Chek Sebebi neydi ki? Pro Üye 14 Ekim 2012 5.702 12.317 10 Aralık 2023 Konu Sahibi mahh #21 Sistemi bilmediğimden soruyorum ama psikiyatriden ya da heyet gibi bir şeyden raporla bölüm değişikliği ya da il değişikliği olabilir mi?
Sistemi bilmediğimden soruyorum ama psikiyatriden ya da heyet gibi bir şeyden raporla bölüm değişikliği ya da il değişikliği olabilir mi?
mahh Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 1.224 1.022 25 2 Ocak 2024 Konu Sahibi mahh #22 yazibekleyenkadin .!.: Kamuda ünvan değişikliği için siz hukuku bitirdikten hemen sonra sınav falan açacaklar mı sağlık bakanlığı kollarını açıp hemen sizi avukat mi yapacak Genişletmek için tıkla... Üç satır paylaşımın ama beş satır kötü niyet akıyor. Başka bir şey demiyorum. Konu bu mu şimdi?
yazibekleyenkadin .!.: Kamuda ünvan değişikliği için siz hukuku bitirdikten hemen sonra sınav falan açacaklar mı sağlık bakanlığı kollarını açıp hemen sizi avukat mi yapacak Genişletmek için tıkla... Üç satır paylaşımın ama beş satır kötü niyet akıyor. Başka bir şey demiyorum. Konu bu mu şimdi?
mahh Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 1.224 1.022 25 2 Ocak 2024 Konu Sahibi mahh #23 Chek .!.: Sistemi bilmediğimden soruyorum ama psikiyatriden ya da heyet gibi bir şeyden raporla bölüm değişikliği ya da il değişikliği olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam.
Chek .!.: Sistemi bilmediğimden soruyorum ama psikiyatriden ya da heyet gibi bir şeyden raporla bölüm değişikliği ya da il değişikliği olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam.
hayazhakis Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 1.480 3.685 37 2 Ocak 2024 Konu Sahibi mahh #24 mahh .!.: Üç satır paylaşımın ama beş satır kötü niyet akıyor. Başka bir şey demiyorum. Konu bu mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Bu kötü niyet değil 8 senelik memuriyetin verdiği bilgi devlette işler sen diploma aldın sınav açayım kadronu değiştireyim diye işlemez. Tanımadığım bilmediğim insana kötü niyet besleyerek kendimi yoracak insan değilim
mahh .!.: Üç satır paylaşımın ama beş satır kötü niyet akıyor. Başka bir şey demiyorum. Konu bu mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Bu kötü niyet değil 8 senelik memuriyetin verdiği bilgi devlette işler sen diploma aldın sınav açayım kadronu değiştireyim diye işlemez. Tanımadığım bilmediğim insana kötü niyet besleyerek kendimi yoracak insan değilim