Güleriz ağlanacak halimize

16 Ara 2008 - Irak'a veda ziyaretinde bulunan George W. Bush, kötü bir sürprizle karşılaştı. Iraklı bir gazeteci “Bu sana veda öpücüğüm köpek” diyerek,
ayakkabı fırlattı.Yumurta atanlar,hakaret edenler her zaman var.Yapılanlar hoş olmasada eyleme uğrayanlar hoşgörülü olmalı.
Beyaz sarayın önünde 30 yıldır bireysel eylem yapan kişi,toplu olarak gelip eylem yapanlar gözaltına alınmıyor.
Bizde Korku Cumhuriyeti yaratıldı ve çok da başarılı oldular.
Sene 2013 balkondan ayakkabının kutusunu gösterdi diye vatandaş gözaltına alındı.Mizah degilerine karikatürler için dava açıldı.
Eleştiri yapanlar her türlü hakarete maruz kaldı.Daha vahim olayları herkes biliyor.
Şimdi sayın Kazen öcünü çok güzel aldı

.İnsanlar da haklı olarak korktular.Korkmayanlar siz uğraşmayın ıp falan biz veririz adresimizi diyenlerde vardı .Yazmayanlar güzel eğlendi güldü (polisten değilde ailelerinden korkan,eşinden korkanlara bende güldüm.)
Üzüldüğüm nokta ben daha yazmam eleştirmem denilmesi.Korkmayın Kazen beyin avukatları var savunur hepimizi.
Hakaret etmeden küfürleşmeden yazmaya eleştirmeye devam haydi gençlik yılmayın.Önce özel uçakla umreye gidenleri bir konuşalım.
Ben yaşlıyım önden siz gidin ben arkanızdayım

(ayrıca 1980 öncesi biz gitmiştik.)