ŞİMDİ BU BEYFENDİNİN NİYETİ NE? BİR BAKIN KIZLAR LÜTFEN

fazla rahatsınız , bi değişiksiniz... vb yorumlar bana bunu hissettirdi öyle dediler demedim :)

ki yazdıklarında haklılar sadece bazı gerçekler tokat gibi geldi o kadar :)

Bende bütün tamircileri, servis elemanlarını tek başıma karşılamak zorunda kalıyorum. Konuda tek takıldığım pazar günü eve gelmesine izin vermeniz oldu. Çocuklarınız var adam belki sapık daha tedbirli olun bence.

O kadar yüz vermişsiniz ki. Çocukları olan bekar bir anne nasıl bu kadar kolayca tanımadığı adamla kahve içme planları yapıyor akıl alır gibi değil. ya adam size bir şey yapsa. Adamı tanımıyorsunuz bile ne olacak o çocukların hali. İnanamadim okuduklarıma.
:KK9::KK9: Aynen, simdi cikip kadinlar özgurdür diyecekler ama. Bunun özgürlükle ilgisi yok ki. Bir anne ya da bir baba fark etmez, bir ebeveyn her seyden önce çocuklarini dusunmeli. Onlarin güvenlikleri ve psikolojileri ebeveynlerin aşk yaşamalarından çok daha önemli bence.

ben gayet iyi anladım .. üzüldüm... itici buldum ...

eski üyelerdenim heralde samimi bir tarzda anlatmak istedi dewdim görmemiş gibi yapmayı tercih ettim..

çünkü becermek diye okuyunca bi içim bulandı...
Bence de itici ama buradan arkadaşsınız samimisiniz diye yazdı heralde diye dusundum

Sizin tavirlariniz bana garip geldi. Pazar gunu adami eve kabul ediyorsunuz hadi unuttunuz servisin karsilamadigi pilleri alip gelecek ne mana elin adami taaa pil alip getirecek bana. Ben kabul etmezdim.
Birileriyle flört etmeniz ayip degil ama eve servise gelmiş adama da bu kadar rahatlik göstermeniz karsi tarafa "neden evde kahve icilmesin" dedirtir yani.

Şimdi bize yazdığınız şeylerden anlayamayız ama sizin aranızda bence bi bakışma flörtleşme tarzı bir şey olmuş ki adam balkondan seslenmek nedir :) diye mesaj atabilme rahatlığını siz de bulmuş.
Kusura bakmayın ama adamın niyeti sizi cinsel yönden kullanmakmış. Bekar anne nasılsa hayır demez mantığındaymış.

Gayet gülümseyerek okudum
Flörtleşmeniz şirin geldi
Annede olsanız bekar bi kadınsınız istediginizle mesajlasmak konusmak sizinde hakkınız
Ta ki eve gelmek isteyene ve ben yabancımıyım diyene kadar adamıda tutmustum ama
Yabancısın evet bu ne cürret bu ne cesaret

kesinlikle doğru..

ve herşeyden önce ben çok kıymetliyim .. şöyle bir soğuk suyla yüzümü yıkamış gibi oldum açıldım oh :spor:
Oh akli basında bir insansiniz demek ki valla sevindim olabilir ya sizin de bazı duyguları yaşamayı özlemiş olmaya hakkınız var olmuş bitmiş iletisiminizi kesersiniz olur biter. Tehlikeli işler bunlar.

:KK9::KK9: Aynen, simdi cikip kadinlar özgurdür diyecekler ama. Bunun özgürlükle ilgisi yok ki. Bir anne ya da bir baba fark etmez, bir ebeveyn her seyden önce çocuklarini dusunmeli. Onlarin güvenlikleri ve psikolojileri ebeveynlerin aşk yaşamalarından çok daha önemli bence.

evet yorum da çok haklısınız beni yakınen tanısanız çekirdek aileme verdiğim değeri neler için mücadele ettiğimi bilirdiniz

fakat anne babalar da bir insan göz önüne alarak yorum yapsak güzel olmaz mı?

ben kandırıldım demedim ki bile isteye flörtleştim yazıştım ama ilerisini getirmedim bu bana ters

Sizin tavirlariniz bana garip geldi. Pazar gunu adami eve kabul ediyorsunuz hadi unuttunuz servisin karsilamadigi pilleri alip gelecek ne mana elin adami taaa pil alip getirecek bana. Ben kabul etmezdim.
Birileriyle flört etmeniz ayip degil ama eve servise gelmiş adama da bu kadar rahatlik göstermeniz karsi tarafa "neden evde kahve icilmesin" dedirtir yani.

önce ben de şaşırdım sonra parasını takdim ederim diye düşünmüştüm ama onda böyle bir izlenim bırakacağını hiç düşünemedim

Gayet gülümseyerek okudum
Flörtleşmeniz şirin geldi
Annede olsanız bekar bi kadınsınız istediginizle mesajlasmak konusmak sizinde hakkınız
Ta ki eve gelmek isteyene ve ben yabancımıyım diyene kadar adamıda tutmustum ama
Yabancısın evet bu ne cürret bu ne cesaret

dur bak güzel ben bunu yazayım bir kenara bu ne cürret bu ne cesaret :)) çok hoşuma gitti

Konuyu okuyunca bşr acı olay geldi aklıma
Hatırlayan olur belki
Eve internet bağlatan genç kızı heryerden takip etmişti aylarca sapık geberesice
Kızın adresini bulup bir yıl sonra evine gelip tecavüz edip kabloyla boğmuştu
Allah onun belasını versin
Aklıma geldi
Hiç belli olmaz
Rahmetli kızcağız örtülü bir kızdı
Tahrik mahrik sığınacak klasik bir bahanesi de yoktu gözü körolasıcanın
Aman diyeyim öyle insanlardan uzak durun
Cesaret verip konuşmayın
Biraz sohbet uzamış sizde bazen olabiliyor insanın elinde olmadan samimi bir ortam oluşuveriyor
Tersleyin gerekirse aaaaa dengesiz bu kadın dün iyi bugün kötü desin
Sorun değil

resmen bekar , eve gelen teknik servis elemanlarına yüz veren tip olarak görmüş sizi kusura bakmayın.kapıyı açıp görevde olmadığı bir anda içeri almak da ayrı bir cesaret sizdeki.niyeti çok belli bence

Etkilendiğiniz belli.
Sizin için sorun olan birşey çözmeye çalışması emek sarfetmesi de üstüne eklenmiş, ortak noktalar çıkmış..
Dışarıda buluşma planı varken hava soğuk bahanesiyle ilk buluşmayı eve çekmeye çalışmak çok saçma ve çok açık.
Gerçekten etkilenen adam hava soğuk diye sizi kapalı bir mekana götürebilirdi. İşte o zaman özenmiş olurdu.
Şu saatten sonra pek birşey değişmez. Üç beş buluşma daha yatırım yapmayı dener belki.
Sevmek ilgi görmek sevişmek her kadının ihtiyacı. Elbet arada bu çekim varken yakınlaşacaksınızdır. O da kendince yatırımının karşılığını alacaktır. İlk buluşmadan böyle yapmasaydı derdim hani nolmuş diye ama Çocuklarınız varmış yarın birgün laf getirmeyin kendinize.

X