• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaklaşık iki yıldır siteye doğru dürüst girmeyen ve siyaset topiğinden bile bihaber üye olarak adım var mı diye baktım :) Allah akıl fikir versin bana :)) hepinize geçmiş olsun canlar. Böyle şaka ne duyuldu ne görüldü kazen eli maaşlı demişler az demişler abidim sana ;)

17 kişi mi :53: siyaset topiğine devamlı yazan farklı farklı 17 kişi bile yoktur, bdv gibi değişim içinde olan bir yer değil ki..
Neyse, bütün 55 sayfayı okuyamadım da, Kazen isimleri veya ayrıntıları açıkladıysa, bir açıklarsanız bana da, merak ettim.

Kimseye hakaret etmedim ama şu bölümde ana muhalefetin başını çekenlerden olduğum için listede kesin adım vardır diye düşündüm,hatta yetişmesi gereken dünya kadar işimin arasında bir de avukat bulma derdine düştüm.Akşam bi geldim,öğrendim ki şakaymış.Şaka olduğunu öğrendiğimde rahatlamam gerekirdi ama öyle olmadı.Bu şakaya inanmış olmamız bile ülkece ne halde olduğumuzun bir kanıtı.Bak yine siyasete girmeden duramadım:27:

amaan, şaka mıymış :1: ben de sayfaları karıştırıyorum kaç dakikadır boşu boşuna. eh biraz ayıp tabi kazen'in yaptığı o zaman.

Günlerdir siteye giremediğimden mütevellit,konuyu 57. sayfada yakalamışım.
İlk 3-5 sayfayı okuduğumda konunun çok ''cici (!),sevimli (!),AYAR ''bir şaka olduğunu tahmin etmiştim,
57.sayfaya geçiş yaptığımda ''evvvveeeettt'' dedim kendi kendime..

Siz evde oturan KADINLAR,

şşşşş SİZE,BİZE diyorum
çalışmayanlar;
evde oturun çocuk bakın,ZİNHARRRR siyasetle ilgilenir,GÜNDEM'e yan gözle bakarsınız!!!!!!!!!!!!

şşş çalışanlar,size diyorummm..

İŞTEN EVE,EVDEN İŞE(lütfen fazlası olmasın,en fazla BİR DERDİM VAR'da debebelenin)....

KK'ya girerseniz ;

''Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset Meydanı'' na sakın ola ki girmeyin,girdiyseniz varlık göstermeyiniz... (şşşş öyle bir forum yok,olmamış gibi kabul edin)

ZİRA SİZ YOKSUNUZ,YOK OLUN..

(kk: ''Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset Meydanı'' forumunu neden açtık bilmiyoruz ama fikirlerini belirtmek isteyen KADINLAR varsa AYARI bir borç biliriz....)

kazen kalpten gidiyordum vallahi bidaha siyaset falan mıı amannnnn bakmam bile aslaaa bnm neime siyaset :50::20: şakası bile kalp atşlarımı değiştrdi :):):)

kazen kalpten gidiyordum vallahi bidaha siyaset falan mıı amannnnn bakmam bile aslaaa bnm neime siyaset :50::20: şakası bile kalp atşlarımı değiştrdi :):):)

:((((

Neden?
Okuyun,araştırın,yazın!!!!
Varolun!

Bu şaka neyi amaçlıyordu?

Şaka olduğu "Atatürk" kısmıyla ilgili detaydan anlaşılmalıydı !!!!
tek anlayan nasıl ben olurummm...

Son düzenleme:
Ohhooo... anlasilan ben yokken iyi eglenmissiniz.. Ne geyik donmus bea..:52: Neyse, nerde kalmistik? Bir ara bir laf vardi, "Susma, sustukca sira sana gelecek" diye... Simdi susma zamani degil, tam tersine konusma zamani.. Zamaninda butun bu haksizliklar olmaya basladiginda genelkurmaylar da susmustu.. Ne oldu? sira onlara gelmedi mi? demek ki susmak care degil... Simdilerde nasil diyorlardi ona? "Haksizliklara karsi susan insan dilsiz seytandir:47:" mi?

