• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceden bu kadar aleni değildi milli değerlere hakaret..
Bir taraftan düşünce özgürlüğüne dahi yasal ceza verilebilecek duruma geliyoruz, diğer taraftan da özgürce düşünebilecek kadar tezatlaşıyoruz. Bu sene 10 kasımda Akit Gazetesi’nin ilanı geldi aklıma da “Olmasaydın da Olurduk” diye..Önceden biz güçlü bir ülkeyiz başka ülkelere benzemeyiz kavramına o kadar inanıyordum ki, şimdi ise acabalardayım…

Önceden bu kadar aleni değildi milli değerlere hakaret..
Bir taraftan düşünce özgürlüğüne dahi yasal ceza verilebilecek duruma geliyoruz, diğer taraftan da özgürce düşünebilecek kadar tezatlaşıyoruz. Bu sene 10 kasımda Akit Gazetesi’nin ilanı geldi aklıma da “Olmasaydın da Olurduk” diye..Önceden biz güçlü bir ülkeyiz başka ülkelere benzemeyiz kavramına o kadar inanıyordum ki, şimdi ise acabalardayım…

Bir ülkenin güçlü olabilmesi için milletinin ve milletin fertlerinin güçlü olması lazım. Sen güçlümüsün?

$1514559_688667437820554_1817294766_n.webp

Ne korkması bu ülkenin kurtuluşu için yalın ayak cepheye koşan 17 yaşındaki çocuklar ölmekten korkmadı.......

Ne enlerde varım...ne bu listede.....atın beni denizlereeeeee:1::1::1::1:

19DisiKartaL03, A m o n r a, acemiperi, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, antikdeniz, April09, aqualilly, aslıcım, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, beztebya, bibiskremversem, BitterKuzucuk, blueworld, BOREAS09, Brownim, bulutefe, cadikazani23, cecenn, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, efsane_merve, EftenPuften, eFuLim, Egem, elifyesiller, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, gonul323, haksever, HanimKelesimiGetir, HayyaL, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kabilarda, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, KRoNiKDeLi, kulitta, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, Meg, menac, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, moonlight_mj4ewr, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, office, pekmez_akilli, Pepe, radyologg, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, sensizask, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, VLDNMRT, yalnizliktandevrenkiralik, yasmi_n, yayaya, yolcu20, y_agmur86, zd86, zxshermine, _laylaylom_, _MedceziR_, agustos72, ameliepoulain, asli85, BenIpek, beyondparadise, bibiskremversem, boylesine, Brownim, Carrie, cicolat, citos2903, Dilay80, DonukPudra, ebruraz, EftenPuften, ehlimana, EsRa1982, E_M_A, FallenAngel, FrapanKoala, gizemli_masum, haksever, HanimKelesimiGetir, hedorlando, idrakyollariiltihabi, ikramaya, Inaccessible_GirL, isyan123, jeanneCdarc, Jelesec, jooker, julia__, kabilarda, kamuran85, KRoNiKDeLi, kulitta, leonela, llazkizi34, NickimTam13Harf, nobody, parkon, pembikk, rabia01, Reputable, sakardeniz, sedaecrin, SehKer, sevcan62, sevde_, sevgidemir, sey_ren, sifaa, solitarywoman, suksuk, superisi96, tanemmmmm, therewasanAngel, TinyLove, tomvejerry, Tweety, VivaForever, xaysex, yolcu20, _meLinDa_

Kazennnn

Benim siyaseytle uzaktan yakından ilgim yok

Tebrikler.Kazen farkını yıne fark ettirdin

Bir taşla iki kuş vurdun..Hem intikam aldın..Hemde gercekten isimler savcılığa verilse nasıl duygular içinde olacaklarını

gördüler..

Hahahaha bir konuda ben hortladim:70:
Kazen Kazen
Ama iste kim diyebilird:KK14:i 1 yil sonra gerceklesecegini

şikayet edilenlerden biriysem emin olun yalnız gitmeyeceğim.burada Atatürk e ve cumhuriyete aleni hakaretler yapıldı.onları toparladım.çağrıldığım an,ben de şikayetçi olacağım.

şikayet edilenlerden biriysem emin olun yalnız gitmeyeceğim.burada Atatürk e ve cumhuriyete aleni hakaretler yapıldı.onları toparladım.çağrıldığım an,ben de şikayetçi olacağım.

Cnm.konu 2014 yilana ait . Kazeni en asabi yapan üyelere yaptı bir saka . :))

Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ı da unutmamak lazım.Onlara da az hakaret edilmedi buralarda ve milletvekili makamında ikisi de,yani onlara hakaret de suç:KK14:

Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ı da unutmamak lazım.Onlara da az hakaret edilmedi buralarda ve milletvekili makamında ikisi de,yani onlara hakaret de suç:KK14:

Tabiiki de. Hatta Demirtaş'a hakaret eden birini de almışlar, burdan bir arkadaş yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam. Zaten bu yorumları takip eden şirketler varmış. Politikacilar ünlüler falan bu şirketler aracılığıyla hakaret edeni bulup şikayet ediyorlarmis.

Tabiiki de. Hatta Demirtaş'a hakaret eden birini de almışlar, burdan bir arkadaş yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam. Zaten bu yorumları takip eden şirketler varmış. Politikacilar ünlüler falan bu şirketler aracılığıyla hakaret edeni bulup şikayet ediyorlarmis.

Aynen oyle nickim..1 sene once acılan bir konuyu "gercek oldu bak" diye keyifli keyifli hortlatırken dusunmek lazım yani :)

Bi bakmıssın hepimizi alıvermisler:KK14:

Aynen oyle nickim..1 sene once acılan bir konuyu "gercek oldu bak" diye keyifli keyifli hortlatırken dusunmek lazım yani :)

Bi bakmıssın hepimizi alıvermisler:KK14:

He ya konu eskiymis ben yeni sandım ilk sayfada görünce.

Aman allah korusun kimseyi almasinlar inşallah.

Back
X