• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün sabah bi girdim kazen konuyu yeni açmıştı.dedim heral yeni yıl şakası bir iki yorum yazdı hatunlar aha dedim iş ciddi sanırım.dışarda işim vardı iş yerinden çıktım bi yandan burayı duşünüyorum diyorum çalışanların çoğu işyerinden giriyor eneee:27::27::27:.benmde bikaç yorumum olmuştu .okuyorum yazılanları şimdi gülmekten gözümden yaşlar geliyor .geç kaldım yau:60::60::60::60::60::60:intikammmmmmm:47::47::47::47::47:aralık2014

Son düzenleme:
bi müddet sessiz kalacak buralar :)))))))))))

her sabah cıvıl cıvıldı oysa mahmutpaşa

saat kaç olmuş katılan yok tek bir satırla

ey Devletlü padişahım Kazen sen çok yaşa :)))))))))

ahahahha sabah sabah koptum iyi mi, iş yoğunluğundan ancak girip baktım ne var ne yok diye..
yılın şakası bölümü eklensin diyorum ve tüm tutuşanlara bu karikatürü hediye ediyorum :34:

$sevismeyecek-kedi-karikaturu.webp

Yazmayacağız demek ki sadece şifreleme yöntemine geçiyoruz artık.:51::27:

erkek arkadşıma da anlattım gündüz o da diyor sen yoksundur listede
ya da öyle bir liste hiç yoktur:27: admin uyarı olsun diye sizinle dalga geçiyordur dedi
o bile anladı yav siteyle alakası olmadıgı halde :9: ya da erkekler hep aynı eğitimden geçiyor :9:
Bir ara ben de "Kazen uyarı için yapıyordur." diye düşündüm. Sonra "Ahhh! Keşke öyle olsa. Ciddi bir durum bu , şakası mı olur? " dedim sonra. :27:
Valla Kazenin şakası birilerinin aklına karpuz kabuğu sokmamıştır inşallah.:6::6:
Benim de aklıma geldi bu. :18:
...
Ankara'dan termşnale giderken taksici anlattı face'de yazdığım yazı için kapıma polis geldi dedi :ssz::ssz: ifadesini alıp serbest bırakmışlar sonra
Aman Allah'ım. :27: Allahtan feys'te bir şey paylaşmıyorum. Sosyal değil ASOSYAL paylaşım sayfası benimki. Bırak siyaseti başkaca bir şey de paylaşmıyorum. :1: Çevredekilerin zoruyla açtım. Öyle milletle irtibat olsun diye...:36:

Şu şarkıyı hediye ediyorum herkese :)

Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur
Toplasam o öğütleri burdan köye yol olur
Ana baba bacı kardaş dar günümde el olur
Namus belasına kardaş döktüğümüz kan bizim

Namus belasına gardaş yatarız, zindan bizim.
:1:

Bir ara ben de "Kazen uyarı için yapıyordur." diye düşündüm. Sonra "Ahhh! Keşke öyle olsa. Ciddi bir durum bu , şakası mı olur? " dedim sonra. :27:
Benim de aklıma geldi bu. :18: Aman Allah'ım. :27: Allahtan feys'te bir şey paylaşmıyorum. Sosyal değil ASOSYAL paylaşım sayfası benimki. Bırak siyaseti başkaca bir şey de paylaşmıyorum. :1: Çevredekilerin zoruyla açtım. Öyle milletle irtibat olsun diye...:36:

Şu şarkıyı hediye ediyorum herkese :)

Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur
Toplasam o öğütleri burdan köye yol olur
Ana baba bacı kardaş dar günümde el olur
Namus belasına kardaş döktüğümüz kan bizim

Namus belasına gardaş yatarız, zindan bizim.
sen o kadar aktif değilsin bu bölümde ona rağmen korkmussun :1: bir de bizi düşün :9:

Güleriz ağlanacak halimize :43::43::43:

16 Ara 2008 - Irak'a veda ziyaretinde bulunan George W. Bush, kötü bir sürprizle karşılaştı. Iraklı bir gazeteci “Bu sana veda öpücüğüm köpek” diyerek,
ayakkabı fırlattı.Yumurta atanlar,hakaret edenler her zaman var.Yapılanlar hoş olmasada eyleme uğrayanlar hoşgörülü olmalı.
Beyaz sarayın önünde 30 yıldır bireysel eylem yapan kişi,toplu olarak gelip eylem yapanlar gözaltına alınmıyor.

