merhaba... arkadaşlar ,benim derdim sevdiğim insanın davranışlarıyla ilgili 3 senedir görüşüyorduk fakat benimle tanıştığı ilk 1. ayında ailemle görüşmek istedi ailem kabul etmedi aradı telefonla annem hayır istemiyoruz dedi suan için erken kızım ders çalışıp kpss kazanacak dedi sonra ailemle zorlada olsa görüştürdüm 1 yılın sonunda olusan konuşmalarda ailem denemek için bir kaç birsey söyledi ve sonra dayanamadı ayrılıyoruz dedı elimi bile sıkmadan bırakıp gitti tabi ben hüngür hüngür ağladım.sonraki gün beni aradı bulunduğum yere geldi ama çok kırılmıştım bir sekılde görüstük yıne,2 sene oldu ailem ona güvenmediği için olmaz diyorlardı sonra ailesinin gelmesini istiyordu beni isteyeceklerdı ama annesının annemle zorla konusturmaya çalıstım ve konusmalarında tanısmak için gelın dedi annem fakat onlar 7 saatlık yoldan geldığı için tanısma olayını isteme olarak yaptılar ailem kpss ye girecek kazansın oyle dedıler onlarda kabuletmediler evdekılerden biri sevdiğim insana bu kıza ders çalıstırmadın 2 senedır senın yüzünden çalısmadı diyerek kabaca konustu ailesının yanında oda rezıl oldu bunun üzerine gittiler tabi ama bana kaç gel dedı ailen varsa biz olamayız dedi bende sevdiğime inandığım için tamam dedim gün geçtikce ailemden uzaklastım gitmek istedim ama annem gideceğim zaman ayağından felç geçirdi bende o donemde yemek yemez hale gelince bağısıklığım çökmüştü serumlar veriliyordu nabzım 3 e düşmüş sanırım birince bilincimi yitirdim ama ona rağmen sevdiğim insan bunlara inanmadı annen felç olayını sen bana kaçıp geleceğin için yapıyor dedi bana inanmadı telefonların açamaz hale gelmiştim.2 senenın sonunda gene kaçamadım tabı oda benı yarı yolda bıraktın dedi ben ona sürekli gel ailemle yıne konuş diyordum kızıyordu olmaz diyordu o dönemde suçlu bendım ve bu yuzden olamıycaz diyerek konuşmayı kestı o sevdiğimiz için birbirimizi ara sıra konusyorduk azda olsa sesımızle ozlememızı gidermeye çalıyorduk ama sevgili değildik sonraki zamanlarda ben yeni birileriyle gorustuğunu sezdim sosyal medya ortamında beğendiği kız arkadaşlarının fotolarını gorunce bende iletisimi direk kesmeye karar verdım buna anlam veremedı ve sürekli aradı sordu ama ben görümenın iyi olmayacağini düsündüm hayatına bakmasını istedim sonrasında arkadaslar aramalarına kayıtsız kalamayıp cevp verdım neyse o sekılde gene biz gorusmeye basladık birbirimizi seviyorduk ve güzel olacak hersey diyorduk annemlerle gene konusacağım dedı değiştiğini düsündüm gel konusalım dedım herseyı güzel olsun evlenelım ama olumsuzluk olmasın dedım oda tamam ailemde gelır ıyı olursa gorusmemız dedı geldı konustu ailem güvenemediği için sürekli denemeler yapyor oda ailemi alltan almayıp üste çıkmak adına konusmlar yapıp ayağa kalkıp anlamam gerekeni anladım diyip cekip gidiyor arada ben kalıyorum hep ne ailem ne o hiç adım atmıyor.sonra arkadaşlar ben neler oğrendim sevdiğim insanın bilgisayarından bişiler bakyordum sonra kaydedilen benım msjlarım birde baska telefonlar vardı msjlarıyla benımle goruşmedığı donemde internetten tavla oynayarak tanıstığı 2 bayanın telefonları ve mesajları vardı iddalasarak tavla oynamıslar ama ordan telefonlarını almıslar ve sankı duygusal bağları varmıs gibi yazısmışlar ben yokken olabilir ama ona konustuğumuz zamanlarda sorduğumda hayır olmadı dedı hatta hiç gormediği bir kıza kendı eliyle kutu yapıp çikolata gondermıs internette tavlada kazanmıs kız aradasımız ondan oda ordan adresını verıp ıçıne not yazıp gondermıs diğer kızlada gorsutuğınu öğrendim arkadasında bilgisayarına bakım dedım bana yalan soyluyordu çünkü internet sitelerinde videolar izlemiş falan yüzüne sorduğumda yapmadım dedı ama sonradan özürdledi ve sonra gene izlemis yapmıycam demesıne rağmen en sonunda ben alkol içene saygı duyarım ama içmem içen biriylede olmak istemem sordum kaç sefer içtinmi diye arkadas ortamındayken ama hayır dedı sonra bir baktım yılbası günü bir sosyal medyada alkol içilmiş resımler bana hep derdi kendimize gore hayat kuralım dinimize gore yasayalım bu eve alkol girmez giremez sonra anlattı ondende sana yalan soyledım simdi ben bu insana nasıl güveneyım bunlar çok basit konularmış ona gore birde enson annesıyle annemı konusturduk o istedi kaçacaksın beyaz gelınliğinle çıkmanı istemıyorlar ailen dedı birdaha konusalım dedi tamam dedım 3 sene iste bu yıl konustular annem dedıkı annesıne kış gunu nasıl olur ocak ayında 25 i gibi olacaktı kızımın tellı duvaklı yanında olup mutlu olmasını istiyorum ama maddıyatım yok yazın yapalım dedı ama kabul etmedıler annem istemezken ama ister hale getirmiştim yemıyor içimyor halde hastalanacaktım yıne diye kortuğu için tamam demıstı simdide onlar kabul etmedi kapadılar telı benı aradı sevdiğim insan ailemin dedığı gibi o sekılde yaza yapalım derdemez küfüler ettı annesi vardı yanında bağırdı oncedende yaptı bağırdı ama susmustum sonra kapatmam gerekiyor dedı ve kapadı bir dahada gorusmedım açmadım telefonlarını aradı 1 hafta boyunca açmadım kestı aramayı artık.simdi ben onu yarıl yoldamı bırakmıs oluyorum yoksa o benı mı bıraktı benim suçum ne kızlar içim çok kotu bende kpssye 3 senedır kazanamadım bu olaylardan dolayı odaya kapandım çıkış yolu nedir arkadaşlar yardım