ŞİMDİ BU BEYFENDİNİN NİYETİ NE? BİR BAKIN KIZLAR LÜTFEN

Yani zaten adama seslendıgınızde onun sıze mesaj yazması onu dırekt teknık servıse sıkayet etme sebebım. Kaldı kı bana cok hos olmussun yok bılmem ne dıyecek o calısmayan pıllerı alıp baska bı tarafında calıstırırdım. Her medenı durumu bekar olana yazıyor demekkı. Bence sızınde bu durum hosunuza gıtmıs olacak kı kahve ıcın randevulasmıssınız. Evet bekar anne olabılırsınız sızınde bırılerıyle gorusme bı heyecanlanma hakkınız elbette var buna kımse karısamaz ama boyle bı adamla degıl bence. Sızı belkı heyecanlandırdı bu durum ama adam saglam pabuc gıbı gelmedı bana. Bence bu durumdan ılk hoslanmadıgınız anda o pıllerı balkondan atsaymıssınız. Ne munasebet bana pıl alıp getırmenız deseydınız o kadar ılerı gıdemezdı

Avrupa’da bekar annelere “sadece faydalanmak” amaçlı yaklaşılmıyor ama Türkiye’de maalesef genelde durum ortada. Arkadaş ortamında tanışsaydınız durum Farklı olabilirdi ancak bu kişi her gittiği evde gözüne kestirdiği kişiye aynı yaklaşımda bulunuyor olabilir. Bilmiyoruz. İltifat etmesi de tanımayan biri için çok abes. Çok rahat biri belli ki. Hiç güven verici biri gibi görünmüyor. Özellikle kahve talebi, güvenmeme konusunda önemli bir ipucu. Muhtemelen duygusal davranmaya çalışacak görüntü itibariyle. Yerinizde olsam parasını havale eder ve asla görüşmezdim.

yorumunuz için teşekkürler öncelikle

bakış açıları ne kadar aşağılayıcı değil mi? enerjim düştü

adamdan bahsederken tipide hoş demişsiniz ve adamın bu şekilde davranmasına siz izin vermişsiniz şimdi bu beyefendinin niyeti ne yerine sizin niyetiniz önemli....

adamdan bahsederken tipide hoş demişsiniz ve adamın bu şekilde davranmasına siz izin vermişsiniz şimdi bu beyefendinin niyeti ne yerine sizin niyetiniz önemli....

doğru.. sanırım ilgi hoşuma gitti çok uzun uzun yıllardır bankalar ve mobil operatör dışında mesaj almıyordum da :))

Yani adam oltasını atmış, balık gelmemiş, giden yem israf olmasın diye uğraşıyor hala. Riske değer mi? Hırlı mı hırsız mı, ikinci cümlede sen’e, 3.de eve geçmiş adam. Şans falan tanımayın.

kendimi ne duruma düşürdüm şimdi ben dedim içimden moralim bozuldu .. çok doğru yazmışsınız durumu toparlamam gerek

doğru.. sanırım ilgi hoşuma gitti çok uzun uzun yıllardır bankalar ve mobil operatör dışında mesaj almıyordum da :))

tabii sizin hayatınız bu. duygusal boşlukta iyi gelmiş olabilir ilgisi ama o kişinin niyeti ile sizin ki aynı mı bilemedim

Ben yanıtlarınızı eglenceli ama yerinde buldum.

Bekar bir hanım olarak tabii ki beğendiniz ve size ilgi gösteren bir erkekle flörtleşmek isteyebilirsiniz ve bu kisinin ne sekilde karsinıza cıkacağı da belli olmuyor.

Kim ne derse desin erkekler bir kadindan etkilendiklerinde ilk akillarina s.ks geliyor ve kadini deniyorlar, klasik eğlenilecek kadin mi, evlenilecek kadin mi diye...

Ilk bulusmayi evde teklif eden erkek bana çok itici ve acemi geliyor ama tabii eve girip cikti ya is nedeniyle de olsa oradan yüz bulmuş olmali.

Fakat mesafeyi koruyacak olan kadin. Korkacak bisey yok. Ya adam sadece cinsellik pesinde ya da sizinle iliski kurmak istiyor.

Yani ona hayir, buna hayir, o olmaz, bu olmaz kiminle birlikte olacagiz di mi ya

Bence sınirlarinizi cizmişsiniz ve o sinirlari koruyun zaten s.ks olmayinca gidiyorsa kurtulmus olursunuz kaliyorsa da hayirlisi olsun...

