Şimdi ben mi hatalıyım?

Günlerinizi düzenledikten sonra bir hafta buluşur diğer hafta buluşmazsınız.
Dede sevgisi, onunla paylaşacakları, anıları da çok kıymetli olacak inanın. Hala dedemin ben onu ziyarete gidince aldığı ağırlığımca karpuzu hatırlarım. Tarlada beni koştururken çamura saplanan terliğim... menekşem diyişi...
Size zararı olmayan iyi niyetli insanlarsa çok takılmayın.

Tabi ki istersem programımı ayarlayabilirim.İnsanoğlunun isteyipte yapamayacağı hiç birşey yok:)Ama beni çok iyi anlamıssınız neden ben yapıyorum hep fedakarlığı ve neden kayınpederim erken kalkamazmış oraya gelemezmiş eve gelemezmiş kv dizileri varmış onu yapamazmış bunu yapamazmış e onlar yapamazsa bende yapamam neden herşeyi ben yapmak zorundayım??Fedakarlık karşılıklıdır ne kadar ödün verirsen o kadar fedakarlık istemeye hakkın olur diye düşünüyorum belki de ben yanlışım bilmiyorum

Kp de her hafta torunuyla vakit gecirmek zorunda mi Allahaskina?
Ne yani?
Cuma gunu benim torunla vakit gecirme gunum mu olsun diyor?
Sacmaliga bak
Her hafta gormeyiversin.

Konu sahibi;
Arada cuma gelsin gorsun
Arada bu cuma planimiz var haftaya ..de
Atlat

Sanki ölüm kalim meselesi haftanin belli gunu torunla vakit gecirme olayi

Evet yanlışsınız. Kayınvalideniz ister parayla olsun ister zevkine çocuğunuza bakıyor. Para veriyorsanız eğer bakıcıya vermediğinize göre en güvenilir kişi olduğunu düşünüyorsunuz. Evindeki işleri üç gün erteliyor o kadın da... Eşiyle rahat vakit geçiremiyor. En az 50yaşında bir kadından ve adamdan bahsediyrouz. Onlar da yorulabilir? Şu son mesajınızdan anladım ki onların fedakarlığına pek minnettar değilsiniz.

Ya İnan’ın o seveceğinden değil.Bi defa gittim 1 saat gezdirdi sonra yoruldu verdi kv ye ben cumaya gidiyorum dedi gitti 3 saat sonra geldi.1 saat için beni oraya götürmek maksat gördüm mü gördüm işte hani desem torununa çok düşküm bi adam o da değil

Eğer çocuğunuza ücretle bakmiyorsa zaten o da fedakarlık yapmış oluyor.Yok ücretli bakiyorsa ona bişey diyemem.

Degilsiniz. Cocugu görmek istiyorlarsa zamani onlar yaratacak. Yok erken kalkmiyoruz yok dizim var. Bu ne fütursuzluk..

haklı olduğunuz tek bir nokta var bana göre.
o da görsün diye çocuğu ayağına götürmek..
kv nin çocuğunuza bakmasının ne büyük bir nimet olduğunun farkındamısınız bilmem üstelik kadında kocasını yalnız bırakıyor.e bu adamda taş yemiyor o da yemek yapıp bırakıyor. siz zaten 3 gün çalışıyorsunuz. kadın yemeğinizi yapmak zorunda değil ki.. ve siz zaten işi yokuşa sürdükten sonra bu teklifi yapmışsınız yani asıl sebep bu bile değil.

Ben sadece çok hevesliydi aman dedim hevesi kırılmasın.Demez olaydım burnumdan geldi onu da hakkıyla yapmadı.Yok poposunu yıkamazmış ağlıyormuş yok üstünü değiştiremezmiş durmuyormuş yok yoğurt yapamazmış bilmiyormuş yok sağdığım sütleri veremezmiş unutuyormuş çocuğun kanı 8 lere düştü damlalarını veremezmiş damlayı sıkmayı bilmiyormuş vs vs şimdide kreşe başlayacak diye lanet olsun dedik eşimle kalbini kırmayalım bakıcı aramadık destek mi oldu köstek mi anlamadım ben bu işten bişey ama diyecek bişey yok elinden bu kadarı geliyor suç bende

birde fedakarlık hep nen yapıyorum dediğiniz ne mesela yaptıklarınız?
En başta çocuğa bakmak istedi ısrar etti kalbi kırılmasın dedim aynı evde yaşayacağımı bile bile fedakarlık yaptım ödün verdim kabul ettim.ki kendisi evlenirken bile söyledi ben birlikte yaşamaya çok istiyorum diye:)Kendi evimde yabancı oldum gelen misafirler artık onu arıyorlar gelebilir miyiz diye haberim yok kabul ediyor eve bir giriyorum bilmem kim teyze.hadi dedim kalbi kırılmasın susuyorum.zırt pırt yatak odama dalıyor hadi diyorum neyse..pisliği ailede dillere destandır cinnet geçirmeme rağmen yine susuyorum kalbi kırılmasın.yok altın ister ödücem der Ödemez her hafta sigarasını aldırır haftalık:)yalnız yatamazmış korkuyormuş eşimle yatıyor hadi diyorum neyse anlayacağınız ben ona gereken opsiyonu zaten tanıyorum kötü olmayalım diye size göre çok olmayabilir ama bana göre büyük fedakarlıklar yapıyorum

