor.

Ama sizin için pil alması, sorununuzla ilgilenmesi gayet hoş,
tatlı bir dili hakettiği gerçek.

Kibar adam olduğu için.

Prensiplerinizi de gayet doğru açıklamışsınız.
Sadece ben yabancı mıyım sorusuna..
Evet tabi ki öyle sizi ne kadar tanıyorum ki yakışırdı :)

Sonuç olarak..

Siz yüz falan vermemişsiniz.
Birinden hoşlanmanız da doğal.
İlgi ve sevgiye ihtiyaç duymanız da..
Tanımak için insanlara şans vermeniz de..
Yeter ki içinize sinsin.

X