Şimdi ben mi hatalıyım?

Evet parka gidiyorlar ve 2 saati geçkin gelmiyorlar çünkü kalan zamanda kv de orda olduğu için ona veriyor o ilgileniyor.kv nin özel zevkleri olabilir tabiki çok haklısınız onlarda da ödün vermek istemiyor onu da anlıyorum ama cuma günleri de oğlumla vakit geçirmek de benim özel zevkim bende bu zevkimden feragat etmek istemiyorum.Ama hakkaniyete uygun olmayan şu ki kv nin yaptıklarının daha doğrusu yapmadıklarının bedelini sanırım kp ödemiş oluyor beni ikilemde bırakan durum bu

160 m2 ev de cok buyuk zaten
haftada 3 gün calisnak da cok yorucu zaten
en guzeli ne biliyor musunuz kayinvalideye bay bay deyin haftada 3gun bir kadin tutun en az 1000tl verin rahat edin

İzin verme gibi bir durum yok izin isteyende yok bu defa da yatak odama dalıyor zırt pırt gece yarısı ne yapayım?korkuyorum diyor

İzin verme gibi bir durum yok izin isteyende yok bu defa da yatak odama dalıyor zırt pırt gece yarısı ne yapayım?korkuyorum diyor
Evine gitsin o zaman.
"Anne madem kalamıyorsun ben seni eve bırakayım" diyecek eşiniz.
Ve her akşam evine götürecek.
Bunun çözümü bu.
Başka bişey değil.
Burda 100 kişiye sorun, birisi de demez birlikte yatalım diye.
Veyahut kabul etmez yatmayı.

Ben ev hanımları çocuklarıyla ilgilenmiyor demiyorum konuyu saptırmayın lütfen.Sadece ben oğlumla kendime bir gün ayırdım o gün ikimizde ne istersek onu yapıyoruz.Birlilte vakit geçiriyoruz bu da anne olarak benim en doğal hakkım hesabını kimseye vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum.

Söylemiş eşim ama sabah gelmek bana zor olur diyor uyanamam demiş.eşim sabah 6 da gittiği için onun kendisi gelmesi gerekiyor onu kabul etmemiş

Cocukla verimli vakit gecirmek istiyorum deyip kv ile ego savaşına tutuşmuşsunuz adeta.
Kusura bakmayın ama ego savaşina oglunuzu alet ediyorsunuz.Verimli vakit geçirmek istiyorum diye de kendinizi kandiriyorsunuz. Ütü günü belirlerken oğlunuz pek aklinizda gibi değil. Bu kadar herseyi didik didik ettiginize gore kv ye artik başka bakiciya vereceğiz demek size zor gelmeyecek.Bildiğiniz nefret ediyorsunuz kadindan.

keşke en başta ısrar ettiğini yazsaydınız.
ben olsam bakıcı ayarlarım. kırmızı ile işaretlediğim yer bile yeterli benim için.
başta verdiğiniz izlenim inatlaşmaya dönmüş gibi idi.
bir önceki mesajınızıda okudum. çocuğunuzun başında duruyor sadece poposunu temizlemiyor, damlasını vermiyor siz kalkıp yemek yap demişsiniz birde..
bir an önce bakıcı kreş birşey ayarlayın bence.

İşte bende bunu anlatmaya Çalışıyorum ama konu kayınvalidenin çocuk bakması olunca nedense herkes önyargılı bakıyor sanki.Bakmaya mecbur mu diye tabiki değil ama Kadın ‘çlütfen ben yapayım ‘’dediği şeyi bile hakkıyla yapmıyor.Fedakarlık yapıyor gibi görünüyor bakarak ama sadece başında duruyor aslında ben kv seviyorum özünde iyi bir insandır ama rahatına çok düşkün ödün vermek istemiyor ama benden hakkıyla bakmadığı çocuğuma bakıyor! Diye herşeye eyvallah dememi bekliyor ki ben yine de diyorum ama ona muhtaç olduğum için değil eşim üzülmesin diye ama baktım ki tepeme çıkılmaya başlandı artık bende Tavrını koyuyorum.Yanlış anlaşılmasın ödün vermek zorundada değil ama madem yapamıcaksın o zaman neden ben bakcam diyosun bizi de bu hayatı yaşamaya mahkum bırakıyorsun?ona sitemim bu yüzden.Madem yalnız yatamıyorsun düşünmüyor Musun ben orda kimle yatcam diye gibi gibi yani.Kreş ayarladık zaten Bayram’dan sonra başlatıcaz hayırlısıyla

O haftada 3 gün bakıyor,bu fedakarlık değil mi?O bakmasa sıkıntıya düşmeyecekmiydiniz?
O zaman da"iş beklemiyorum,tek çocuğa baksa yeterdi" diyecektiniz..Kendinizce onları cezalandırıyorsunuz...
Bu akşamki konular çoktan verdiğim kararı kesinleştiriyor, ben çocuklarıma baktım,hem de çalışırken,herkes baksın arkadaş,ağzınla kuş tutsan Allah razı olsun diyen var sanki...

Ona kakalamak değil, dede sevgisini doya doya yaşamak deniyor genelde,siz ne yaparsanız yapın,onların yerini dolduramazsınız,çocuğun aile sevgisine de ihtiyacı var

Ay Allah aşkına şu oğluyla yatma olayını açar mısınız? Nutkum tutuldu. Eşiniz ne diyor bu duruma?

Böyle saçmalık mı olur? Çocuğun damlasını bile vermiyormuş daha niye tutuyorsunuz ki kayınvalideyi.

Bir mesajda ihya ediyorum maddi olarak demişsiniz. Aynı parayı bakıcıya verseniz hem evladınıza bakar hem de ortalığı bile toplar.

Sen üç gün çalışıyorum demişsin yani senin 4 günün boş KP in 1 günü boş. Bana biraz aranızda sürtüşme var gibi geldi.
Misal cuma günü kp torununu ilgilense sen de temizlik ütü vs. İşlerini hallersen cumartesi günü de çocuğu eşine bırakıp evde temizlik yapmak yerine ailecek bir yerlere gitseniz. Gereksiz bir inatlaşma olmuş

kendi rahatından ödün vermiyor diyorsun haftanın 3 günüde çocuğuma bakıyor diyorsun. Bu zaten bir zaman kaybı o zmn o kadın içinde. sizin 3 gün boş gününüz varmış. Yer değiştirin ütüyü cuma yapın pazartesi çocuğunuzla olun veya cumartesi çocuğunuzla olun yemeği pazartesi günü yapın. Kusura bakmayın ama burada sonuna kadar haksızsınız. Ben böyle bir soru sormaya utanırdım

acaba?yalan mı söylüyorum iftiramı atıyorum suça mı karışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…