- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
- Konu Sahibi okyanus2701
-
Evet parka gidiyorlar ve 2 saati geçkin gelmiyorlar çünkü kalan zamanda kv de orda olduğu için ona veriyor o ilgileniyor.kv nin özel zevkleri olabilir tabiki çok haklısınız onlarda da ödün vermek istemiyor onu da anlıyorum ama cuma günleri de oğlumla vakit geçirmek de benim özel zevkim bende bu zevkimden feragat etmek istemiyorum.Ama hakkaniyete uygun olmayan şu ki kv nin yaptıklarının daha doğrusu yapmadıklarının bedelini sanırım kp ödemiş oluyor beni ikilemde bırakan durum buhani bi parka gidiyorlardi baska yerlere de ugrayip 2 saat i geckin gelmiyorlardi.
yahu kadinin tabiki ozel zevkleri olacak dizisi gezmesi vs. kadin coluk cocugunu buyutmus artik rahat etme zamaniyken 3 gun torununa bakmayi o teklif etmis birde. fedakarlik gostermis. 50-60 yas araligindaki adam izin gununde elbet uyumak ister. her hafta duzenli program degildir arada vakit gecirir dedesiyle olur biter. amma buyuttunuz yahu.
160 m2 ev de cok buyuk zatenÇok haklısınız ben işi gücü büyütmüyorum zaten ama kendisi bizde kalmasına rağmen dizilerim var diyip sofra hazır olunca geliyor yemeği yiyip tabağı bile bırakıp tv izlemeye gidiyor kendi rahatından ödün vermiyor e ben neden pztsi ertesi gün işe gidecekken dinlenmek varken kalkıp 160 m2 evi temizliyim?Ben demek istiyorum ki o fedakarlık yapmak istemiyor tamam kendince haklı olabilir saygım var ama o zaman benden de fedakarlık beklemesi adil olmuyor
İzin verme gibi bir durum yok izin isteyende yok bu defa da yatak odama dalıyor zırt pırt gece yarısı ne yapayım?korkuyorum diyorKayınpeder her cuma sektirmeden torununu görmek zorunda mı?
Ne bu,mahkeme kararı mı?
Çok saçma buldum.
İstersin torununu gider görürsün veya o senin evine gelir.
Bu da öyle haftanın tek belli günü,eve girmesi yasak olan biri gibi ille dışarda bir yerde olmaz.
Bu düzeni bozun.
Siz de haftanın 4 günü evde olan bir anne olarak çocuğunuza sadece cuma gününü ayırmak yerine başka günlerde de aktivite yapın.
Neden bu kadar keskin kararlarınız varki.
Ütü pazartesi değil de pazar oluversin mesela,ne çıkar?
Bu konuda karşılıklı fedakarlıklar var.
Kadın da günlerini ayırıp torun bakıyor.
Onu da görmezden gelmeyin.
Yalnız........
Tek yatamadığından ötürü eşinizle yatıyor olması,sizin buna izin verip,fedakarlık yapıyorum demeniz hiç hoş olmadı.
Bu fedakarlığı da yapmayıverin.
Zira çok çirkin ve gıcık bir durum.
Evine gitsin o zaman.İzin verme gibi bir durum yok izin isteyende yok bu defa da yatak odama dalıyor zırt pırt gece yarısı ne yapayım?korkuyorum diyor
Ben ev hanımları çocuklarıyla ilgilenmiyor demiyorum konuyu saptırmayın lütfen.Sadece ben oğlumla kendime bir gün ayırdım o gün ikimizde ne istersek onu yapıyoruz.Birlilte vakit geçiriyoruz bu da anne olarak benim en doğal hakkım hesabını kimseye vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum.Sizin evde olduğunuz günler çocuğunuz zaten yanınızda. Ev isleri çocuğu görmeye mani ise bütün ev hanımları çocuklarıyla ilgilenmiyor o zaman.
Kayın pederinize haksızlık ediyorsunuz.
Ayrıca koca kişisi bu hikayenin neresinde?
Söylemiş eşim ama sabah gelmek bana zor olur diyor uyanamam demiş.eşim sabah 6 da gittiği için onun kendisi gelmesi gerekiyor onu kabul etmemişEvine gitsin o zaman.
"Anne madem kalamıyorsun ben seni eve bırakayım" diyecek eşiniz.
Ve her akşam evine götürecek.
Bunun çözümü bu.
Başka bişey değil.
Burda 100 kişiye sorun, birisi de demez birlikte yatalım diye.
Veyahut kabul etmez yatmayı.
Kusura bakmayın ama ego savaşina oglunuzu alet ediyorsunuz.Verimli vakit geçirmek istiyorum diye de kendinizi kandiriyorsunuz. Ütü günü belirlerken oğlunuz pek aklinizda gibi değil. Bu kadar herseyi didik didik ettiginize gore kv ye artik başka bakiciya vereceğiz demek size zor gelmeyecek.Bildiğiniz nefret ediyorsunuz kadindan.Ben ev hanımları çocuklarıyla ilgilenmiyor demiyorum konuyu saptırmayın lütfen.Sadece ben oğlumla kendime bir gün ayırdım o gün ikimizde ne istersek onu yapıyoruz.Birlilte vakit geçiriyoruz bu da anne olarak benim en doğal hakkım hesabını kimseye vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum.