Ama bu adamla ev ortami olmamali, kalabalik yerler de görüsülmeli, tenha bile tehlikeli :))

Yapma serarbah

Bas engeli

Adam imkan kolluyor evde kahve içmek dışında başka amacı var muhtemelen

Bu arada her servis geldiğinde evde yalnız olurum bu bir kusur değil

Bir de yeni kimliklerde de boşanmış mı yazıyor

Değiştir öyle değilse kimliği kime ne senin boşanmış olmandan

aaa lütfen damdan birazdan gelirler evde yalnız olmamalıydınız diye baksana yorumların bazıları ne kadar ağır ithamlar içeriyor..

sanki basit bi flörtleşme değil de farklı bir durummuş gibi neredeyse hayasızlıkla suçlaayacak türden..

Aslında olay tamamen normal gerçekleşmiş ama ilk kahveyi evde içelim demesi adamın niyetinin kabak gibi dökmüş ortaya. Yoksa bekar insanlar böyle bir şekilde iletişim kurup, ilişkiye başlayabilir. Çok da tatlı ve normal olur ama işte, o ilk kahvede ev olayı herşeyi batırmış. Bence uzak dur, istediğini alana kadar gönlünü hoş tutmaya devam edecek, sonra kayıplara karışacak gibi bir izlenim aldım kendisinden.

Ben yanıtlarınızı eglenceli ama yerinde buldum.

Bekar bir hanım olarak tabii ki beğendiniz ve size ilgi gösteren bir erkekle flörtleşmek isteyebilirsiniz ve bu kisinin ne sekilde karsinıza cıkacağı da belli olmuyor.

Kim ne derse desin erkekler bir kadindan etkilendiklerinde ilk akillarina s.ks geliyor ve kadini deniyorlar, klasik eğlenilecek kadin mi, evlenilecek kadin mi diye...

Ilk bulusmayi evde teklif eden erkek bana çok itici ve acemi geliyor ama tabii eve girip cikti ya is nedeniyle de olsa oradan yüz bulmuş olmali.

Fakat mesafeyi koruyacak olan kadin. Korkacak bisey yok. Ya adam sadece cinsellik pesinde ya da sizinle iliski kurmak istiyor.

Yani ona hayir, buna hayir, o olmaz, bu olmaz kiminle birlikte olacagiz di mi ya

Bence sınirlarinizi cizmişsiniz ve o sinirlari koruyun zaten s.ks olmayinca gidiyorsa kurtulmus olursunuz kaliyorsa da hayirlisi olsun...

Ama bu adamla ev ortami olmamali, kalabalik yerler de görüsülmeli, tenha bile tehlikeli :))

üslubunuz çok tatlı teşekkür ederim :) bu konuda prensiplerim var evet yazışırken eğlendim belki de buna ihtiyacım vardı bilemiyorum buluşma olasılığım yok diyebiliriz iyice bi gözüm açıldı yorumları okuyunca çünkü ben değerliyim :)

aaa lütfen damdan birazdan gelirler evde yalnız olmamalıydınız diye baksana yorumların bazıları ne kadar ağır ithamlar içeriyor..

sanki basit bi flörtleşme değil de farklı bir durummuş gibi neredeyse hayasızlıkla suçlaayacak türden..
Sizi kimse hayasızlıkla suçlamadıki. Siz bile isteye flörte çevirmişsiniz adamda niyetini belli etmiş. İnsanlarda uzak durun diyor.

Sizi kimse hayasızlıkla suçlamadıki. Siz bile isteye flörte çevirmişsiniz adamda niyetini belli etmiş. İnsanlarda uzak durun diyor.

fazla rahatsınız , bi değişiksiniz... vb yorumlar bana bunu hissettirdi öyle dediler demedim :)

ki yazdıklarında haklılar sadece bazı gerçekler tokat gibi geldi o kadar :)

Zamanla tanırsınız ne desek boş,başta güven sarsti ama demek ilk mesajda eve giden ya da evine cagiran kadinlar var ya da beyefendi oldukca acemi!
Var biliyor musunuz çok ilginç ama var bi tane de benim arkadaşımdı hem de evli iletisimimi kestim bu yüzden iğrenç ilişkiler var bi ara buraya yazmak istiyorum ama çok belli olur okusa kendisi olduğunu anlar. Yani uzattım ama hala olayın sokundayim belki de ondan.

Konu sahibi bence adam güvenilir değil yani kahve içelim demesi normal bir tanışma da olsa normal ama evi teklif etmesi iğrenç. Ayrıca evet pil alıp gelse kafasına atardim. Boşverin.

ben gayet iyi anladım .. üzüldüm... itici buldum ...

eski üyelerdenim heralde samimi bir tarzda anlatmak istedi dewdim görmemiş gibi yapmayı tercih ettim..

çünkü becermek diye okuyunca bi içim bulandı...

Gerçekten çok iğrenç bir mesaj... Bir kadın bunu dememeli!

X