Neyse.. TariElensar'in patlican yemegi tarifine jet hiziyla gecisine cok guldum.. :56: Sonuc olarak kadiniz yani di mi?

Lütfen korkmayalım. Kötü birşey yapmıyoruz. Hak yemiyoruz, zulüm yapmıyoruz. Doğruları arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Sanki herkes kendini vatan haini hissetmiş gibi geldi bana. Biz Aktütün Hudut Karakolunu basmadık.

şakamıymış.hiç şaşırmadım. yani daha uç noktalarda konuşulan sanal sayfalar varken böyle bir şey olması yok artık deditirdi. gerçi son zamanlarda 3 cümlemizden biri "yok artık" da..neyse..

o değil de, keşke gerçekten Atatürk e hakaret edenlerin resmi bi ceza aldığını görsem, okusam gazetelerden falan, Bunca Atatürk e kin ve nefret kusan varken (niyeyse onuda anlamış değilim) bir kere böyle birşey okumuş değilim son yıllarda

o değil de, keşke gerçekten Atatürk e hakaret edenlerin resmi bi ceza aldığını görsem, okusam gazetelerden falan, Bunca Atatürk e kin ve nefret kusan varken (niyeyse onuda anlamış değilim) bir kere böyle birşey okumuş değilim son yıllarda

hele hele bu Atatürk'e düşmanlık besleyenler arasında kadınlar yok mu,Allah bildiği gibi yapsın onları
bilirlerse eğer bugün kadınlar özgürse bunun temelindeki betonu Mustafa Kemal döktü hemde ne mücadeleler vererek...

Vay arkadaşşş yavru vatandayken neler kaçırmışım tuhhh yaaa :63::63: Kazen çok fenasın yaaa:27::52:

Nasıl Atatürke hakaret etmeye hakkımız yoksa siyasi başbakan,cumhurbaşkanı,vekillerede hakaret etmeye hakkımız yok..Onuda geçelim kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur..Bu konuda hepimiz eşitiz..Bence tek sorunumuz eleştiri ve hakareti ayıramamız..

Yıllardır girdiğim ve herkez gibi çok şey öğrendiğim bu sitenin böyle şeyler yüzünden başının ağrıması beni üzer açıkcası..

Şunuda doğru bulmuyorum açıkcası bi kaç yerde gözüme çarptı buraya yazarım gider ifademide veririm..Ama siteyide zan altında bırakıyosun buna kimsenin hakkı yok bence...yazarken dikkatli olmak lazım dozunda ve hakaret içermeden yazmak lazım..

ve bence KK'da kapatılsın siyaset daha normal konularda yorum yapmayı öğrenememişken siyasetin bizi aştığıda ortada.. :ssz::ssz:

Son düzenleme:
Nasıl Atatürke hakaret etmeye hakkımız yoksa siyasi başbakan,cumhurbaşkanı,vekillerede hakaret etmeye hakkımız yok..Onuda geçelim kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur..Bu konuda hepimiz eşitiz..Bence tek sorunumuz eleştiri ve hakareti ayıramamız..

Yıllardır girdiğim ve herkez gibi çok şey öğrendiğim bu sitenin böyle şeyler yüzünden başının ağrıması beni üzer açıkcası..

Şunuda doğru bulmuyorum açıkcası bi kaç yerde gözüme çarptı buraya yazarım gider ifademide veririm..Ama siteyide zan altında bırakıyosun buna kimsenin hakkı yok bence...yazarken dikkatli olmak lazım dozunda ve hakaret içermeden yazmak lazım..

ve bence KK'da kapatılsın siyaset daha normal konularda yorum yapmayı öğrenememişken siyasetin bizi aştığıda ortada.. :ssz::ssz:

umarım kazenin bizi korkutmak için yaptığı bi şakadır :1:

Her şakada bir gerçeklik payı vardır Unutulmamalı.

şakaymış kazenin 1 yazdığını sayfayı okumayı atlamışım..ama kabul ediyorum iyi bir şaka.. gerçeklik payı bi gün olabilir..illa yaşamamıza gerek yok ben bundan bile ders aldım :1::1::1:

Back
X