ŞİMDİ BU BEYFENDİNİN NİYETİ NE? BİR BAKIN KIZLAR LÜTFEN

Yok yanlis anlamayin ben o yorumu sizin icin yapmadim zaten. Ortaya konuştum. Bazı insanlar o yazdigim sekilde dusunuyor o yüzden. Ne mutlu size, aileniz için mücadele ediyorsanız. Sevgiler.

valla yorumlar iyiki kk var dedirtecek cinsten öyle bi kendime geldim ki adamın alnını karışlayacak moddayım :)

da şöyle bir baktım da kendime harbi bi boşluk bi yokluk olmuş tövbeler olsun :)))
Hangimiz bekarken yapmadık ki :)
Olmadık adamlarla cilveleşme sonradan keske onu yazmasaydım keske görüşmeseydim ay bunamı yakısıklı demişim falan illaki pişmanlıgımız olmustur hic kendinize kızmayın
Yine olabilir insanız sonucta kanabiliyor kapılabiliyoruz en ufak iltifata boslugumuzda
Önemli olan en az zararla kendinizi kaptırmadan sizi hak etmeyen adamlardan uzak durmanız :)

Servis cagirdigimda başımda bekciye gerek duymam, zira duruşum bellidir. Gerektiginde haddini bildiririm.

Bekar bi anneye yakişir sekilde davranmamışsınız, adam da olta atmış. Denk gelirse yeni bi tecrübe yaşayacak. Ben sizin tavrinizi yanlış, adamı da cıvık, güvenilmez ve laçka buldum

durumu güzel özetlemişsiniz.. sevmek sevilmek tabiki her canlını ihtiyacı ama anneysen yakışıksız ilişkiler yaşamak ve bunlara meze olmak bana göre hoş değil..

ortalık bu kadar kötüyken boş bulundum baştan kestirip atmalıydım naptım ben de şimdi onu soruyorum kendime

Servis cagirdigimda başımda bekciye gerek duymam, zira duruşum bellidir. Gerektiginde haddini bildiririm
Ahh keşke duruşumuz bizi her tehlikeden koruyabilse. Ben hep tek karşılıyorum servisleri ama adam niyeti bozduktan sonra ciddi duruşumun erkek gücüne yetebileceğini sanmıyorum. O yüzden hep işleri bitsede gitseler diye tedirgin oluyorum.

bekar anneliğin = boşanmış olmanın bir kullanım kılavuzu veya uyması gereken kuralklar kitabı var da ben mi bilmiyorum acaba basit bir mesajlaşma nasıl da yakışıksız bir davranış olarak adledilir oldu...

ah kk bazen iyiki varsın bazen de çok acımasızsın

bu ne ya buluşmayın kesinlikle, siz iyi misiniz? ne yaptığınızın farkında mısınız yada? mesaj olayı nedir ayrıca? çok gereksiz bir işin içindesiniz. yanlış ve bir o kadar da saçma. nereden geldiyse bu kişi, şikayet edin yetkili servise mi ederseniz nereye edersiniz bilmiyorum. bu kadar laubali olmaya ne gerek var ? karşındaki kim sizin? irtibatı kesin , kesin bir dille beyan edin ve şikayette bulunun.

İlk yorumları okuyunca şok olsun açıkçası. Yok sen fazla rahat davranmıssin,yok sen şöyle demissin, böyle bakmissin vs kusura bakmayın ama Herkes kadını suçlamış önce. bunun 'o da mini etek giymeseydi' veya 'onun o saatte dışarıda ne işi varmış, haketmiş' zihniyetinden hiçbir farkı yok.

Malesef konu sahibi kim olursan ol bu ülkede erkeklerin çoğu böyle hele de biraz naif ol kibar ol hepsi kendilerine yazıyorsun sanıyor, her türlü pisliği yapma cesaretini kendilerinde buluyorlar. Yani kendini suçlama ben hafif kadın imajı mı çizdim, ben mi bu adama cesaret verdim diye. Adam bence de evine gelmek istemese normal bir flört olabilirdi, internetten tanışıp birbirlerini hic görmeden konuşup sevenler evleneneler varken sizinki çok normal.