Bizde Korku Cumhuriyeti yaratıldı ve çok da başarılı oldular.
Sene 2013 balkondan ayakkabının kutusunu gösterdi diye vatandaş gözaltına alındı.Mizah degilerine karikatürler için dava açıldı.
Eleştiri yapanlar her türlü hakarete maruz kaldı.Daha vahim olayları herkes biliyor.

Şimdi sayın Kazen öcünü çok güzel aldı:42::42::42:.İnsanlar da haklı olarak korktular.Korkmayanlar siz uğraşmayın ıp falan biz veririz adresimizi diyenlerde vardı .Yazmayanlar güzel eğlendi güldü (polisten değilde ailelerinden korkan,eşinden korkanlara bende güldüm.)
Üzüldüğüm nokta ben daha yazmam eleştirmem denilmesi.Korkmayın Kazen beyin avukatları var savunur hepimizi.
Hakaret etmeden küfürleşmeden yazmaya eleştirmeye devam haydi gençlik yılmayın.Önce özel uçakla umreye gidenleri bir konuşalım.

Ben yaşlıyım önden siz gidin ben arkanızdayım:1::1::1::1::1::1: (ayrıca 1980 öncesi biz gitmiştik.)

16 Ara 2008 - Irak'a veda ziyaretinde bulunan George W. Bush, kötü bir sürprizle karşılaştı. Iraklı bir gazeteci “Bu sana veda öpücüğüm köpek” diyerek,
ayakkabı fırlattı.Yumurta atanlar,hakaret edenler her zaman var.Yapılanlar hoş olmasada eyleme uğrayanlar hoşgörülü olmalı.
Beyaz sarayın önünde 30 yıldır bireysel eylem yapan kişi,toplu olarak gelip eylem yapanlar gözaltına alınmıyor.

Sene 2013 balkondan ayakkabının kutusunu gösterdi diye vatandaş gözaltına alındı.Mizah degilerine karikatürler için dava açıldı.
Eleştiri yapanlar her türlü hakarete maruz kaldı.Daha vahim olayları herkes biliyor.

Şimdi sayın Kazen öcünü çok güzel aldı:42::42::42:.İnsanlar da haklı olarak korktular.Korkmayanlar siz uğraşmayın ıp falan biz veririz adresimizi diyenlerde vardı .Yazmayanlar güzel eğlendi güldü (polisten değilde ailelerinden korkan,eşinden korkanlara bende güldüm.)
Üzüldüğüm nokta ben daha yazmam eleştirmem denilmesi.Korkmayın Kazen beyin avukatları var savunur hepimizi.
Hakaret etmeden küfürleşmeden yazmaya eleştirmeye devam haydi gençlik yılmayın.Önce özel uçakla umreye gidenleri bir konuşalım.

Ben yaşlıyım önden siz gidin ben arkanızdayım:1::1::1::1::1::1: (ayrıca 1980 öncesi biz gitmiştik.)
avukatlık bir durum değil ki bu.
ülkede hele ki hükümeti eleştiriyorsan bir şekilde delilleri aleyhine işletip seni suçlu bulabiliyorlar
ve mahkemelere düştüğün zaman senin senden başka kimsen olmuyor.
abim cezaevinde askerlik yaptı anlatırdı bize.

kendimizi savununca haklı çıkacagımızı bilsek biz de korkmazdık.

Son düzenleme:

sen o kadar aktif değilsin bu bölümde ona rağmen korkmussun :1: bir de bizi düşün :9:

...
Yalnız ben yazdığım bir iki basit şeyler bu kadar strese girdim. Hep yazanların yerinde olsam fücceten giderdim galiba... :52:

Bir de olayın şaka olduğunu öğrendikten sonra bu kadar rahat yazıyorum.
Buraya yazamıyordum bile korkudan. Nutkum tutuldu.