Kusura bakmayın ama bu anlatiminizdan kadını kullanayım ama o hiçbir şey beklemesin diyorsunuz.Fedakarlığı yapmış zaten.Madem bu kadar zor sizin için ücretsiz izne ayrilsaydiniz bu kadar fedakarlık yapmasaydınız.Tek fedakarlikla çözüm bulmuş olurdunuz.

Ben asla hiç kimseyi kullanma derdinde değilim ki bulunduğum şartlara bakarsak o beni kullanıyor şuanda.Ben bişey beklemesin demiyorum yaptığı fedakarlık kadar istemeye hakkı var diyorum.Eğer mecburiyetler dışında fedakarlık yapmayacaksak benden de mecbur olmadığım hiçbirşeyi istemeye hakkı yok

Zaten çocuğunuza kayinvalideniz bakarak size yardımcı oluyorlar. Kayinpederiniz de cuma hariç her gün sabah 9 akşam 22 çalışıyor. O kadar süre çalışmak zaten çok yıpratıcı. Insan tabiki uyumak ister biraz.
Sizin zaten günleriniz müsait. Ev işlerini cuma halledip cumartesi çocuğunuz ile de vakit geçirebilirsiniz.
Bence anlaşmak istemiyorsunuz

hani bi parka gidiyorlardi baska yerlere de ugrayip 2 saat i geckin gelmiyorlardi.

yahu kadinin tabiki ozel zevkleri olacak dizisi gezmesi vs. kadin coluk cocugunu buyutmus artik rahat etme zamaniyken 3 gun torununa bakmayi o teklif etmis birde. fedakarlik gostermis. 50-60 yas araligindaki adam izin gununde elbet uyumak ister. her hafta duzenli program degildir arada vakit gecirir dedesiyle olur biter. amma buyuttunuz yahu.

birde fedakarlık hep nen yapıyorum dediğiniz ne mesela yaptıklarınız?
takilmaniz sert cikis yapmaniz gereken bir suru sey varken siz gitmis cocugunuzun dedesiyle gecirecegi zamana takmissiniz.
bunlara bakin once. ogluyla yatma olayindan baslayin.

Yalniz yatamazmis diye esinizle mi yatiyor?! Butun anlattiklariniz bir yana, bu ayri bir sevimsiz geldi. Birakin fedakarlik yapmayi, kendisini evden gondermenin vakti gelmis. Kendi evinde bulamadigi konforu sizde bulmus sanki.

Hepsi normal de esiniz koskoca adam,anasiyla beraber yatip da nasil gelip size haklisin diyor cok komik degil mi? Ben olsam kahkaha atarim yahu. Kp solda sifir kaldi bence derdiniz bu olmamali

Kayınpeder her cuma sektirmeden torununu görmek zorunda mı?
Ne bu,mahkeme kararı mı?
Çok saçma buldum.
İstersin torununu gider görürsün veya o senin evine gelir.
Bu da öyle haftanın tek belli günü,eve girmesi yasak olan biri gibi ille dışarda bir yerde olmaz.
Bu düzeni bozun.

Siz de haftanın 4 günü evde olan bir anne olarak çocuğunuza sadece cuma gününü ayırmak yerine başka günlerde de aktivite yapın.
Neden bu kadar keskin kararlarınız varki.
Ütü pazartesi değil de pazar oluversin mesela,ne çıkar?

Bu konuda karşılıklı fedakarlıklar var.
Kadın da günlerini ayırıp torun bakıyor.
Onu da görmezden gelmeyin.
Yalnız........
Tek yatamadığından ötürü eşinizle yatıyor olması,sizin buna izin verip,fedakarlık yapıyorum demeniz hiç hoş olmadı.
Bu fedakarlığı da yapmayıverin.
Zira çok çirkin ve gıcık bir durum.

Bazen okuduklarima inanamiyorum yaşlı başlı insanlara çocuk baktırıp üstüne bir de yemek temizlik yapmıyor diye elestiriyorsunuz ya pes diyorum kolaysa oturun evde bakın kendiniz...kusura bakmayin ama kendinize gelin gidin elini ayağıni öpün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…