Aynen Elmikim,bundan sonra tutarım çenemi.![]()
Korkmayın. Gerçek olsa bile yazmaya devam edeceğiz. Hatta ben Kadınlar Kulubünden milletvekili çıkarılmasını temenni ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen Elmikim,bundan sonra tutarım çenemi.![]()
Kimseye hakaret etmedim ama şu bölümde ana muhalefetin başını çekenlerden olduğum için listede kesin adım vardır diye düşündüm,hatta yetişmesi gereken dünya kadar işimin arasında bir de avukat bulma derdine düştüm.Akşam bi geldim,öğrendim ki şakaymış.Şaka olduğunu öğrendiğimde rahatlamam gerekirdi ama öyle olmadı.Bu şakaya inanmış olmamız bile ülkece ne halde olduğumuzun bir kanıtı.Bak yine siyasete girmeden duramadım![]()
kazen kalpten gidiyordum vallahi bidaha siyaset falan mıı amannnnn bakmam bile aslaaa bnm neime siyasetşakası bile kalp atşlarımı değiştrdi :):):)
kazen kalpten gidiyordum vallahi bidaha siyaset falan mıı amannnnn bakmam bile aslaaa bnm neime siyasetşakası bile kalp atşlarımı değiştrdi :):):)
Korkmayın. Gerçek olsa bile yazmaya devam edeceğiz. Hatta ben Kadınlar Kulubünden milletvekili çıkarılmasını temenni ederim.
o değil de, keşke gerçekten Atatürk e hakaret edenlerin resmi bi ceza aldığını görsem, okusam gazetelerden falan, Bunca Atatürk e kin ve nefret kusan varken (niyeyse onuda anlamış değilim) bir kere böyle birşey okumuş değilim son yıllarda
xx parti kk milletvekili.Kulağa güzel geliyor
Nasıl Atatürke hakaret etmeye hakkımız yoksa siyasi başbakan,cumhurbaşkanı,vekillerede hakaret etmeye hakkımız yok..Onuda geçelim kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur..Bu konuda hepimiz eşitiz..Bence tek sorunumuz eleştiri ve hakareti ayıramamız..
Yıllardır girdiğim ve herkez gibi çok şey öğrendiğim bu sitenin böyle şeyler yüzünden başının ağrıması beni üzer açıkcası..
Şunuda doğru bulmuyorum açıkcası bi kaç yerde gözüme çarptı buraya yazarım gider ifademide veririm..Ama siteyide zan altında bırakıyosun buna kimsenin hakkı yok bence...yazarken dikkatli olmak lazım dozunda ve hakaret içermeden yazmak lazım..
ve bence KK'da kapatılsın siyaset daha normal konularda yorum yapmayı öğrenememişken siyasetin bizi aştığıda ortada..![]()
umarım kazenin bizi korkutmak için yaptığı bi şakadır![]()
Her şakada bir gerçeklik payı vardır Unutulmamalı.