Rengina,
Bak ben de bunu burada yazmıştım zaten.
45. sayfada... :34:

Bu arada senin rengin kırmızı değil miydi?
PRO üye mi ne diyorsunuz işte ondan! :26:
Neden siyah oldun ki?
Buradan anlatamıyorsan özelden yaz. :27:

İmza: Bir senedir sitede bir iki konu dışına çıkmayan, bir cahil gülümsün :35:

Rengina,
Bak ben de bunu burada yazmıştım zaten.
45. sayfada... :34:

Bu arada senin rengin kırmızı değil miydi?
PRO üye mi ne diyorsunuz işte ondan! :26:
Neden siyah oldun ki?
Buradan anlatamıyorsan özelden yaz. :27:

İmza: Bir senedir sitede bir iki konu dışına çıkmayan, bir cahil gülümsün :35:
canım pro üyeliğim bana hediyeydi ben de geri iade ettim bazı sebeplerden dolayı:34:

Evet bir korku Cumhuriyeti oluşturdular çok başarılı bir şekilde.
Küfür ve ağır ithamlar tabiki de yanlıştır her kime yapılırsa yapılsın ama eleştirilere bu şekilde karşılık verilmesi insanları da korkutuyor.
Hepimiz reel hayatta kendisine ait yaşamları olan insanlarız bu şekilde bastırılmak istemiyoruz. Daha iki gün önce genç bir çocuk facede polis fotosunun altına yaptığı yorumdan 1 yıl ceza almış iyi hali vs. 1 yılceza para cezasına çarptırılmış. Devlet memuru olamam gibi bir sıkıntı doğmuş hoş şeyler değil bunlar.
Ama yinede paylaşçaz düşüncelerimizi yılmadan :D

Kurum ve kişilere hakaret etmediyseniz, savcılığa çağrılsanız da ifade verip ayrılacaksınız. Birşey olacağını sanmıyorum.
En basitinden, KK' dan önce yazdığım sitede Adnan Oktar için çok ciddi hakaretler içeren ifadeler vardı, site 1 hafta kapatılmıştı mahkeme kararı ile sonra o yorumlar silindi ve site açıldı. :31:

odatv'de bile bazı haberlere yorumları kapattılar ki orada da hakaret yok ciddi eleştiriler var bunu hazmedemeyen de yorumcuları dava ediyor, yoruma kapatmakla çözüm buldular:ssz:

siyasi fikirler yazılmıyor diye sevinen, neredeyse göbek atacaklar var :60: fırtına öncesi sessizliği bu, asıl korkan korku imparatorluğunu kurandır sonlarını merakla bekliyoruz, sen o zaman gör gürültüyü :9:

odatv'de bile bazı haberlere yorumları kapattılar ki orada da hakaret yok ciddi eleştiriler var bunu hazmedemeyen de yorumcuları dava ediyor, yoruma kapatmakla çözüm buldular:ssz:

siyasi fikirler yazılmıyor diye sevinen, neredeyse göbek atacaklar var :60: fırtına öncesi sessizliği bu, asıl korkan korku imparatorluğunu kurandır sonlarını merakla bekliyoruz, sen o zaman gör gürültüyü :9:

Değil mi ?:6::6:

İşin ilginci dünkü mevzuyu hiç üstlerine de alınmadılar.:ssz: Layığınızı buldunuz der gibi.

Kimseye hakaret etmedim ama şu bölümde ana muhalefetin başını çekenlerden olduğum için listede kesin adım vardır diye düşündüm,hatta yetişmesi gereken dünya kadar işimin arasında bir de avukat bulma derdine düştüm.Akşam bi geldim,öğrendim ki şakaymış.Şaka olduğunu öğrendiğimde rahatlamam gerekirdi ama öyle olmadı.Bu şakaya inanmış olmamız bile ülkece ne halde olduğumuzun bir kanıtı.Bak yine siyasete girmeden duramadım:27:

Siyaset topiği yılın en sakin gününü yaşıyor ...
Çok sıkıcı bugün burası,uzun süreli bir korkutma oldu:27:

Kimseye hakaret etmedim ama şu bölümde ana muhalefetin başını çekenlerden olduğum için listede kesin adım vardır diye düşündüm,hatta yetişmesi gereken dünya kadar işimin arasında bir de avukat bulma derdine düştüm.Akşam bi geldim,öğrendim ki şakaymış.Şaka olduğunu öğrendiğimde rahatlamam gerekirdi ama öyle olmadı.Bu şakaya inanmış olmamız bile ülkece ne halde olduğumuzun bir kanıtı.Bak yine siyasete girmeden duramadım:27:

Hükümete karşı "a" diyenin içeri alındığı, o da yetmezmiş gibi senelerce içeride tutulduğu bir dönemden geçtik/geçiyoruz rozum..
Şakaya gelmez bu işler..

Ben şahsen her kelimemin sonucuna katlanacağımı bildiğim için yazıyorum..Ama ciddi anlamda korkanlar bence siyasete girmemeli.
Bir güruha karşı nefes alsan bile potansiyel örgüt olarak fişlenip içeri alınabilirsin. Bu işler böyle artık bu ülkede.

Parkonum ben halen kendime gelemedim :D

Fallenım sen zati girme artık siyasete kuzum:5:
Ben dayanamam ama:27:
Hükümete karşı "a" diyenin içeri alındığı, o da yetmezmiş gibi senelerce içeride tutulduğu bir dönemden geçtik/geçiyoruz rozum..
Şakaya gelmez bu işler..

Ben şahsen her kelimemin sonucuna katlanacağımı bildiğim için yazıyorum..Ama ciddi anlamda korkanlar bence siyasete girmemeli.
Bir güruha karşı nefes alsan bile potansiyel örgüt olarak fişlenip içeri alınabilirsin. Bu işler böyle artık bu ülkede.

Dünkü korkunun tek sebebide buydu medim.
Dikkat ettiysen ''acaba bende var mıyım?'' sorusunu soranların tamamı muhalefetti.
Oysaki burda Atatürk hakkında ileri geri konuşanlar bile var,ama onlar üstlerine alnmadı,çünkü Atatürk e değil,muktedire laf etmek suç sayılıyor artık.
Asla hakaret ettiğim veya arkasında duramayacağım bir sözüm olduğu için gocunmadım,artık bu ülkede ayakkabı kutusu gösterdiğinde gözaltına alındığını bildiğim için 17 kişinin içinde varolabileceğimi düşündüm bende.
Ama siyaset topiğinden uzak dururmuyum??Hiç sanmıyorum:27:

Dünkü korkunun tek sebebide buydu medim.
Dikkat ettiysen ''acaba bende var mıyım?'' sorusunu soranların tamamı muhalefetti.
Oysaki burda Atatürk hakkında ileri geri konuşanlar bile var,ama onlar üstlerine alnmadı,çünkü Atatürk e değil,muktedire laf etmek suç sayılıyor artık.
Asla hakaret ettiğim veya arkasında duramayacağım bir sözüm olduğu için gocunmadım,artık bu ülkede ayakkabı kutusu gösterdiğinde gözaltına alındığını bildiğim için 17 kişinin içinde varolabileceğimi düşündüm bende.
Ama siyaset topiğinden uzak dururmuyum??Hiç sanmıyorum:27:

Aynen canım..Normal şartlarda böyle bir suç duyurusunda ifadeni verir çıkarsın..Ama bu ülkede tüm şartlar anormal..Bak hala gezi olaylarından aranan yüzlerce insan var..Kayıplardalar..İnsanlar kaçıyor..Biliyorlar başlarına ne geleceğini çünkü.

Yahu koca paşaları abuk sabuk iddialarla içerde tuttular senelerce, bizlere neler yaparlar kim bilir.

Ama bundan sonra Atatürke dolaylı yoldan bile olsa tek bir hakareti olanı ben de vercem savcılığa..Yönetim zaten gereğini yapıyor, biz de yapalım ama dimi:ssz:

Back
X