En başta çocuğa bakmak istedi ısrar etti kalbi kırılmasın dedim aynı evde yaşayacağımı bile bile fedakarlık yaptım ödün verdim kabul ettim.ki kendisi evlenirken bile söyledi ben birlikte yaşamaya çok istiyorum diye:)Kendi evimde yabancı oldum gelen misafirler artık onu arıyorlar gelebilir miyiz diye haberim yok kabul ediyor eve bir giriyorum bilmem kim teyze.hadi dedim kalbi kırılmasın susuyorum.zırt pırt yatak odama dalıyor hadi diyorum neyse..pisliği ailede dillere destandır cinnet geçirmeme rağmen yine susuyorum kalbi kırılmasın.yok altın ister ödücem der Ödemez her hafta sigarasını aldırır haftalık:)yalnız yatamazmış korkuyormuş eşimle yatıyor hadi diyorum neyse anlayacağınız ben ona gereken opsiyonu zaten tanıyorum kötü olmayalım diye size göre çok olmayabilir ama bana göre büyük fedakarlıklar yapıyorum
İşte bende bunu anlatmaya Çalışıyorum ama konu kayınvalidenin çocuk bakması olunca nedense herkes önyargılı bakıyor sanki.Bakmaya mecbur mu diye tabiki değil ama Kadın ‘çlütfen ben yapayım ‘’dediği şeyi bile hakkıyla yapmıyor.Fedakarlık yapıyor gibi görünüyor bakarak ama sadece başında duruyor aslında ben kv seviyorum özünde iyi bir insandır ama rahatına çok düşkün ödün vermek istemiyor ama benden hakkıyla bakmadığı çocuğuma bakıyor! Diye herşeye eyvallah dememi bekliyor ki ben yine de diyorum ama ona muhtaç olduğum için değil eşim üzülmesin diye ama baktım ki tepeme çıkılmaya başlandı artık bende Tavrını koyuyorum.Yanlış anlaşılmasın ödün vermek zorundada değil ama madem yapamıcaksın o zaman neden ben bakcam diyosun bizi de bu hayatı yaşamaya mahkum bırakıyorsun?ona sitemim bu yüzden.Madem yalnız yatamıyorsun düşünmüyor Musun ben orda kimle yatcam diye gibi gibi yani.Kreş ayarladık zaten Bayram’dan sonra başlatıcaz hayırlısıylakeşke en başta ısrar ettiğini yazsaydınız.
ben olsam bakıcı ayarlarım. kırmızı ile işaretlediğim yer bile yeterli benim için.
başta verdiğiniz izlenim inatlaşmaya dönmüş gibi idi.
bir önceki mesajınızıda okudum. çocuğunuzun başında duruyor sadece poposunu temizlemiyor, damlasını vermiyor siz kalkıp yemek yap demişsiniz birde..
bir an önce bakıcı kreş birşey ayarlayın bence.
Eşim işten gelir gelmez oğlumuzu alıp onunla ilgileniyormuş kayınvalidem de dizileri varmış onları izliyormuş bana söyledikleri bu4te işten gelen eşiniz be yapıyor acaba8e kadar yemeği yapıp sofrayı kurması lazım..
O haftada 3 gün bakıyor,bu fedakarlık değil mi?O bakmasa sıkıntıya düşmeyecekmiydiniz?Çok haklısınız ben işi gücü büyütmüyorum zaten ama kendisi bizde kalmasına rağmen dizilerim var diyip sofra hazır olunca geliyor yemeği yiyip tabağı bile bırakıp tv izlemeye gidiyor kendi rahatından ödün vermiyor e ben neden pztsi ertesi gün işe gidecekken dinlenmek varken kalkıp 160 m2 evi temizliyim?Ben demek istiyorum ki o fedakarlık yapmak istemiyor tamam kendince haklı olabilir saygım var ama o zaman benden de fedakarlık beklemesi adil olmuyor
Ona kakalamak değil, dede sevgisini doya doya yaşamak deniyor genelde,siz ne yaparsanız yapın,onların yerini dolduramazsınız,çocuğun aile sevgisine de ihtiyacı varGeçen hafta havuza çağırdım ordaydık gelmek istemedi:) eve de gelmek istemiyor biz İzmir de yaşıyoruz kemeraltıma getir diyor sürekli Hem benim derdim çocuğumu kakalamak değil ki ben onunla vakit geçirmeye bayılıyorum pikniğe gidiyoruz salıncak kuruyoruz birlikte sallanıyoruz havuza gidiyoruz oyun gruplarına gidiyoruz onunla geçirdiğim her an çok değerli.Ama büyüdükçe lazım olabilir tecrübem yok o konuda haklı olabilirsiniz :)
Yemek yapmasını sofra kurmasını talep ettiniz mi peki?? 4 saat var arada az değil.. yemek yapmak 1 saatini alır..Eşim işten gelir gelmez oğlumuzu alıp onunla ilgileniyormuş kayınvalidem de dizileri varmış onları izliyormuş bana söyledikleri bu
Yemek yapmasını sofra kurmasını talep ettiniz mi peki?? 4 saat var arada az değil.. yemek yapmak 1 saatini alır
Söyledim ama dizilerim var bende onları izliyorum dedi bende artık bu sözün üstüne bişey demedim.Ben sofrayı hazırlıyorum buyur ediyorum gelip yemeğini yiyor tekrar tv izlemeye geri dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?