Son olarak tanımadığın kişiyle ne kahve içmesi diyenlere sözüm, kahve icmek ayıp bir sey mi hele ki normal bi cafede? Bir araya gelmeden, oturup medenice sohbet etmeden nerden nasıl tanıyacaksınız ki karşınızdaki kişiyi? Ha buluşursun hali tavrı sohbeti hoşuma gitmez bir daha görüşmek istemezsin. Ama nasıl kahve icmek istersin tarzı bi tutumu da normal bulmuyorum

Evet tabiiki dikkat etmeniz gereken kurallar var.
Anne olmayan bir bayanın rahatlikla yapabilecegi seyleri anne yapamaz, cunkü herseyden korumak ve onlem almak zorunda olduğu cocukları var. Önceliği o korumasız ćocukları korumak olmalı. Bu demek değil ki anne yaşamasın mı? Hayır bu da degil. Elbette herseyin en iyisini hak ediyor ama ortada o cocukların yasadigi eve gelmeyi teklif edecek kadar arsız bi adam var!

Baştaki tavrınızı yanlış bulmadım ben, hoşlanıp flört etmeniz gayet makul. Ama evet, eve gelme teklifi tamamen sizi yoklamak, olumlu karşılık gelirse birlikte olmak; romantik bir teklif değil yani. Ben de olsam bu mesajdan sonra soğurdum sizin gibi. Sonrasındaki gönül almalarına gelince, bu konudaki tecrübem insanların niyetinin değişmediği sadece bir süreliğine gizleyip aynı tavırda devam ettikleri, güven vermedi bana.

Bu arada sizin istediğinizin bu olmadığını anladığım için yazdıklarınızdan öyle diyorum, yoksa siz de öylesine vakit geçirmek isteyebilirsiniz; ama daha romantik ve sağlam ilerleyen bir ilişki için güven vermedi.

çok teşekkür ederim , kendimi ifade edebildiğim için

çok teşekkür ederim , kendimi ifade edebildiğim için

Siz canınızı sıkmayın, nasıl davranırsanız davranın önemi yok çünkü malesef niyeti kötü erkek çok. Kendinizi suclamayin, demek ki sizin aradığınız şeyle onun aradigi sey çok farklı. Önceden, kendinizi kaptirmadan anlamış oldunuz ne güzel=)

Umarım sizin aradığınız sevgiyi ve saygıyı size sunacak bir beyefendiyle karşılaşırsınız en kisa zamanda. Bu da böyle bir tecrübe olmuş sizin için.

yeni farkettim diyelim ve içime bir öküz oturdu kendimi ne duruma düşürdüm şimdi diye

çocuklu boşanmış bir anne olmanız sizin ölü olduğunuz anlamına gelmez tabiyki sevmek flört etmek sizinde hakkınız okuduğum kadarıyla sınırlarınızı da çok güzel bir şekilde belli etmişsiniz. Gayet aklı başında bir bayansınız karşınızdakini zaman içinde değerlendirmelisiniz.

inanın şuraya kadar olanlar hoş bi romantik komedi gibiydi. bekar anne olmanıza, servisi eve almanıza vs asla takılmadım. aa ne hoş vs dedim. ama bu cümle direkt art niyet belli ediyor. duygusal yakınlıktan çok cinsellik bekleyecek birinin lafı. bence kendisinden uzak durun. ayrıca bi daha mesaj attığında bu akşam abimler yemeğe gelecek müsait değilim gibi bişeyler söyleyin. ne olur ne olmaz.

Merhaba. Ayni durumu benim ev arkadasim bir pizzaci ile yasadi. Adam evimizi soydu ve evliymiş. Adamin annesi arayip arkadasima hakaretler etti. Sen evli adamla gorusmeye utanmiyor musun diye. Soylediklerine gercekten hemen nasil inandiniz? Ayni fakultedeyiz falan diye. Hemen de buluşmasini kabul etmişsiniz.Ben iyi niyetli oldugunu dusunmedim yazdiklarinizdan.Hemen evde buluşmak istemis. Avm kalabaliksa disarida daha tenha olan bir yere gidilebilirdi. Bir erkek neden eve gelmek ister?Fiziksel yakinlik kurabilmek icin.Daha birbirinizi tanimadan boyle bir şey istemesi zaten amacini belli etmiş aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…